Pensjonering

Pensjonere tidlig? Ikke glem ca 72 (t)!

Pensjonere tidlig? Ikke glem ca 72 (t)!

72 er et veldig godt nummer

Spør noen økonomisk rådgiver ca 72t og jeg vil satse på at du skal se dem cringe.

Det er ikke en populær planleggingsmetode, for det meste fordi det kommer med lange restriksjoner som, hvis de brytes, kan føre til alvorlige straffer.

Klienter liker ikke å betale straffer. Rådgivere liker ikke når deres kunder betaler straffer. 72 (t) har potensialet, hvis det gjøres feil, for kundene å betale en stor del av straffene. Se hvorfor vi kryper rundt 72 (t)?

Noen av dere har kanskje ingen anelse om hva 72 (t) er. Hvis du ikke planlegger på pensjonere tidlig (før fylte 60 år), så hopp over dette innlegget og kom tilbake en annen dag. 🙂

Hvis du er i finansiell stilling for å pensjonere tidlig, og ha en stor del av dine eiendeler i pensjonskonto, kan 72 (t) være til hjelp for deg. La oss ta en titt på 72 (t) tidlige distribusjonsregler.

Hva i Heck er 72 (t)?

Ofte når du tar penger på pensjonskonto før du blir 59 ½, blir du vurdert en 10% straff på toppen av vanlig inntektsskatt. Ett unntak (andre inkluderer: første gangs boligkjøp, høgskoleopplæring, funksjonshemming) til det er en 72 (t) fordeling som er "vesentlig like periodiske betalinger".

Klar som mudder? Jeg tenkte det. Går videre……

Les mer på Slik trekker du fra din IRA strafffri

Hvordan anser IRS 72 (t)?

IRS beregner din "vesentlig like periodiske utbetalinger"Ved å bruke en av de tre metodene som IRS har bestemt og deretter ta betalingen på en angitt tidsplan for en bestemt tidsperiode.

Det kreves at du tar disse utbetalingene for enten 5 år eller når du blir 59 1/2, avhengig av hva som kommer senere.

Hvis du for eksempel begynner å ta betalinger i en alder av 52 år, må du gjøre det i 8 år. Noen som starter ved 57, må gjøre det til 62 år.

72t tabeller

72 (t) Eksempel på virkelige liv

I de ti årene jeg har vært finansiell planlegger, har jeg bare utført 72 (t) en håndfull ganger. Bekymringen er å låse i uttakshastigheten i minst 5 år er lengre enn de fleste rådgivere er komfortable med.

Nylig hadde jeg en potensiell ny klient som fikk en tidlig buyout fra jobben sin og vurderte å bruke 72 (t) for en del av hans IRA. Her er noen av detaljene (navn og noen av dataene er endret for personvernproblemer).

Paul født den 8/21/55 og $ 720 000 som han vil motta i en engangsbeløp fra sin arbeidsgiver. Han vil gjerne gjøre en 72 (t) fra alderen 57,3-62,3. Han trenger rundt $ 2000 i måneden til 63,5 hvor han vil få resten i en IRA. Paul hadde også $ 140k i sin 401k.

Hvordan 72 (t) Distribusjoner Arbeid

72 (t) planen må ikke endres før 5 år har gått fra datoen for den første distribusjonen for de som kommer til å nå 59,5 før femårsperioden er fullført. Det er imidlertid ikke klart om Paul planlegger å ta 72t-fordelingene fra arbeidsgiverplanen eller fra en rollover IRA.

Hvis 72 (t) planen er nødvendig, er den beste tilnærmingen å gjøre en direkte overgang fra planen til en rollover IRA, avgjøre hvilken IRA-balanse som er nødvendig for å generere 24k per år ved bruk av avskrivningsplanen, og overfør deretter beløpet til en andre IRA og starte planen.

Den originale rollover IRA kan brukes til nødbehov for å forhindre at 72t planen blir ødelagt hvis han trenger mer penger. Arbeidsgiverplaner gir ikke 72 (t) støtte og kan ikke tilby fleksible distribusjoner. De vil heller ikke tillate at midler blir rullet tilbake i tilfelle at for mye er tatt ut på grunn av administrativ feil.

