Liv

Forstå Medicare Supplement Plan J

Forstå Medicare Supplement Plan J

En grunn til at det er så vanskelig å holde tritt med Medicare, er at det hele tiden endrer seg. Regjeringen legger alltid til eller tar bort restriksjoner på helsevesenet. Ikke bare fortsetter Medicare dekning, men tilleggsforsikring fortsetter å dekke også.

Medicare er et utmerket regjeringsprogram, og det hjelper til med å gi helsevesenet dekning til millioner av eldre over hele landet, men det dekker ikke alt. Faktisk er det et dusin forskjellige utgiftskategorier som Medicare Parts A og B ikke dekker. Disse utgiftene kan gi deg massive medisinske regninger og sykehusavgifter.

De massive regningene kan gjøre pensjonistrømmen din til et mareritt. Det er viktig at du får helsevesenet dekning som du trenger for å sikre at du ikke er ansvarlig for sykehusregninger som vil tømme bankkontoen din.

Hvert år får jeg mange spørsmål om Medigap Plan J, som ikke lenger er tilgjengelig. Det er viktig at du forstår alle planene, og hvis du har en Plan J, må du forstå dekningen din og noen andre lignende alternativer.

Hva er en Medicare Supplement Plan?

Medigap-planer selges av private forsikringsselskaper, og de samarbeider med din originale Medicare Parts A og B for å gi deg ekstra dekning som du ikke ville få med bare din tradisjonelle dekning. Det er ti forskjellige tilleggsplaner du kan velge mellom, alle skal ha forskjellige dekk og hull som de fyller.

Noen planer kommer til å være mer grunnleggende enn andre. En Medigap Plan A kommer til å være en av de mest grunnleggende, og det kommer til å gi mer hull i dekningen enn andre planer, som tilleggsplan F, som er den mest omfattende politikken.

Plan J var et av de mest populære alternativene for Medigap-dekning på grunn av den ekstra forsikringsbeskyttelsen som den ga til å trene. Hvis du har en Plan J fortsatt, så har du mest mulig dekning du kan kjøpe. Faktisk lar loven deg ikke lenger få noen av dekningene.

Med Plan J får du de grunnleggende dekningskategoriene, som Del A-coinsurance og sykehuskostnader i ytterligere 365 dager etter at den opprinnelige Medicare-dekning er utløpt. Hvis du noen gang har overnattet på et sykehus uansett grunn, vet du at det kan være et dyrt opphold. Med tradisjonell Medicare får du noen sykehusgebyrdekning, men etter at dekningen er ferdig, vil du være ansvarlig for alle disse regningene utenom lommen. Med en Medicare Plan J (eller eventuelle tilleggsplaner for den saks skyld) får du ytterligere dekning som kan beskytte dine besparelser hvis du noen gang er på sykehuset i flere uker.

Noen av tilleggsdekningene som fulgte med en Plan J, betalte del A og B fradragsberettiget. Fradragsberettiget er beløpet du må nå før Medicare dekning sparker inn. Hvis du hadde en Plan J, ville du ikke være ansvarlig for å betale regningen. Hvert år endres del B fradragsberettiget. I 2017 er denne terskelen $ 183.

Plan J vil også betale for eventuelle del B-kostnader. Når du går til legen eller sykehuset for å få service, er det et forhåndsbestemt beløp som Medicare B betaler. Legen har lov til å belaste 15% mer enn dette beløpet. Alt om det forhåndsbestemte beløpet betraktes som overskytende kostnader. Hvis du ikke har tilleggsdekning, må du betale for alle de overskytende regningene i lommen.

En av de unike dekningskategoriene til Plan J var reseptbelegget som den ga. Plan J vil bidra til å dekke noen av de stigende kostnadene ved medisiner. Reseptbeløpet var en av hovedårsakene til at Plan J var så populær.

Hva skjedde med Medigap Plan J?

