Mat

Krispy Kreme gir bort gratis Donuts på Halloween. Vil du ha en?

Krispy Kreme gir bort gratis Donuts på Halloween. Vil du ha en?

Er din største Halloween frykt for at du på en eller annen måte ikke finner nok sukker i år?

Berolig deg selv: Vi har funnet en søt løsning.

Krispy KremeS tilbyr en gratis donut til folk i ferien ånd denne Halloween. Og alt du trenger å gjøre for å få det er dukket opp i kostyme og si "vær så snill."

Hvordan få en gratis Krispy Kreme Donut Dette Halloween

Bare slå opp din lokale Krispy Kreme mandag 31. oktober (i kostymen, selvfølgelig) for å score din gratis doughnut. Det er ikke nødvendig med noe kjøp for denne triksfrie behandlingen - og ja, den begrensede utgave Halloween zombie donuts er inkludert!

Avtalen er bare god 31. oktober - så selv om du kanskje planlegger de fleste av dine Halloween-eventyr for den foregående helgen, du må passe på igjen på selve dagen hvis du vil ha din freebie.

Tilbudet utelukker dagligvarebutikker og nærbutikksteder, samt butikker i Connecticut, Iowa, Nebraska og Gainesville, Florida. Beklager, Gators!)

Hvis du nab en av begrenset utgave donuts, Snap et bilde for å dele med hashtag #scungry, som tilsynelatende er en portmanteau av skremmende-sulten. (Det høres mye ut som "hangry". Som jeg er snill å få mens du skriver dette innlegget.)

Tweet ditt bakverkportrett med taggen, og Du og dine smultringer kan ende opp med å være på Krispy Kreme nettsted.

Jeg er ikke sikker på hvordan valget algoritmen fungerer, men bare i tilfelle, du vil bedre sørge for at kostymen er på poeng!

Din sving: Vil du banke på Krispy Kreme dør for en gratis godbit denne Halloween?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar