Investere

5 verktøy hver investor skal bruke

5 verktøy hver investor skal bruke

Vi lever i gullalderen av børsinvesteringer. Det er nesten ubegrenset informasjon, og alle kan få tilgang til det med de riktige verktøyene.

Selv små investorer betaler nesten ingenting for verktøy som de beste investerer verktøy og informasjon. Hvis du er investert i aksjemarkedet, er disse de fem investeringsverktøyene du bør bruke.

1. En rabattmegling

Med mindre du jobber på handelsbordet til en av de store bankene, bør du bruke en rabattmegling for alle dine investeringer. En rabattmegling vil hjelpe deg med å minimere eller eliminere transaksjonskostnader. Mindre penger i lommebokene dine betyr mer penger i markedet.

Den beste rabattmegling for deg avhenger av din investeringsstil. Individuelle aksjeinvestorer bør se på Robinhood for fri egenkapitalhandel. TD Ameritrade og Fidelity tilbyr hundrevis av ikke-belastede ETFer, noe som gjør disse meglerne et godt valg for investorer i indeksfond.

Endelig tilbyr e * Trad e lavprisselskaper for investorer som trenger å kjøpe og selge alternativer.

Hvis du foretrekker en app, kan du se våre favorittinvesteringsapper som lar deg investere gratis.

2. Personlig kapital

Over tid lærer de fleste investorer at personlig økonomistyring fører til at jeg nsker suksess. Det er derfor vi elsker P ersonal Capital for investorer.

Personlig kapital bruker en kryptert skrivebeskyttet tilkobling for å koble til bankkontoen din. Personlig kapital analyserer investeringskontoene og utgiftene dine på samme konto.

Dette verktøyet gjør det enkelt å overvåke porteføljens aktivaallokering, 401 (k) avgifter, og selv om du er på sporet for å gå på pensjon. Plus, du kan budsjett, spore utgifter, og få beskjed om kommende regninger.

Investorer trenger å forstå hvordan deres personlige utgifter påvirker porteføljen sin. Personlig kapital vil hjelpe deg med å opprette forbindelse.

3. Gratis porteføljeanalyse

Hver investor må analysere porteføljen sin for risiko og mulighet. Noen porteføljeanalyseværktøy koster mye penger, men vi elsker to gratis porteføljeanalyseværktøy.

Indeksfond investorer bør sjekke ut Portfolio Visualizer. Nettstedet tilbyr robuste analyseverktøy gratis. De har data for backtesting din modell fra 1972 til i dag. Verktøyene lar deg også kjøre Monte Carlo-simuleringer, finne historiske effektive grenser, og teste kvantitative og faktorbaserte investeringsmodeller.

Individuelle aksjeinvestorer bør bruke DIY.Fund for de beste gratis porteføljeanalyseverktøyene. Plattformen hjelper investorer til å spore bransjer, beregne risikojustert avkastning og gjennomføre kvantitativ forskning. Det vil også hjelpe deg med å styre porteføljen som helhet i stedet for bare dine individuelle stillinger.

4. FeeX

FeeX er et av mine favoritt gratis verktøy for å undersøke ETF og fondavgift. Hvorfor gjør dette noe? Fordi gebyrer er en av de største drakkene på investeringsresultatet over tid. Å betale for mye i avgifter kan føre til at du taper ut på $ 100 000 over tid.

Det som gjør FeeX så bra, er hvor enkelt det er å bruke. Du kobler bare dine meglerkontoer, og FeeX analyserer porteføljen din og beregner kostnadene dine. Hvis det er et lignende fond med lavere kostnader, vil FeeX foreslå det for deg, og vise deg hvor likt det er. Det vil også vise deg hvor mye du potensielt kan tjene mer over tid ved å bytte.

Hver investor bør kjøre sin portefølje gjennom FeeX minst en gang. Sjekk ut vår fullstendige FeeX-gjennomgang her.

5. Utdanning

Investorer trenger god informasjon, og i dagens marked kan du få informasjon gratis. For eksempel tilbyr Quandl gratis offentlig informasjon, Multpl gir tilgang til de mest betydningsfulle investeringsvariablene og Yahoo! Finance tilbyr til minutt aksjekursene.

Men all den informasjonen er ubrukelig eller farlig hvis du ikke har utdannelsen til å bruke den. Jeg har opprettet en gratis 3-dagers investeringskurs som vil hoppe på din pedagogiske prosess. Læring bør ikke stoppe der. Ta deg tid til å lese investeringsbøker eller ta mer avanserte investeringskurs.

Du trenger ikke å bli en stor investeringsnerd, men du trenger å vite nok for å ta vare på pengene dine. Ditt sinn er ditt viktigste investeringsverktøy; ta deg tid til å trene hjernen din, slik at du kan maksimere fortjenesten din.

Har du noen gang brukt noen av disse investeringsverktøyene før?


Skrive Inn Din Kommentar