Banker

35 måter å spare penger på dagligvarer

35 måter å spare penger på dagligvarer

En av grunnene til at det er så viktig å spare penger på dagligvarer er at det er en av de utgiftene du har mest kontroll over. Tenk på det. Du kan ikke redusere husbetaling raskt, eller din bilbetaling eller helseforsikringspremie. Det betyr at du må finne andre steder å spare penger - og dagligvarer er en stor kategori hvor du kan.

For å hjelpe deg i den innsatsen, var det å tilby 35 måter å spare penger på dagligvarer. Velg noen 10, og jeg satser på at du kan redusere dagligvarerregningen din merkbart.

Det er best gjort på ulike stadier av dagligvarehandelsprosessen.

Gjør leksene dine - Hva du skal gjøre før du går ut

Hvis du er seriøs om å spare penger på dagligvarer, er det noen ting du må gjøre før du reiser hjem.

1. Har en detaljert handleliste

Dette kan høres veldig gammelskole, men du bør aldri gå på matbutikk uten å ha en liste som beskriver alt du trenger. Ikke bare er dette en påminnelse om hva du trenger å kjøpe, men det virker også som en feilsikker for å hindre deg i å kjøpe det du ikke trenger. (HINT: Hold deg alltid til din liste!)

Du bør også gjøre en øvelse for å sjekke ut noen ting som kanskje ikke er helt nødvendige. Grunnen til å gjøre dette er at hvis det ser ut til at du går over budsjettet ditt, kan du krysse disse elementene fra listen.

2. Gå gjennom dagligvarebutikkens brosjyre for tilbud

Nesten hver matbutikk legger ut en ukentlig flyger som annonserer sine tilbud for uken. Du bør alltid være oppmerksom på denne brosjyren. Eventuelle gjenstander som er til salgs kan være et tips for å lagre på dem. Marker også spesialtilbudene på listen din slik at du vet å se etter dem når du er i butikken.

3. Få kupongene dine

Couponing er ikke nesten like mye av en smerte som det pleide å være. Med programmer som Ibotta kan du velge kuponger på mobilenheten som du er i butikken, eller før du forlater hjemmet ditt. Når du er ferdig med reisen, trenger du bare å skanne kvitteringen for å motta kreditt. De beste online kupongappene inkluderer:

  • Ibotta
  • Checkout 51
  • SavingStar

Sammen med det digitale alternativet kan du alltid gjøre den gamle skolen kupong kutting som mange ganger kan stables på toppen av de digitale kupongene ovenfor. Prosessen kan være kjedelig, men klipping kuponger kan legge opp. Hvis du kan spare $ 10 på en $ 200 ukentlig bestilling, kan du spare over $ 500 i året.

4. Se etter Produsentens kuponger for høyere priselementer

Ikke begrens deg til butikkkuponger. Mange produsenter tilbyr kuponger på sine nettsteder som ikke er tilgjengelige andre steder. Sjekk ut nettstedene til merkene med høyere priser, og se hva som er tilgjengelig før du handler.

For eksempel er knivbladene notorisk dyrt. Men før du går til butikken, sjekk ut Gillette nettsiden og se etter kuponger.

En annen mer generell kilde er Coupons.com. De har kuponger til et bredt utvalg av produsenter, som gir deg tilgang til tilbud på et stort antall produkter på ett nettsted.

5. Organiser kupongene dine

Akkumulerende kuponger kan skape et rot. Ikke bare har du flere kuponger fra forskjellige kilder, men du kan også ha noen som er utløpt. Det kan være et ekte mareritt for å matche kuponger med de faktiske produktene du trenger å kjøpe.

Du kan faktisk kjøpe lommebøker designet spesielt for kupong organisering. De er vanligvis satt opp alfabetisk, noe som en veldig liten og bærbar trekkfilmfil. Men de kan gjøre det mulig for deg å finne kupongene du trenger raskt når du er i butikken.

Det kan også hjelpe hvis du noterer på din handliste noen varer du har kuponger til. Dette vil minne deg, mens du er i butikken, for å trekke ut matchende kupong når du finner det elementet.

6. Sett budsjett

Dette er en av de aller beste, men mest underrated måter å holde på budsjett med dagligvarer. Hvis du går inn i en matbutikk uten et budsjett, er du dømt til å føle deg dårlig om hvor mye du brukte når du kommer hjem.