Som jeg allerede har nevnt, er Medigap Plan J ikke lenger tilgjengelig. Det var flere endringer i begynnelsen av 2000-årene som gjør disse planene utilgjengelige for nye enrolleer. Kongressen passerte Medicare Prescription Drug, Improvement and Modernization Act, som forandret måten Medicare ble strukturert på. Når denne handlingen ble fullført, startet Medicare Part D reseptbelagte legemiddeldekning.

Når del D begynte, betydde det at Plan J leverte duplisert dekning, og at Plan J var nå foreldet. Den nye loven gjorde det ulovlig for eventuelle tilleggsdekning å betale for medisineringskostnader, noe som medførte at Plan J var identisk med Plan F, og det var ingen grunn til å ha to identiske planer. Hvis du hadde en Plan J på det tidspunktet, kunne du beholde tilleggsdekning, og du var ikke pålagt å bytte politikk.

Etter dette kunne ingen andre registrere seg i Plan J, men det var flere andre kvalitetsalternativer du kunne velge mellom. Det er viktig at du får den perfekte tilleggsforsikringen for dine helsepersonellbehov.

Alternatives

Det opplagte alternativet til Plan J er å kjøpe en Plan F. Planene er identiske minus reseptbeløpet som Plan J ikke lenger tillater å gi til sine tilmeldinger. Plan F vil gi deg all den omfattende dekning som de andre planene ikke gir. Hvis du ønsker å få mest mulig dekning, så vil en Plan F være det beste valget.

På den annen side, hvis du bestemmer deg for at du ikke vil ha så mye dekning, og du hellere vil spare penger, så vil en mindre plan være et mye bedre alternativ. En Medigap Plan A eller B vil fylle ut noen av hullene Medicare ikke betaler for.Med en mindre plan får du ikke så mye ekstra dekning, men du skal spare penger hver måned.

Bestemme hvilken plan

Det er flere forskjellige faktorer som du må vurdere når du handler for tilleggsforsikring. Den første faktoren du må se på er din økonomi. Alle vil gjerne ha en Plan F som gir mest dekning, men ikke alle har råd til den omfattende planen. Før du kjøper noen ekstra dekning, ta en titt på budsjettet ditt og avgjøre hvor mye du kan bruke hver måned på den ekstra beskyttelse. Målet med Medigap-politikken er å beskytte besparelsene dine, men planen bør ikke knuse banken din hver måned.

Den neste faktoren du må svare på er din medisinske historie og ditt slektstre. Jo eldre du får, jo mer du skal bruke på helsevesenet, og disse utgiftene kan tømme din sparekonto, men det er der din Medigap-plan kommer inn. Hvis du har dårlig helse, må du kjøp en omfattende policy som gir deg mest mulig dekning.

Medigap Open Enrollment

En av de viktigste tingene å forstå om Medigap-planer er når du skal kjøpe en av disse planene. Når måneden du begynner å begynne 65, begynner Medigap Open Enrollment Period. I løpet av denne tiden kan forsikringsselskapet ikke avslå søknaden din, uavhengig av helsen eller eventuelle helsekomplikasjoner du måtte ha. Hvis du er i forferdelig helse, kan dette være den eneste sjansen for at du må få dekning.

I tillegg kan du ikke øke premien din, selv om du har helsekomplikasjoner, hvis du søker i løpet av den åpne registreringen. Hvis du vil spare penger, er det viktig at du søker i seks måneders vindu med åpen innmelding. Etter at seks måneder er over, blir søknaden din behandlet som en vanlig søknad, noe som betyr at du kan få drastisk høyere premier.

Eventuelle spørsmål om Medigap Plan J?

Fordi Plan J ikke lenger er tilgjengelig, får jeg ikke mange spørsmål om planen, men det er fortsatt folk med disse planene. Det er viktig at du får den perfekte tilleggsdekning. Du har jobbet hardt for å nå dette stadiet av livet, ikke la medisinske regninger ødelegge din pensjonsdrøm.

Hvis du har spørsmål om Medigap Plan J eller noen av alternativene, vennligst kontakt en erfaren Medicare tilleggsforsikringsagent eller meg i dag.

Skrive Inn Din Kommentar