Banker

Pris-Shopping, Belønningsprogrammer og Pakking Strategier: Hvordan lagret vi på vår tur til Nashville

Pris-Shopping, Belønningsprogrammer og Pakking Strategier: Hvordan lagret vi på vår tur til Nashville

Følgende innlegg ble sponset av GM BuyPower-kortet fra Capital One®. Alle meninger er min egen og ikke regissert av Capital One. For å lære mer om GM BuyPower-kortet, klikk her.

Da Mandy og jeg bygget vårt "drømmehjem" for mange år siden, trodde vi at vi ville bli der for alltid.

Men vi vet alle hvordan livet endres uventet til tider - ofte når vi ikke ser det komme.

Crazy nok, gjorde Mandy og jeg den dristige og spennende beslutningen om å flytte noen timer unna til Nashville, Tennessee for noen måneder siden.

Dette var et stort trekk for oss fordi den siste gangen vi flyttet, var det bare to miles fra vårt gamle hus.

Denne gangen flyttet vi 3,5 timer unna - og vi hadde fire barn!

Det er vanskelig nok å flytte barn over hele landet, men mengden ting du får etter å ha giftet seg i 12 + år er helt vanvittig. Og siden jeg er selvstendig næringsdrivende og ikke har et selskap som betaler meg å flytte, falt kostnadene ved å flytte familien vår og våre "ting" direkte på oss.

Mens jeg er glad for å rapportere at vi er bosatt i Nashville-utleie hjem til vårt nye hjem er bygget, ønsket jeg å dele noen av måtene vi lagret penger under vår episke bevegelse.

Her er de beste sparingstrategiene vi brukte da vi flyttet familien vår fra Illinois til Nashville, Tennessee:

# 1: Rens alle ting.

Nevnte jeg hvor mye ting vi har? Selv om vi ikke er hoarders og ikke bruker massevis, er det bare naturlig å samle flere ting ettersom huset ditt blir større og du begynner å ha barn.

Og stol på meg, du kan ikke engang merke til hvor mye du har før du beveger deg og finner hver skuff, skap og skap som sprenker med eiendeler. På det tidspunktet har du et valg. Du kan pakke det hele opp og ta det med deg, eller du kan bli kvitt ting du egentlig ikke vil ha.

Når vi skjønte at vi flyttet, startet vi den fryktede oppgaven med å kvitte seg med klær, leker, spill, møbler og andre ekstrautstyr vi ikke lenger ønsket.

Dette var bra fordi det hjalp oss med å gi et verdifullt veldedighetsbidrag til samfunnet, og fordi det hjalp oss med å forene våre eiendeler for bevegelsen. Og som vi alle vet, jo mindre ting du må flytte, desto mindre må du betale movers for å gjøre jobben sin.

# 2: Vi handlet rundt blant flyttefirmaer for den beste verdien.

Når vi snakket om movers, måtte vi absolutt ansette profesjonell hjelp til dette trekket. Siste gang vi flyttet, leide vi en flyttbar lastebil og gjorde flere turer oss selv. På grunn av avstanden til dette trekket - og faktumet vi har fire barn og mye flere ting - var det ingen måte å gå DIY-ruten denne gangen.

Siden vi ikke ville bruke for mye, handlet vi rundt for å finne den beste avtalen. Ikke bare kalte vi nasjonale flyttefirmaer, men vi ringte også lokale og regionale selskaper.

Siden forskjellen mellom det høyeste sitatet og det laveste var mer enn $ 3000, er jeg så glad jeg tok deg tid til å sammenligne selskaper og alternativer. Hvis vi ikke hadde det, kunne vi lett ha vært $ 3000 eller mer!

# 3: Utnyttelse belønner kredittkort.

Tidligere i år oppgradert familien min til en ny GMC SUV. Jeg har vært begeistret med kjøpet fordi familien min til slutt passer inn i et enkelt kjøretøy med alt vårt utstyr.