Du kan fikse det ved å sette et fast dollarbeløp - si $ 200 - og holde deg innenfor det aktuelle budsjettet, uansett hva. Hvis du når til slutten av butikken, skjønner du at du har gått over budsjettet, du kan ganske enkelt sette noen ting tilbake (husk i Tips # 1 jeg nevnte å fremheve noen få ting på listen som kanskje ikke er helt nødvendig - dette er hvor du setter det på jobb).

7. Tally opp prisene mens du handler

Når du kjøper varer og sjekker dem av listen, skriver du prisen på varen til høyre på listen. Før du sjekker ut, oppkjøp dine kjøp. Det vil gi deg beskjed om hva din matvareregning vil være før du sjekker ut. Hvis du er over budsjett, Dette er den tiden du kan bestemme hvilke elementer du vil sette tilbake.

Men det har også en viktig sekundær hensikt. Ved å vite hva din totale regning vil være før du sjekker ut, vil du raskt kunne vite om du er overladet for noen varer.

For eksempel, hvis listen totalt er $ 200, men den endelige regningen kommer til $ 212, vil du umiddelbart vite at det er et problem. Du kan undersøke det og ta vare på det før du forlater butikken. Det vil unngå å måtte ta en tur, hvis du venter til du kommer hjem for å finne feilen.

8. Spis et godt måltid før du skriver ut

Dette er trolig den vanligste tipsen for å spare penger på dagligvarer, men det er fordi det er en effektiv en. Hvis du går til en matbutikk på tom mage, er du nesten garantert å kjøpe mer enn du planla. Men å ha et godt måltid på forhånd, vil hjelpe deg å holde deg innenfor budsjettet.

9. Har smarttelefonapplikasjoner klar

Det er noen gode smarte telefonapper tilgjengelig for å hjelpe deg med å spare penger når du går på dagligvarebutikk. Sjekk ut disse tre:

Flipp gjør det mulig å sjekke tilbud på dagligvarer ved å passe circulars med kuponger fra populære merkevareprodusenter. Det tjener faktisk som en papirløs kupongkilde, igjen å unngå behovet for å pakke inn papirkuponger.

Dagligvarer Pal går gjennom din dagligvareliste og identifiserer varer som er til salgs i både dagligvarebutikker og rabattbutikker. Noen av forhandlerne som de jobber med, er Safeway, Kroger, Food Lion, CVS, Walmart, Walgreens, Rite Aid, Target, ALDI, Kmart, Harris Teeter og noen av dollarbutikkerne. Det kan hjelpe deg å vite om det finnes bedre tilbud på billige varer eller stifter på forskjellige butikker.

Velg hvor du handler - forsiktig

Hvor du handler har mye å gjøre med hvor mye du betaler for dagligvarer. Her er strategier for å holde deg ut av de stedene du vil bruke mest penger på, og i de der du finner mest mulig besparelser.

10. Unngå oppskalere matbutikker

Du kjenner de butikkene i butikkene som ser ut til å dukke opp over hele landet? Unngå dem som pesten. De kan ha produkter av høy kvalitet, men de er laget for folk som ikke trenger matvarebudsjett.

11. Bli med en Food Wholesale Clubs

Du må være forsiktig her fordi butikkene vanligvis ikke har alt du trenger. Og siden de selger i bulk, er det et reelt potensial for å kjøpe mer produkt enn du trenger (se # 35 nedenfor), som er et komplett sløsing med penger. Men de kan fortsatt være gode steder å kjøpe stifter i bulk til lavere priser.

De populære eksemplene er Sam's Club, Costco og BJ. Du må vanligvis bli med og betale et lite medlemsavgift, men når du gjør det kan du dra nytte av alle rabatter som de har tilgjengelig.

12. Sjekk ut ALDI

Hvis du aldri har bodd der, er ALDI litt ukonvensjonelt. Det er fordi det er en matforhandler som er basert i Tyskland. Men de har åpnet hundrevis av butikker over hele USA, og en plan om å fortsette å vokse.

Det er bra, fordi ALDI virkelig har lavere priser enn dagligvarebutikker på de fleste varer. Som engroklubbene har de ikke alt, og de har heller ikke et bredt utvalg i hver kategori. Men du kan spare mye penger, spesielt på stifter som melk, brød, ost, egg, frokostblandinger og appelsinjuice.

13. Bli et foretrukket / lojalitetsmedlem i din favorittbutikk

Noen butikker har svært lave annonserte priser, men hvis du ikke er et lojalitetsmedlem, betaler du noe høyere. Et eksempel på dette er Kroger Plus-kortet. Kroger har lave annonserte priser, samt lave priser merket i butikken. Men de har to priser, den ene for medlemmene i den for ikke-medlemmer. Stol på meg, du vil bli medlem.

