Penger

Her er hvordan ubers nye døsige kjørepolitikk vil påvirke deg

Her er hvordan ubers nye døsige kjørepolitikk vil påvirke deg

Når du prøver å slå en sidegig inn i en heltids karriere, betyr det at du alltid er hustling.

Men å jobbe lange timer kan være ganske farlig hvis du kjører med Uber. Og nå tar selskapet tiltak for å sikre at du holder deg trygge.

På mandag, Uber annonserte en ny politikk mandatdrivere tar minst en seks timers pause mellom 12-timers skift. Selv om 60% av sjåførene driver mindre enn 10 timer i uken, sier selskapet at den ønsker å stampe ut døsig kjøring.

"Denne nye funksjonen har enormt potensial til å beskytte ikke bare Uber-driverpartnere, men også deres passasjerer og i siste instans alle trafikanter," sa administrerende direktør Jonathan Adkins, direktør for Highway Safety Association, i en uttalelse med kunngjøringen.

Ok fint. Så hvordan vil alt dette virke?

Her er hvordan disse nye uberforskriftene vil påvirke deg

Som en Uber-driver, vil du maksimere tiden der ute på veien, slik at enhver policy som regulerer den, kan gjøre deg nervøs.

Appen vil nå inneholde en teller for å bestemme når du treffer 12 timer (dette beløpet kan variere basert på lokale regler i byen din), og tvinger deg til å gå offline i seks timer rett.

Men disken inkluderer ikke tiden du bruker og venter på en planlagt henting - si på en flyplass.

Likevel, hvis du er stoppet ved et trafikklys, for eksempel, vil tiden det tar å bli grønt telle mot den 12-timers grensen. Og ifølge en Washington Post-artikkel, hvis du ikke tar en seks timers pause mellom påfølgende seks timers kjøretid, teller appen den samlede arbeidstiden og tvinger deg til å slutte å kjøre.

Uber hadde allerede rullet ut funksjonen i New York City, men nå implementerer den sikkerhetspolitikken landsomfattende.

Rivaliserende rideshare firma Lyft begrenser drivere til 14-timers skift.

Disse tvunget pauser kan være frustrerende hvis du har gjort større bankkjøring i mer enn 12 timer i ferier som nyttårsaften. Men når det kommer til veibeskrivelse, er det bare ikke verdt å ofre Zzzs for $$$.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar