Penger

Dette paret kjører for løft og gjør opp til $ 1500 / uke mens du reiser barn

Dette paret kjører for løft og gjør opp til $ 1500 / uke mens du reiser barn

I sin tur for å tjene ekstra penger, deler Sam og Susen Meteer natt og dag mellom dem.

På en hvilken som helst time på klokken kjører den ene eller den andre sikkert.

Det er hvordan Meteers gjør endene møtes. Dette ekteparet har fem barn, fire bor hjemme i Sacramento, California.

Sam er en grunnskole lærer om dagen som kommer bak rattet på netter og helger.

Susen er en heltidsmor til barna sine - 9, 11, 13 og 15 år - med parets eldste barn nå gift og ute av huset. På ukedagsmorgen dropper Susen barna på skolen og fortsetter å kjøre.

Hvis en av oss kjører, er den andre vanligvis hjemme hos barna, sier Susen om livet deres. "Det er litt mer sane på den måten."

(Lyft, forresten, utvides på en stor måte i år.)

Tag-Teaming Life og en Side Gig

Slik merker de det - de begge kjører med Lyft.

Rideselskapets fleksible timer gir dem mulighet til å heve sine barn samtidig som de tjener nok til å støtte dem. Paret kjører når de kan, innenfor grunn.

"Jeg kjører normalt om natten. Jeg kjører i helgene og kanskje en uke eller to i løpet av skoleåret, sier Sam, som lærer sjette klasse. "På helligdager og somre og spesielle arrangementer ramte jeg det hardt. Jeg kjører mye. "

Han tjener hvor som helst fra $ 300 til $ 1000 per uke gjennom Lyft, avhengig av hvor mye han kjører. Det øverste området - $ 1000 per uke - er sjelden for ham, og han treffer bare det i tider som juleferien, når skolen er ute og han ikke lærer. Ellers kjører han vanligvis 20 til 30 timer i uken.

"Pengene ebbs og strømmer," sier han. "Noen ganger er du opptatt, og noen ganger er det ikke mye tiltak. Det er loven i gjennomsnitt. Det er netter når jeg har overskredet min hjemmehjemsbetaling fra undervisning. "

Når det gjelder Susen, når hun dropper barna hennes på skolen og begynner å kjøre for Lyft, setter hun seg et enkelt mål: Tjen $ 100 den dagen.

"Hvis jeg starter klokka 8 eller 9, kan jeg gjøre det med 10. Eller det kan være klokken 14," sa hun. "Jeg går hvor som helst det tar meg hele dagen."

Hvis hun jobber konsistent, kan hun ta med $ 500 i uken på den måten.

«Det holder melk på bordet,» forteller Sam. Sammen kan de trekke inn $ 800 til $ 1500 i uken, selv om den øverste enden er sjelden.

Hvor mye gjør Lyft drivere vanligvis? Inntektene er i stor grad basert på hvor mye de jobber og hvordan de styrer sin tid. Drivere som sender skjermbilder av deres inntekter på nettet, viser ofte at de tjener $ 18 til $ 40 per time, hvor mange tjener rundt $ 25 per time.

For eksempel tjener denne fyren som mistet jobben sin nå rundt $ 750, og kjører 45 til 50 timer i uken med Lyft i Philadelphia.

Kjører for løftemidler Ingen flere ventende tabeller

Sam, 47, hadde alltid ventet bord for å supplere hans lærelønn. Han gjorde det i 15 år og ble veldig lei av det. Han var klar for en endring.

Men det var Susen, 43, som først oppdaget Lyft. Hun lastet ned og brukte appen mens ute med venner en helg. Så begynte hun å eksperimentere med å kjøre for Lyft når barna var på skolen.

Hennes råd til rookie Lyft drivere: "Det var litt skummelt for meg først. De trenger å gjøre det som er behagelig for dem. "

Før lenge ble Sam sjalu på konaens søte Lyftgig. Han sluttet sin restaurantjobb og ble med henne.

Det var to år siden.

Lyft kommer til din by

Lyft ekspanderer som gal i år for å konkurrere med sin rival, Uber.

Det leter etter drivere i 100 flere byer. Utvidelsesområder inkluderer sørvest, sørøst, Carolinas, Rockies, Midtvesten, New England og Sentral-California.

Hvis du er nysgjerrig på å se hva du vil gjøre, har Lyft en inntektsberegner. Skriv inn hvor mange timer du vil jobbe og din by.

Her er hva du bør vite før du kjører til Lyft eller Uber.

'Det er et eventyr for oss'

I dag slår Meteers offshiftene i deres Honda Odyssey vane 2012 og deres 2011 Dodge Ram Laramie lastebil, lyserød med et Lyft-emblem malt på siden.

Splitting opp dagen og natten mellom dem, de kjører for forskjellige folkemengder.

I løpet av dagslysene får Susen den knuste forretningsmengden blandet med noen studenter. Hun holder varevognen skinnende rent. Hele greia er lav stress.

"Ganske mye alle er ganske kule," sier hun.

Sam får nattmengden. Partiet publikum. Baren publikum.

"Folk som har vært ute og har det bra," sier han muntert.

Disse passasjerene kan være ganske boisterøse. Sam holder vannflasker og har ryddet opp et par messer, men har ikke hatt å gjøre med noen ubehagelige hendelser.

"Jeg prøver å være så vennlig som mulig," sa han.

Venner spør alltid paret, Hva var din villeste tur? Hva var din verste tur?

Men om to år har Meteers ennå ikke hatt en ubehagelig opplevelse å kjøre med Lyft.

"Det er et eventyr for oss," sier Susen. "Det er gøy."

"Jeg henter folk som jeg normalt ikke ville snakke om i løpet av dagen," forteller Sam, "og vi ender med å ha fantastiske samtaler."

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han kunne bruke en heis, takk for å spørre.

Skrive Inn Din Kommentar