14. Unngå duplikat kjøp hvis du handler på mer enn én butikk

Hvis din shoppingstrategi innebærer å handle på mer enn én butikk, vær nøye med å ikke duplisere kjøp. For eksempel, hvis du kjøper kjøtt, melk og egg på en lagerklubb, men gjør din vanlige shopping på din lokale matbutikk, må du unngå å kjøpe kjøtt, melk og egg i den butikken også.

Når du er i butikken ...

Jeg gjetter at folk flest sannsynligvis ikke er klar over det, men matbutikker er spesielt lagt ut på en måte som får deg til å bruke mer penger enn du ville. Her er strategier for å komme seg rundt den fellen.

15. Gå lett på oksekjøttet

Vi kan klandre bruken av mais i produksjonen av etanol for høye kjøttpriser, men det ser ut til å ha spesielt påvirket biffprisene. Du kan spare mye penger ved å kjøpe mindre biff og flere andre kjøttvarer.

For eksempel ser jeg på en matbutikk flyer som viser biff sirloin strip biff på $ 6,99 per pund. Samme flyger viser senterkutte svinekoteletter på $ 1,99 per pund, og kalkun mørtel tips på $ 2,99. De viser også $ 0,69 per pund for kyllingbenkvartaler. Det er en besparelse på $ 5 og $ 4 per pund på svinekjøtt og kalkun, og mer enn $ 6 på kylling.

16. Unngå måltider i en boks

Du kan vanligvis anta at ethvert tilberedt måltid som kommer i en eske eller pakke, vil koste mer enn et måltid som du forbereder deg. Hvis du prøver å spare penger, blir disse måltidene alltid best unngått. Dette er spesielt sant hvis du har en familie å mate, siden du må kjøpe et måltid for hvert familiemedlem. Matematikken fungerer bare ikke i din favør med disse måltidene.

17. Kjøp i bulk når stifter er på salg

Ikke vær redd for å legge opp på produkter som du regelmessig kjøper når de er på salg. Dette kan inkludere elementer som kjøtt, frokostblandinger, smør, bønner og pasta. Alle kan enkelt lagres, og uansett hvor mye du kjøper, bruker du dem før eller senere. Dette kan være en reell mulighet til å spare noen seriøse penger på dagligvarer.

18. Ikke bli swayed av "5 for $ 5" Come On

Forhåpentligvis forstår du at disse tilbudene er laget for å få deg til å kjøpe mer av et element enn du faktisk trenger. Dette er et reelt problem hvis det er noe du vanligvis ikke bruker. Du kan bruke to eller tre elementer, og ende opp med å kaste resten ut.

Hvis et element blir annonsert som "5 for $ 5" eller "10 for $ 20", eller hva som helst arrangementet, konverterer pakken til et enkelt element i hodet ditt. For eksempel kan et enkelt element bare være $ 1. Hvis du bare trenger to, kan du vanligvis få dem til $ 2. Poenget er at du ikke trenger å kjøpe alle fem (eller ti) for å få avtale.

19. Unngå navnemerker - Hvis det er "kul", vil det koste mer

Butikkmerker er nesten alltid billigere enn populære navnemerker. Så lenge kvaliteten og smaken av butikkmerket er rimelig nær det nasjonale merkevaren, bør du favorisere butikkmerket, spesielt prisen er mye Nedre.

Pass også på noe som er "kult". Cool koster alltid mer! Du kan vanligvis finne ut dette lett. Bare se etter elementene som blir annonsert mye på TV. Og husk alltid de kule elementene betyr at du betaler for all den annonseringen.

20. Ikke kjøp noe bare fordi det er "på salg"

Noen mennesker kan bare ikke motstå et salg. I deres sinn blir det oversatt til "Jeg sparer penger." Det kan være sant - hvis du faktisk trenger produktet. Men hvis den eneste grunnen til at du kjøper det, er fordi den er på salg, så bruker du penger til ingen reell fordel.

21. Unngå å kjøpe små / enkle porsjoner

Dette kommer nær mat-i-en-boksen problemet, men det strekker seg til flere elementer. Det er fornuftig hvis du faktisk er en enkelt person. Men hvis det er to eller flere personer i husstanden din, er det lite fornuftig å si, kjøp melk ved kvartalet. Det er fordi å kjøpe fire kvartetter med melk koster vanligvis mye mer enn en hel gallon.