Hvis du har et kommende trekk, er en fin måte å spare penger på fremtiden ved å finne et belønningskort som gir deg inntekter mot et stort billettelement i fremtiden. Hvis du tenker på å kjøpe eller leie en ny bil de neste årene, vil jeg anbefale å se på GM BuyPower-kortet. Dette belønningskortet er bra fordi det tillater Cardmembers å samle 5% inntekter på den første $ 5000 du bruker på kortet hvert år, og deretter 2% ubegrenset inntekter derfra. Alt mot kjøp eller leie av en ny Chevrolet, Buick, Cadillac eller GMC kjøretøy.

Du kan ikke kontanter i belønningen din til en måte nedover veien, men 5% Inntekt på den første $ 5.000 (som starter på nytt hvert år), og deretter 2% ubegrenset Inntekter til bruk på din neste nye SUV er en stor del av en avtale.

# 4: Gjør din egen pakking.

Flyttebedrifter gir deg muligheten til å pakke alle dine ting selv eller å betale dem for å gjøre jobben. Prisen vil variere, men vi ble sitert rundt $ 40 en boks for å ha alle våre eiendeler pakket og forseglet for oss. Den vanvittige tingen er at prisen ikke spredte seg, uansett om de hadde pakket brytbare retter eller barnets utstoppede dyr.

Ved å pakke oss selv, anslår jeg at vi lagret $ 2000 til $ 3000. Det er massevis av penger for en jobb som bare tok noen dager.

Tro det eller ei, vår pakkingskompetanse hjalp oss til å tjene mer fantastiske rabatter. Da flyttefirmaet vi hyret ankom til vårt hjem, ble de blåst bort med fremgangen vi gjorde.

Siden de innså at det meste av arbeidet allerede var gjort, ga de oss en $ 1200 rabatt fra det som allerede var det laveste tilbudet vi mottok.

# 5: Se etter tilbud på flyttebokser.

Hvis du skal pakke dine eiendeler selv, må du flytte bokser. Du kan kjøpe oppbevaringsboks på maskinvareforretninger for ca $ 3 stykker. Du kan imidlertid også finne at det er mange gratis kilder til bokser hvis du ser hardt ut.

For eksempel hadde vår lokale matbutikk massevis av bokser å spare.Etter å ha hatt en rask samtale med kassekontoret, var butikken lykkelig til å la oss ta dusinvis av bokser av høy kvalitet som de planla å kaste ut.

# 6: Bruk sosiale medier til å koble til nye naboer.

Når vi tok beslutningen om å flytte, fant vi raskt ut at vårt nye nabolag hadde sin egen Facebook-gruppe. Noen uker før flyturen var vi i stand til å koble sammen med mange mennesker som ga oss nedgangen på hvilken satellittjeneste å bruke, hvilke treningssentre var de beste og de beste stedene å spise. Vi hadde selv flere familier med oss ​​et måltid vår første uke. Snakk om sørlig gjestfrihet.

En annen stor sparing vi fikk fra denne gruppen var forbindelsen til vårt midlertidige leiehjem. Mens vi trodde vi hadde vår utleie situasjon funnet ut, fant vi eiendommen eieren var ikke villig til å hjelpe ut så mye.

Leien skulle bli $ 3.500 per måned for en kortsiktig leieavtale, men de ønsket at vi skulle begynne å betale to måneder før vi flyttet.

Heldigvis reddet Facebook dagen! Gjennom vår Facebook-gruppe ble vi i stand til å koble sammen med et par som flyttet ut to uker før vi flyttet til Nashville. Utrolig var de villige til å gjøre en kortsiktig leieavtale.

Ikke bare det, men leien var $ 1200 billigere hver måned enn den andre utleie vi vurderte. Score!

The Big Move

Neste gang familien bestemmer deg for å gjøre et stort trekk, sørg for å tenke gjennom alle de forskjellige måtene du kan lagre. Ved å shoppe rundt, knytte sammen med det nye samfunnet ditt og utnytte belønninger, kan du spare hundrevis - eller tusenvis av dollar.

Skrive Inn Din Kommentar