Penger

Er du overrasket Gwyneth Paltrow kunne ikke komme forbi med bare $ 29 av dagligvarer?

Er du overrasket Gwyneth Paltrow kunne ikke komme forbi med bare $ 29 av dagligvarer?

For noen dager siden, da vi delte Gwyneth Paltrows mat spredt for den ukelange $ 29 matstamputfordringen, reiste mange lesere sine øyenbryn - og lot utrolige kommentarer. Limes? Cilantro? Avocado? Synes hun virkelig at hun vil vare en uke på den maten?

Vel, det gjorde hun ikke. Bare fire dager senere, i en oppdatering på bloggen, skrev skuespillerinnen: "Som jeg mistenkte gjorde vi det bare gjennom fire dager, da jeg personlig brøt og hadde litt kylling og friske grønnsaker (og i full gjennomsiktighet, en halv sekk av sort lakris). Mitt perspektiv har blitt forandret forandret av hvor vanskelig det var å spise sunn, næringsrik mat på det budsjettet. "

Kjent som Mario Batali's #FoodBankNYCChallenge, var ideen om å begrense sitt matbudsjett til 29 dollar i en uke, det samme beløpet som mange familier bor på når de deltar i matfrihetsprogrammet, SNAP.

Hva gikk galt med Gwyneths Food Stamp Challenge?

Men våre lesere var ikke fornøyd med hvordan Paltrow handlet, og mange sa det var ingen overraskelse hun droppet tidlig. Hennes erfaring var ikke representativ for hvordan frimærker fungerer, sa de.

Paltrow avslørte ikke hvor hun handlet, men $ 29 på Whole Foods er forskjellig fra $ 29 på 7/11. Som leser kommenterte Jennifer Moelle på innlegget vårt, "Hvilken matbutikk går hun til? Jeg beregner ca $ 17 verdt av varer der, og ikke veldig kalori tett mat på det. Slå ut noen av de grønnene for peanøttsmør og pannekakeblanding. "

En leser som selvidentifisert som "Me" chimed i, "Gwyneth kjøpte en haug med limes. SNAP-mottakere kjøper vanligvis ikke en masse limer for å få dem gjennom ukene sine. "

Som går langt i retning av å validere utfordrens formål: Å bringe bevissthet om vanskeligheter med å heve en familie på matfrimærer når den eneste maten du har råd til på programmet, blir behandlet.

"Hvis hun ønsket å strekke hennes dollarbeløp," sier Alyssa Magretto, "ville hun kjøpe svært kalori-tett, billig junk food for å støtte en familie på tre eller fire."

Hva er den reelle betydningen bak matstempelprogrammet?

Kommentarene lyste også på forvirring som omgir SNAP-programmet. En leser, RSW, skrev, "SNAP står for SUPPLEMENTAL Nutritional Assistance, noe som betyr at matfrimerter er ment som et supplement. Matfrimærker er ikke nå, og de har aldri vært ment å være nok alene til å mate husstanden i en måned. "

Men en annen leser, Jnet Knowles, skrev "... de gjør det høres ut som at folk på matfrimer ikke får noe, men dette ... som folk på matfrimerker, får SNAP og WIC bare det som er på bildet. Dette er en vits. Vil du vite om et statlig finansiert program? Ta kontakt med staten, ikke en skuespillerinne som prøver å få deg til å bli lei meg for noen. "

Uansett Paltrows motivasjoner og feil, gjorde hennes deltakelse akkurat det den skulle: starte en samtale.

Din sving: Hva synes du om Paltrows utfordring? Trodde du at hun ville fullføre, eller så du dette kommer?

Skrive Inn Din Kommentar