Penger

Tjen $ 15 / time for å hjelpe foreldre Opprett babyregistre med denne fjernkontrollen

Tjen $ 15 / time for å hjelpe foreldre Opprett babyregistre med denne fjernkontrollen

Da jeg ble gravid, bestemte jeg meg for en butikk som var overbevist om at jeg var klar til å registrere meg for dyrebare og en barneseng.

Jeg brøt ned og gråt et sted i høy stolpen, overveldet av det rene antallet flaskeoppvarmere jeg aldri hadde vurdert før jeg hadde en bolle i ovnen.

Tror du at du er følelsesmessig forberedt på å hjelpe forventede foreldre som meg? Babylist kan ha postet bare jobben for deg.

Babylist er en onlinetjeneste som gjør at nesten foreldre kan skape et tilpasset babyregister med varer fra enhver butikk, samt tjenester som å motta et hjemmelaget måltid. Det søker Happiness Heroes - et søtt navn for kundeservice representanter - for å hjelpe familier å sette opp og administrere registre.

Dette er en fullstendig fjernposisjon som betaler mer enn $ 15 i timen og inkluderer fordeler, men du må bo i California, Minnesota, New York, South Carolina eller Texas. (Dette innlegget forklarer hvorfor enkelte jobber fra hjemmet er begrenset av staten.)

Babylist's Happiness Hero Sahra Santosha (hennes faktiske tittel) bekrefter at selskapet fyller fire stillinger.

"Det er noen mulige planlegging alternativer tilgjengelig," sa Santosha i en epost. "Alle åpninger trenger noen som er glade for å jobbe helger."

Ikke kast et temperament tantrum hvis denne stillingen ikke passer best for deg; bare sjekk ut vår jobbside på Facebook. Vi legger nye muligheter der hele tiden.

Kundeservice Representant hos Babylist

Betal: $ 15 + / time

Ansvaret inkluderer:

  • Besvare kundespørsmål via telefon og e-post
  • Hjelper å sette opp registre og plassere ordrer, samt legge til og slette elementer fra registre
  • Feilsøkingsproblemer med teknologi
  • Beroligende snart for å være foreldre som nettopp har innsett at pacifiers kommer i flere størrelser

Søkere til denne stillingen må ha:

  • Flott skriving og snakk ferdigheter, spesielt når hastigheten er av essensen
  • Stille plass borte fra din egen brød. Fordi stillingen er rask og tidsfølsom, ønsker selskapet ikke at du prøver å jobbe og se barna på samme tid.
  • Evnen til å håndtere tidligere rasjonelle mennesker som nå er overbevist om at de ved et uhell kan drepe barnet deres hvis de ikke velger den riktige handlekurvdekselet (det er 45 å velge mellom på Babies R Us nettsted alene).

Påfør her for kundeservicereservicen hos Babylist.
Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Den lille personen i hennes liv fikk aldri den flasken varmere og har overlevd på en eller annen måte.

Skrive Inn Din Kommentar