Penger

Snakk om en søt gig: Søk nå for å bli en sjokoladeprodusent i England

Snakk om en søt gig: Søk nå for å bli en sjokoladeprodusent i England

Har du lidenskap for sjokolade?

Nå mener jeg ikke en tilfeldig kjærlighet til sjokolade, som å behandle deg selv til en candy bar en gang i måneden når du føler deg "dårlig". Jeg snakker om en dyp, brennende lidenskap, som Augustus Gloop faller først i Willy Wonka er sjokolade elv.

Hvis dette høres ut som deg, så er det en gylden billettmulighet: Du kan søke om å bli en profesjonell sjokoladeprodusent.

Ja, du leser det riktig og nei, jeg drar ikke beinet ditt.

Det er et selskap som faktisk er villig til å betale deg for å spise sjokolade.

Disse stillingene er lokalisert i Reading, England, så hvis du er virkelig interessert i å søke om en av disse rollene, vær forberedt på å pakke posene dine.

Slik søker du etter disse sjokoladeprosessene

Mondelez International, selskapet bak noen av dine favoritt konfektyr snacks som Cadbury sjokolade og Oreo cookies, Ser etter å fylle fire deltidssjokoladeprosesser.

Det finnes tre "Chocolate Taster" -roller tilgjengelig, og en "Chocolate and Cocoa Beverage Taster" -rolle.

Den ideelle kandidaten vil ikke bare ha en lidenskap for søtsaker, men også "smaksløk for deteksjon" i henhold til stillingsfortegnelsene.

Så hvis du er den typen person som er diehard Team Left Twix, og kan definitivt smake forskjellen mellom karamell som strømmer på en cookie i stedet for kaskade, kan du være den rette kandidaten til dette selskapet.

Stillingsbeskrivelsen spesifiserer også du må være ærlig og objektiv når det gjelder å tilby meninger om produktene du smaker. Du vil samarbeide med et team av paneldeltakere for å nå en avtale om den perfekte smaken for nye produkter.

Aspirerende søkere må også være forberedt på stiv konkurranse. Den siste gangen Mondelez International åpnet en sjokoladeprosessposisjon, ble tusenvis av håpløse sjokoladeelskere anvendt innen dager etter den første innleggingen.

Hvis du tror du har det som trengs for å slå ut tusenvis av chocoholics for denne drømmejobben, du kan sjekk ut oppføringene å lære mer om rollene og hvordan man søker. Skriv bare ordet "taster" i søkefeltet.

Men skynd deg, fordi søknadsperioden avsluttes 16. februar.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Hun ville gjerne være en profesjonell sjokoladeprodusent, men det ville nok ende med å se ut som den episoden av Jeg elsker Lucy.

Skrive Inn Din Kommentar