22. Pass på de tilberedte matvarer

Dette inkluderer måltider som er tilberedt i butikken, og er vanligvis tilgjengelige på deli-disken. Vanlige matbutikker øker sine tilbud av tilberedte matvarer, noe som gjør dem vanskeligere å unnslippe. Men noen matvarer som er tilberedt i butikken, kommer til å bli dyrere enn de samme produktene som er tilberedt hjemme. Du må kanskje eller vil ha disse elementene fra tid til annen, men gjør det ikke til en vane. De er mer som restaurant lys enn dagligvarevarer.

23. Se opp for impulsartikler - de er over hele butikken

Ser du noen gang de viser seg rundt matbutikker, spesielt de som er på slutten av gangene? De kalles endestykker, og de er designet for å tegne deg. De selger vanligvis varer som folk ikke nødvendigvis trenger, spesielt høyere priser. Men ved å sette dem rett i ansiktet ditt, hvor du ikke kan unngå dem, håper de at du skal bite.

Ikke. Selv om det noen ganger kan være rimelige spesialtilbud på endetappene, er det i de fleste tilfeller det motsatte.

24. Hold hendene dine til deg selv ved utsjekkingslinjen

Snakker du om impulsart, kjenner du alle de snacks, magasiner og magiske gadgets de har på begge sider av kassen? De er de ultimate impulsen i dagligvarebutikker.

De er satt der fordi de vet at du skal stirre rett på dem mens du står fast og venter i kø. Og de håper at impulsen vil ta over, og du vil legge til noen av dem i din bestilling. Men det er en god måte å knuse et budsjett som du har tilbrakt en time eller mer, prøver å holde seg innenfor.

25. Kontroller topp- og bunnhylsene i hver del av butikken

Når du går gjennom dagligvarehandel gangene, er din naturlige tilbøyelighet å se på hyllene som er på øynivå. Dagligvarebutikker vet det, så det er der de setter sine dyreste gjenstander. Hvis du vil finne de beste tilbudene, skann forsiktig de øverste og nederste hyllene. Det er der de laveste prisene er, og hvor butikkene håper du ikke vil se.

26. Kjøp In-Season Produce

Prisvariasjonen mellom en bestemt produsert vare i sesong kontra ut-sesong kan være enorm. Varen som du kan betale $ 2 for sesongen, kan koste $ 6 utenom sesongen. Når det kommer til å produsere, prøv å forbli med å kjøpe bare-i sesongvarer. Det betyr at du må justere produktbehovet ditt hvert par måneder. Men du kan spare mye penger på det.

Gå på nettet og se etter oppskrifter for ulike produkter som er i sesongen i ulike årstider. Det er ofte bare et spørsmål om å komme opp med gode forberedelsesideer som vil gjøre forskjellige elementer mer ønskelige.

Ekstra strategier som vil spare enda mer penger

Endelig er det strategier som vil hjelpe deg med å spare penger permanent.

27. Sett opp et hjemmehagehjørne

Det er alltid lettere å vite nøyaktig hva du trenger når du har minst de fleste av dine matvarer lagret på ett sted. Hvis du ikke har et pantry, sett det opp i et hjørne i kjelleren eller garasjen din. Hold det godt organisert, slik at du kan se nøyaktig hva elementene er som du trenger før du går ut i butikken. Det fungerer bedre for bulkartikler som er større, og krever lagringsplass. Men organisasjonen alene kan hjelpe deg med å spare penger, siden du alltid vet nøyaktig hva du trenger å kjøpe - så vel som hva du ikke gjør.

Hvis du ikke allerede har en, får du en fryser eller et ekstra kjøleskap, kan du også hjelpe deg med å lagre på matvarer som må fryses eller kjøles ned. Disse kan holde bulkartikler, frigjøre kjøkkenkøleskabet ditt for mindre gjenstander du bruker hyppigere. I tillegg vil de ekstra enhetene tillate deg å utnytte salg på kjøtt og frosne varer.

Jo mer kontroll du har over ditt hjem matlaging, desto lettere blir det å spare penger på dagligvarer.

28.Tegn ned din matbeholdning regelmessig

Nå og da bør du konsentrere deg om å bruke opp overflødig matinntekt. Det vil ikke bare unngå mat som går forbi sitt levetid, men det vil også tvinge deg til å bruke elementer som du kanskje ignorerer. Hvis varelageret ditt er spesielt stort, kan du til og med bruke denne metoden for å spare deg for noen shoppingturer helt, ettersom du "lager" ned hjemmeoppføringen din.

