Liv

Har du en jobb-hjemmefra jobb? Her er hva du skal se etter i et samarbeidende rom

Har du en jobb-hjemmefra jobb? Her er hva du skal se etter i et samarbeidende rom

Har du sett alle de jobben fra hjemmet vi legger inn?

Du vet hvordan de fleste har kontorkrav, selv om du skal være hjemme? Som et stille miljø, en låsedør - aka stillhet med null distraksjoner.

Vel, hvis du har barn eller en hund (e) eller, som meg, en 25 år gammel fugl som ELSKER å squawk under videosamtaler, så du må kanskje jobbe et annet sted.

Det er der samarbeidsplasser kommer inn.

Hva er et samarbeidende rom?

Samarbeidsplasser er i hovedsak kommunale forretningskontorer for soloprene og frilansere - Selv småbedriftsgrupper ikke klar til å inngå langsiktige leieavtaler.

Disse mellomrommene kommer i forskjellige former og størrelser og kan leies ut etter time, dag eller måned. De har alle Wi-Fi - og vanligvis kaffe.

Noen selskaper som ansetter arbeidstimer, tilbyr stipend for eksterne kontorlokaler. Student Loan Hero betaler for eksempel sine eksterne arbeidstakere opptil $ 500 i måneden for et samarbeidsrom. Husk å spørre en potensiell arbeidsgiver om alternativet.

Vår freelance-drept-heltidskritiker Lisa Rowan bor faktisk i District of Columbia. Hun bruker et samarbeidsrom fordi hun lett blir distrahert av hjemmets komfort. Tenk: hennes seng, hennes kameratkameras katter, en haug med klesvask, etc.

Men hvorfor besøker hun ikke bare gratis bibliotek eller leir ut på en kaffebar?

Rowan sier at hennes samarbeidsrom er roligere enn biblioteket og mer matvennlig, viktig for en lang dag med å erobre gjøremålslister.

I tillegg kan kaffebarer være ubehagelig - og høyt. Du bruker $ 5 på en kaffe eller scone, og du føler deg som om du overstayer deg velkommen etter ca to timer.

Dermed, En god løsning for deg fra arbeidere er å finne et samarbeidsområde.

Hvorfor skulle jeg betale for et samarbeidende rom?

Du finner disse mellomrom over hele landet - alt med varierte prislapper.

Rowan betaler $ 89 i måneden for ubegrenset tilgang (en avgift hun er bestått på fordi hun har vært på en stund). Ellers er det $ 129, som fortsatt er en god del fordi #DCprices, sier hun.

Rowan sier imidlertid Å finne det perfekte samarbeidsområdet avhenger mindre av budsjett og mer på arbeidsstil. For henne er den ideelle plassen ganske enkelt stille.

"(Plassen) har mer av en biblioteksatmosfære i stedet for det av et livlig pause rom," sier hun. "Dette formatet fungerer bra for meg fordi jeg som forfatter ikke bruker mye tid på å møte klienter."

Noen samarbeidsplasser er åpne for alle - fra frilanseren til den lille, spirende oppstarten. Andre imøtekommer nisjepersonell, som designere eller ingeniører. Dette kan være nyttig i nettverk og til og med få innsikt i ditt felt.

Hvordan finne det perfekte samarbeidsprosjektet

Sammenlign å finne et samarbeidsrom for å finne en leilighet eller leie hjem.

Rowan anbefaler deg alltid besøk et mellomrom før du signerer en "leieavtale". Bildene på nettet viser sannsynligvis høydepunktene - som leilighetenes luksuskontor - og ikke den grusomme sannheten.

Du bør også få en følelse av stemningen og dine "medarbeidere".

"Mange samarbeidsplasser gir deg muligheten til å holde seg i et par timer som et gratis prøvebesøk, sier Rowan. Hun anbefaler dette på det sterkeste. Mens du kan, kan du også spørre om tilbud eller tilbud.

Det er mange apper og nettsteder du kan bruke i søket ditt, inkludert WeWork og LiquidSpace. Men Rowan anbefaler først å nå ut til samfunnet ditt - en lokal Facebook-gruppe eller en bransjespesifikk møtegruppe.

Eller du kan velge det klassiske Google-søk på "samarbeidsplasser + * din by *" - fordi Google aldri lar deg ned, ikke sant?

Lykke til å finne din samarbeidende plass for alltid! Gi oss beskjed hvis du finner en som fungerer for deg!

Din sving: Hvordan unngår du forstyrrelser i å jobbe hjemmefra?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar