Penger

Hvorfor Tax Season vil være så forvirrende som noensinne, selv med postkort-størrelse skjemaer

Hvorfor Tax Season vil være så forvirrende som noensinne, selv med postkort-størrelse skjemaer


Det har vært noen måneder siden du sendte inn skattene dine - med mindre du har innlevert forlengelse - men jeg håper du ikke har glemt den nye skatteretten som passerte i slutten av fjoråret.

Du kan kanskje huske noe om $ 1,5 billionsskatt kalt kjent som Tax Cuts and Jobs Act. Det eliminert personlige unntak, økte standardfradrag, økte barnets skattekreditt og endrede skattesatser og braketter.

Skattereformen har ikke påvirket årets søkesesong, men det vil være i full gang innen januar 2019, og IRS utarbeider allerede nye skjemaer for å feire ... Jeg mener, i samsvar.

Møt det nye 1040-skjemaet

Tidligere i juni ble utkastet til den nye W-4-skjemaet innført. Instruksjonene alene ble kuttet fra fire sider ned til to.

På fredag ​​avslørte statskassen og skattemyndighetene utkastet til den nye 1040. Det er en halv side, front-and-back form med 23 linjer (ned fra en full front-and-back side med 79 linjer).

Men bare fordi skjemaene blir kortere betyr det ikke at skatter blir enklere eller raskere å sende.

De fleste spørsmålene tatt ut av 1040 ble flyttet til seks nye skjemaformer. Så hvis du arkiverer på nettet, kan du ikke merke noen forskjell i tid, innsats eller forvirring.

Fordi disse fremdeles er utkast, vil de sannsynligvis endres, så det er ikke mye du kan gjøre akkurat nå. Men hvis du ønsker å være proaktiv, må du sjekke fradragene på din nåværende W-4 for å sørge for at du fortsatt holder nok til å unngå at en skatteregning kommer i april.

Jen Smith er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun gir penger sparing og gjeld utbetaling tips på Instagram på @ saving_spunk.

Skrive Inn Din Kommentar