29. Sjekk ut Dollar butikker for ikke-matvarer

Dollar butikker har visse varer til lavere priser enn hva du finner i dagligvarebutikker. Dette er primært ikke-matvarer, for eksempel papirvarer, såpe (men ikke vaskemiddel), batterier, lyspærer og til og med enkelte hermetikkvarer. Planlegg å ta en tur til en favoritt dollar butikk en eller to ganger i måneden, for å lager opp på disse elementene.

30. Den mest frugale ektefellen bør gjøre handelen

I de fleste husholdninger er en ektefelle mer sparsom enn den andre. Det er sannsynligvis en slags naturlig tilbøyelighet, men det kan være en reell fordel når det gjelder dagligvarehandel. Den mer sparsomme partneren vil være mer flink til å finne gode kjøp, og motstå fristelsen til å kjøpe varer som kan bryte budsjettet.

31. Alltid handle alene

Hvis du handler med din ektefelle eller en eller flere av barna dine, vil du nesten sikkert finne deg selv å kjøpe mer enn du ville hvis du handler alene. Hvis det er vanskelig å motstå din egen impulshopping, vil det være mange ganger vanskeligere å håndtere impulser fra to eller flere personer.

Det er spesielt sant for barn, siden de pleier å ha alt de ser det er i en pen pakke. La barna være hjemme med en ikke-shoppingforelder, og gjør dagligvarebutikk til en solo innsats.

32. Begrens dine shoppingturer

Du bør prøve å begrense shoppingturer til bestemte forhåndsbestemte intervaller. Det kan være en gang i uken, en gang hver annen uke, eller en gang i måneden, avhengig av hva som passer best for deg og din husstand.

Flere shoppingturer betyr flere eksponeringer for å kjøpe unødvendige gjenstander. Hvis du er på diett, vil du nødvendigvis være ute av iskrembutikker. Det samme gjelder matbutikk. Hvis du vil spare penger, må du minimere mengden tid du bruker i butikken. Hver tur du tar, gir deg muligheten til å bruke over budsjettet.

33. Betal med kontanter eller et debetkort

Det er mye debatt på dette punktet. Noen sier at du bør bruke kredittkort og dra nytte av pengene tilbake belønninger tilbud. Det kan være fornuftig hvis du får penger tilbake på noe som 5%. Men hvis det bare er 1% eller 2%, vil det nok ikke hjelpe.

Problemet er at når du bruker med et kredittkort, er det alltid den fudge-faktoren å gå litt over budsjettet ditt. Når du bruker med kontanter eller med debetkort, er det lettere å holde seg i budsjettet, siden du ikke har mulighet til å bære flyten (overskudd) over til neste måned.

Prøv å se hvilken betalingsmetode som er bedre, slik at du kan spare penger. Hvis du er svært disiplinert, og du har et godt cash back belønningsprogram, kan et kredittkort være veien å gå. Men hvis du finner deg selv å bruke mer penger ved å bruke kredittkortet, vil kontanter eller et debetkort fungere bedre for deg.

34. Butikk på de roligeste dagene i uken

Det er vanskelig å opprettholde spillplanen din i en overfylt butikk. Alt tar lengre tid, inkludert å vente i linjer. Et av dine mål når du går på dagligvarer, er å minimere mengden tid du bruker i butikken. Det reduserer sjansen for at du vil kjøpe noe du ikke planla på. Det er lettere å gjøre det hvis du handler på de stille dagene i uken.

Jeg har funnet at helgene bringer ut de største folkemengdene. Weeknights, spesielt på mandag og tirsdag, er vanligvis det roligste. Det er når du kan bris gjennom butikken, få det du vil, hold orden og kuponger organisert, og spar mest penger. Det er også vanligvis når butikkene er minst tilbøyelige til å lagre ut av populære gjenstander, noe som kan tvinge deg til å ta en tur / retur (og bruke enda mer penger).

35. Kjøp aldri mer av en vare enn du trenger

I et forsøk på å spare penger, kan du gjøre en vane med å kjøpe i bulk. Det kan spare penger, men bare hvis du faktisk bruker produktene du kjøper. Hvis du kjøper store mengder elementer, bare fordi de har attraktive priser, kan du kaste bort penger. Det er fordi et element du kjøper, og egentlig ikke bruker, vil du ende opp med å kaste bort. Og det betyr at du kaster bort penger.

Dagligvarebutikk er et av de få områdene i budsjettet ditt, hvor du har mulighet til å spare mye penger. Her er din sjanse til å få mest mulig ut av denne muligheten.

Skrive Inn Din Kommentar