Liv

Hva får du en Blogger til jul

Hva får du en Blogger til jul

Vel, det er nesten jul, og jeg er en procrastinator. Dessuten håper jeg at min kone også er, og at hun vil lese denne listen og få meg noe fra det!

Her er noen "essensielle" som jeg ville elske å få til jul, og de ville trolig være gode for bloggeren i ditt liv også!

Tech

iPad - Jeg ville elske å få en iPad slik at jeg kunne gjøre mer blogging fra sofaen. Jeg vet ikke hvor lett det ville være å skrive inn hele blogginnlegg, men jeg tror det ville definitivt være morsomt å lese og kommentere på andre blogger med en. Oh ja, og jeg vil ha en svart en (mye mer mannlig ... hahha).

Utover "produktiviteten", ville det bare være gøy!

Slingbox Har du hørt om Slingbox? Denne tingen er fantastisk, og det ville gi et godt kompliment til min nye iPad! Slingbox er et system som plugger inn i din nåværende kabel-TV-utgang og til internett. Deretter kan du logge inn på Slingbox og se TV-signalet ditt hvor som helst - det "slynger" det til din datamaskin, nettbrett, til og med iPhone. Du kan til og med kontrollere DVR og se på disse forestillingene også!

En annen skjerm - Har du sett de flere skjermoppsettene? 1) Jeg finner de som er kjempebra. 2) Jeg tror det ville være mer produktivt å kunne spre ut flere vinduer og ikke alltid å flippe frem og tilbake (og jeg hater tabbletting, bare irriterende). Jeg liker å kunne legge alt ut og se det uten å måtte klikke på forskjellige skjermbilder eller alt + tab rundt.

Lesning

Jeg liker alltid å lese noen gode bøker om året. Dette er de siste titlene som har tatt øynene mine, men jeg har ikke hatt tid til å lese dem enda.

  • Steve Jobs av Walter Isaacson
  • Tenkende, Raskt og Sakte av Daniel Kahneman

  • Fischer Black og Revolutionary Idea of ​​Finance av Perry Mehrling

  • Boomerang: Reiser i den nye tredje verden av Michael Lewis

  • Great by Choice: Usikkerhet, Chaos, og Luck-hvorfor noen trives til tross for dem alle av Jim Collins

Annen

Starbucks - Hvis du kjenner meg, vet du at jeg bor på Starbucks. Det er litt trist for en personlig økonomi blogger, men jeg liker kaffen min. Det trenger ikke å være Starbucks, men det er det som er praktisk overalt, jeg går i mitt liv for det meste.

Dat - Hvis jeg er hjemme og vil ha kaffe, er denne tingen fantastisk. Den bryter enkeltporsjoner fra små kopper (K-Cup), og du kan få mange forskjellige kaffesorter (inkludert Starbucks, tro det eller ikke). Dette ville være så hyggelig å bryte opp en kopp om morgenen, eller for de dagene jeg må gå på jobb før Starbucks åpner (damn deg Starbucks og dine sen søndagsåpninger ...).

En "College Investor" T-skjorte - Min kone ville aldri få dette til meg, så jeg må kanskje gjøre det selv, men jeg trodde det ville være kult å få en "The College Investor" T-skjorte til å sport rundt. Jeg kunne bære den til bloggingkonvensjoner, bowlingbaner og lignende! Det er ikke noe bedre enn skamløs selvforfremmelse i boken min!

Jeg håper du liker min liste! Hvis noen av dere har disse, og vil gjerne dele historiene dine, legg dem under (det kan gjøre meg sjalu)! Hvis du er en blogger, hva mer vil du ha til jul i år?

Skrive Inn Din Kommentar