Virksomhet

Effektive studietips for eksamen forberedelse og online veiledning fasiliteter

Effektive studietips for eksamen forberedelse og online veiledning fasiliteter

Suksess er ikke uhell. Det er hardt arbeid, utholdenhet, læring, studier, ofre og mest av alt, kjærlighet til hva du gjør eller lærer å gjøre. Pele

Utdannere og psykologer har oppdaget flere metoder som er vitenskapelig bevist for å hjelpe elevene til å forberede sitt materiale uten problemer og bevare i lang tid. Her er noen prøvde og testede teknikker for å effektivt studere for eksamen:

Starter med en plan:

Gode ​​karakterer er ikke bare avhengig av glans, det krever effektiv studie som bør startes ved å velge passende innstillinger med minst mulig sjanse til å bli forstyrret. Du må gjøre studie til en vane i din daglige rutine, og å lage en tidsplan vil hjelpe deg med å konsentrere deg og vil tillate deg å overvåke dine egne fremskritt.

Tidsplanen din bør utvikles i henhold til dine behov for å dele tiden din etter emner som skal dekkes til eksamener. Det gir deg en rettferdig vurdering av fremdriften din og sparer tid. Legg til lister over dine planlagte emner i planen din og del realistisk tid tilsvarende, da må du prioritere listen og holde fast ved den.

Studeringssystemer

Studier inkluderer å samle og utvinne ønsket innhold, gjennom klasselesninger, tekstbøker og andre relevante ressurser, og deretter forstå og praktisere for å huske for eksamener. Generelt har studien fem viktige komponenter: Lyttelese, Notatopptak, Prøvetaking og tidsstyring.

Ta notater:

For aktivt engasjement i studienotatopptak er meget effektiv teknikk for å hjelpe deg med å lære informasjonen å absorbere og beholde for lengre tid. Det er flere typer notattak:

Cornell Metode

Det hjelper elevene til systematisk å registrere, analysere, syntetisere og reflektere over materialet under et foredrag. Studentene legger merke til i tre trinn ved å dele forelesning i notatavsnitt og deretter indikasjonskolonne med et sammendrag på slutten. Det har en fordel at studenten må revidere forelesningen like etter forelesningen for å koble signaler med notater og sammendrag. Det er systematisk metode for opptak og gjennomgang av notater og en enkel tilnærming til å syntetisere viktige konsepter.

Kartleggingsmetode

Den grafiske representasjonen av forelesningsmaterialet ved å tegne viktige temaer med signifikante underemner for å forstå emnet. Det gjøres vanligvis ved å tegne en sirkel midt på siden, og emnet er skrevet inn i sirkelen, og annen støttende informasjon er skrevet på strålingslinjer fra sirkelen. Andre viktige detaljer er skrevet på linje med hovedideen. Denne metoden bidrar til aktiv deltakelse og kritisk tenkning

Oppsummeringsmetode

Understrekking er ikke nødvendig, du kan bruke en highlighter som det oppleves at uthevet innhold er lettere å huske. Det er en av de verdsatte metodene hvis man forstod det godt, og registrerer det ønskede innholdet med foreninger som er lett å vurdere. Det legger vekt på forholdet mellom ulike deler gjennom inntrenging.

Kartleggingsmetoden

Det hjelper deg å lage notater klart og godt organisert ved å dele innholdet i merkede kolonner som minimerer repetisjon. Den registrerer fartsforedragene og visualiserer sammenhenger mellom ulike innholdstyper. Det er også en beste metode for å huske fakta og tall.

Setningsmetoden

Den enkleste metoden som avhenger av de enkle skriftferdighetene, som bare krever å kopiere alt i en kortskriftform ved hjelp av forkortelser, symboler og akronymer, og for hver ny ide, skriv inn en ny setning og fullfør setningene dine senere.

The Mind Mapping

Denne metoden fungerer som en grafisk arrangør representerer koblingene mellom ulike ideer som de avgir fra et stort tema. Det er best å registrere lite innhold.

Effektiv lesing:

Lesing er en grunnleggende kilde til å skaffe informasjon, vi leser for å få hovedideen til innholdet som er avgjørende for effektiv studie. Hovedideer bør skisseres mens du leser hvert avsnitt, forsøk å trekke ut de viktige detaljene som er relevante for din hovedide, dette vil hjelpe deg med å gå gjennom eksamener. Lesing bør gjøres på en måte som forbereder deg til å svare på spørsmålene. SQ3R og OK4R to vanlige lesestrategier.

