Penger

Nå ansette: Her er hvordan tjene penger å rydde opp søkemotorresultater

Nå ansette: Her er hvordan tjene penger å rydde opp søkemotorresultater

Vil du jobbe hjemmefra og tjene penger på å forbedre internett? (Ja, nettet kunne faktisk bruke litt arbeid ...)

Lionbridge leter etter Personlig / Social Media Internet Assessors - Personer som hjelper til med å rydde opp søkeresultatene.

Dette er en deltidskontraktsposisjon fra hjemmet. Du vil jobbe 10 til 20 timer i uken, avhengig av prosjektets tilgjengelighet.

TPH-forfatteren Steve Gillman har tjent penger på denne måten, og han rapporterer priser mellom $ 12 og $ 15 i timen.

Slik kan du forbedre Googles søkeresultater

I denne posisjonen ville jobben din være å se på nettbaserte søkeresultater for å forbedre innhold og kvalitet. Oppføringen heter ikke den spesifikke søkemotoren, men nevner flere Google-produkter.

Du vil bli tildelt ulike søkerelaterte oppgaver, og deretter gi tilbakemelding på hva du finner.

Er resultatene relevante for søket ditt? Algoritmer blir ganske bra, men vi trenger fortsatt mennesker for å fortelle søkemotorer nøyaktig hva vi leter etter.

Hvordan er kvaliteten på innholdet som dukker opp? Du må vurdere den for grammatikk, tone og kulturell relevans, så du bør være flytende i muntlig og skriftlig engelsk.

Finner du informasjonen for din forespørsel? Du vil undersøke innhold for relevans, så du bør være kjent med nåværende og historisk virksomhet, media, sport, nyheter, sosiale medier og kulturelle saker i USA

Du må også ha bodd i USA de siste fem årene.

Du trenger både en PC og en smarttelefon for å teste søkeresultatene. Akkurat nå søker selskapet spesielt brukere med en Android 4.1 eller nyere enhet.

Du bør være en aktiv bruker av Gmail og Google+, samt Twitter, Facebook og andre sosiale medier.

Hvordan søke å være en søkemotor evaluator

For å søke, send inn din søknad her.

Når søknaden din er gjennomgått, er neste trinn en onlineeksamen i tre seksjoner:

  1. Åpenbokseksamen med 33 flervalgsspørsmål
  1. Syv praktiske spørsmål om kvaliteten på nettsidene
  1. Syv praktiske send-til-enhet spørsmål ved hjelp av skrivebordet / bærbar PC og smarttelefon

Snakker om søkemotor evaluator jobber generelt - ikke Lionbridge spesielt - Gillman sier han har tatt flere av disse testene, "og de er ikke for vanskelige, men de kan ta et par timer, og du vil ikke bli betalt for denne gangen."

Lurer på om denne typen jobb er for deg? Les Gillmans full historie om fordeler og ulemper - og hvor mye penger du kan tjene.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Vil du tjene penger på å rydde opp søkemotorer?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar