Eiendom

Hvorfor investere i College Town Real Estate kan være smart

Hvorfor investere i College Town Real Estate kan være smart

Fast eiendom har lenge vært en av de mest populære metodene for verdiskaping. De fleste anser deres primære bolig en betydelig investering. Noen folk har valgt å "flip" hus ved å kjøpe boliger som trenger reparasjon, reparere dem, og deretter selge dem for profitt. Andre har valgt å bli utleiere og kjøpte ett eller flere hus for utleie, slik at leietakere betaler det månedlige boliglånet på eiendommen.

Uansett hvilken metode eller kombinasjon av metoder du velger å delta i, er det faktum at investering i fast eiendom er en utmerket måte å generere rikdom på.

Hvis du tar hensyn til eiendomsutvikling eller allerede er i bransjen, har du hørt frasen "plassering, plassering, plassering!" Dette er et enkelt uttrykk som refererer til betydningen av å kjøpe en eiendom i riktig område. Å vite hvilke gater i et nabolag er de mest populære, vil øke verdien av eiendommen din drastisk, og øke sjansene dine for å selge den til en premie. Å vite hvor det trendy området i byen er, vil hjelpe deg med å ta strategiske eiendomsbeslutninger.

Enten du velger å kjøpe og holde, flip eller leie eiendommene, bør du investere pengene dine i et stabilt og voksende marked. Jeg definerer dette som en hvor eiendomsverdiene har økt de siste 10 årene og hvor eiendommene ikke sitter idiotisk til salgs lenger enn 90 dager. Hvis du velger å leie, må du være sikker på at det er et stabilt fellesskap av folk som ønsker å leie.

De beste stedene som jeg har funnet som rangerer veldig høyt i alle disse områdene er college byer!

Kjøp eiendomsmegling i en høyskoleby

Det er ingen hemmelighet at studenter trenger et sted å bo. Det store flertallet av høyskoler og universiteter bygger ikke nok på campus-boliger for å inneholde alle elevene, slik at de er avhengige av boligalternativene nær campus for å gi tilstrekkelig bolig for sine studenter. Det meste av dette boligen kommer i form av leilighetskomplekser, men en voksende trend har vært for studenter å leie ut eneboliger, duplexer eller condos.

Dette er en utrolig mulighet for deg som investor.

Jeg jobber på en høyskole i sørøst, og gjennomsnittlig leiepris for en tre-roms leilighet ligger mellom $ 1200 og $ 1500. Dette øker for de fleste enkeltfamiliehjem eller condos. Gjennomsnittlig pris for en leilighet er rundt $ 130 000 og gjennomsnittlig boligpris er rundt $ 150 000. Hvis du skulle kjøpe en av disse eiendommene med et sjenerøst 5% APR boliglån, vil din månedlige boliglånsbetaling være $ 700 til $ 1000. Du takker deg for skatter og leieforsikringer, og du er fortsatt bare rundt $ 900 til $ 1200 i totale kostnader.

Leie denne eiendommen til ovennevnte priser vil tillate deg å dekke alle dine utgifter hver måned og motta noen få hundre dollar ekstra. Denne ekstra penger kan bli lagret for reparasjoner, eller pleide å betale ned hovedstolen på boliglånet ditt.

Mange mennesker vil være nervøse for å leie til studenter. Jeg innrømmer at dette er en legitim bekymring. Den gode nyheten er imidlertid at det store flertallet av studenter (om vi er enige om dette eller ikke) mottar midlene til deres bolig enten direkte fra foreldrene eller fra studielån.

Du kan også strukturere leieavtalen til en fast pris for eiendommen. Så hvis du har seks leietakere som bor under samme tak, blir det alle seks av disse leietakernes ansvar å betale leie hver måned. Hvis totalleie ikke er oppfylt hver måned, påvirkes alle seks leietakere i stedet for bare en. Peer press er kraftig! Du kan også kreve et depositum fra hver leietaker. Dette gir deg mulighet til å beskytte deg hvis de ødelegger stedet mens de forlater, og du må betale for reparasjoner.

Kjøp et hjem for din egen høyskole student

En annen utmerket måte å investere i fast eiendom i en høyskoleby er å kjøpe et hjem i universitetsbyen hvor barnet ditt deltar. Dette fungerer enda bedre hvis du har flere barn på samme høyskole eller universitet, men det kan fortsatt fungere med bare ett barn. Å kjøpe et hjem som investering, og la barnet ditt være i det hjemmet i løpet av høyskoleårene, lar deg investere pengene du ellers ville betale til høgskolen eller et annet leilighetskompleks, inn i din egen eiendom. Du betaler deg egentlig.

Skjønnheten i dette scenariet er at barnet ditt også kan ta med romkamerater som belastes en leieavgift, og dermed kompensere kostnadene for hjemmet enda lenger. I mange tilfeller vil du kunne dekke hele kostnaden av eiendommen gjennom leieprisene til romkameratene, og dermed sikre gratis bolig til barnet ditt.

Når barnet ditt har uteksaminert, kan du da bestemme enten å holde eiendommen og leie den ut til fremtidige generasjoner av studenter, eller selge den og hente din investering. Uansett bør du komme ut med en ryddig fortjeneste.

Bunnlinjen

Investering i fast eiendom kommer alltid med risiko. Investering i fast eiendom i en universitetsby unngår ikke disse risikoene, men det minimerer de mest kostbare. Du vil alltid ha et blomstrende leiemarked, folk vil alltid være på jakt etter å kjøpe eiendom i det området, professorer og profesjonelle ansatte vil alltid se etter å kjøpe og selge boliger, og eiendomsverdiene dine vil fortsette å øke. Jeg oppfordrer deg til å vurdere en høyskoleby for din neste eiendomsinvestering.

Har du noen gang investert i fast eiendom i en høyskoleby? Vil du vurdere å kjøpe et utleie hjem når barnet ditt går ut på college?

Skrive Inn Din Kommentar