I SQ3R-metoden er det fem trinn som inkluderer 1.Survey: som dekker alt materialet, dvs notater, grafikk, titler og undertekster. 2. Spørsmål: Spør deg selv når du leser mens du svarer på disse spørsmålene, vil du hjelpe deg med å forstå innholdet, 3. Lese: oppmerksom og aktiv lesing for å svare på spørsmålene, og å lese alt og alle registrerte mulige innhold. 4. opplesning: representasjon av alt det lærte materialet hovedideer, illustrasjoner, grafer og kart i dine egne ord, ved å gjøre det øker sjansene for å beholde materialet i tankene dine i lengre perioder. Så gjennomgå hva du har dekket gjennom hele øvelsen av læring. Du bør ikke vente på slutteksamen for gjennomgang, men fortsett å vurdere selv etter å ha forberedt et emne.

OK4R som SQ3R hjelper deg å lære og absorbere innholdet til eksamen forberedelse OK4R står for Oversikt hele innholdet Introduksjon, hovedtema og undertemaer for å få en komplett ide om hva innholdet handler om. Viktige ideer: utlede nøkkelidéene fra hovedteksten som vanligvis er i begynnelsen av hvert avsnitt.Du kan få det gjennom bilder, grafer, fet skrift osv.

R1: leser hele teksten, R2: Husk hovedideen ved å lukke boken og forsøke å huske det du nettopp har lest, skrive ned noen få nøkkelideer og linking av subideer hjelper deg med å huske R3: Reflekterende på alle de forrige trinnene for å huske innholdet ved å finne koblinger av undertemaene. R4 Gå gjennom teksten senere for å lade opp minnet med informasjonen som vil hjelpe deg med å huske de glemte tingene.

memorering:

Minnere informasjonen kan være utfordrende. Du bør prøve å finne ut mer interessante måter å huske informasjonen om, som Flash-kort, Chunking. Memorisering kan gjøres med Retyping og re organisere notatene som vil hjelpe deg med å holde informasjon fra andre perspektiver. Repetisjonsteknikk gjenoppretter den lagrede informasjonen som hjalp den til å skifte til hjernens harddisk fra mykt minne.

Drømmer hardt for suksess, vil ikke fungere, du må prøve hardt for det. Du bør gjemme dine kunnskaper ved tidligere papirer ved å lage et ekte eksamensmiljø. Prøv å ordne studiegrupper med venner og forklare svarene dine. Under de omfattende studiene tar du regelmessige pauser for å ha sunn mat som nøtter, fisk, frø, yoghurt, slik at matvarer bidrar til å forbedre hukommelsen.

Online veiledningstjenester:

I løpet av de siste ti årene har nettstudie- og veiledningssider også hjulpet student mye fordi alle studentene ikke har råd til å delta på coaching-sentrene for de online veiledningene, er en velsignelse. Det er enkelt og kan gjøres hjemme i mobil, fan eller datamaskin i henhold til din egen brukervennlighet. Det hjelper elev og lærere både for kostnadsøkning og fleksibilitet i timer også.

Det er tjenester på nettet for at du skal få lekserhjelp. Noen populære online veiledning nettsteder, dvs. Skooli.com, leagueoftutors.com, Tutor.com, TeachMeNow.com og mange flere som elever kan bruke i henhold til emnet. Du kan få best hjelp fra online leksekseksperter for å forberede eksamen online og tips for eksamen forberedelse

Eksamener klokker:

Alt studiet er gjort for endelig evaluering ved eksamen, med formålet med hvor godt du har forstått innholdet for å passere et visst nivå av ditt pedagogiske liv. Du bør planlegge eksamen dagen ved å sjekke alle krav og forsøke å nå på godt før tid.

Bruk vann for å holde hjernen din hydrert og sørg for å ha vannflaske med deg på eksamensdagen. Du må lære noen triks å score maksimum i eksamen. Å forstå spørsmålene er nøkkelen til å svare på dette. Du bør nøye undersøke den objektive undersøkelsen for å vite hva som blir spurt, og deretter ved hjelp av grunnregel ved å følge sporet, gjør svaret klart.

Prøv å svare på det enkleste svaret først og lær å finne nøkkelord i uttalelsen. Klar håndskrift, grammatikk, tegnsetting og stavemåte teller også. Velskrevne grammatisk korrekte svar mottar alltid høyere karakterer. Etter å ha valgt emnet, samle og organisere materialene dine ved å skissere papiret ditt. Lag omrisset i form av hovedoverskrifter eller ideer med underoverskrifter som fletter ut strømmen av papiret.

Gjør en positiv mental holdning generelt vær rolig, kult og innsamlet, les alt omhyggelig og tempo deg selv, og hvis du er ferdig med å revidere svarene dine og sørg for at alle spørsmål er fullt besvart.

Skrive Inn Din Kommentar