Merk: at hvis Paulus adskilt fra tjeneste fra arbeidsgiver som sponset den kvalifiserte planen i løpet av året, ville han nå 55 eller senere, blir utdelinger tatt direkte fra planen ikke utsatt for straff, og en 72t plan kunne unngås.

Men for at det skal være praktisk, må planen tillate fleksible fordelinger til femårsperioden avsluttes. Hvis planen krevde en engangsbeløp, selv om straffen ikke ville gjelde, ville en utdeling på 120 000 i ett år øke sin marginale skattesats, og det kan vel koste mer enn 10% straff. Hvis et klumpsummer er påkrevd, bør en direkte overføring til en IRA gjøres før en 72 (t) plan startes.

Noen av dere kan vurdere å initiere 72 (t) distribusjoner. 72 (t) fordelinger tar nøye planlegging og vurdering.

Før du låser inn disse betalingene, er det noen alternativer som du kanskje vil utforske:

72 (t) Distribusjonsalternativer

Bare fordi du kan, betyr ikke at du burde. Definitivt se for å se om det er andre ting du kan (bør) gjøre først.

Her er noen eksempler.

Legg igjen jobben din tidlig

Hvis du forlater jobben 1. januar i år blir du 55 (50 for visse statlige organer), du har lov til å trekke ut engangsbeløp fordelt ut av din pensjonsplan for pensjon. Legg merke til jeg sa pensjonsordning og ikke IRA. Når du ruller inn i en IRA, mister du den muligheten.

Vurder å forlate en del penger i pensjonsplanen som en forholdsregel. Eller du kan bare ta en engangsbeløp ut av planen og betale skatten og parkere den på en høy rente sparekonto for nødstilfeller. Husk at du betaler alminnelig inntektsskatt på den utdelingen.

Dont Foget About After Tax Bidrag

Du kan også trykke inn på etterskuddsbidrag til dine 401 k, ikke-fradragsberettigede IRA-bidrag, eller etter skattavgift til din Roth IRA. Tenk på disse straffefrie alternativene før du låser inn betalingene dine.

Netto urealisert vurdering

Selv en større hemmelighet enn 72 (t) er NUA. Hva er Noo-uhh spør du? Vel, det er akroniet for netto urealisert vurdering. Få det enda? Trodde ikke det. NUA gjelder arbeidsgiverlager som du har i din pensjonsplan som kan ha en ekstremt lav prisbase.

Du kan være en av de heldige som begynte å jobbe for selskapet før de gikk offentlig og du har sett bedriftens aksjer dobbelt og delt flere ganger som du kan telle. Hvis du bruker NUA på lageret, vil du bare bli straffet på grunnlag, ikke den totale verdien av aksjen.

For eksempel, hvis du har aksjeselskap som er verdsatt til $ 100 000, men ditt grunnlag på aksjen er bare $ 20 000, vil du bare bli straffet på $ 20 000 hvis du tok det tidlig, hvis du er under 59 ½. Resterende gevinst ($ 80 000) vil bli beskattet som en langsiktig kapitalgevinster når du besluttet å likvide det, ikke vanlig inntekt. Det kan være forskjellen mellom 15% og 35% i skatter, avhengig av skattekonsollen.

Advarsel! Når du ruller over arbeidsgiverbestanden din i IRA, mister du din NUA.

Dette er bare noen av alternativene man kan utforske før man forplikter seg til 72 (t) distribusjonsregelen.

Den endelige samtalen

Dommen er fortsatt ute om klienten og jeg skal gjøre 72 (t). Siden han har en god mengde i sin 401k og hans kone har en nominell 401k, så vel (ikke nevnt ovenfor); Jeg foreslo å bruke disse pengene først.

Siden han trekker seg tidlig, kan han unngå 10% tidlig tilbaketrekningsstraff så lenge pengene fordeles fra hans 401k. Når du gjør en 401k overgang til en IRA, mister du det alternativet.

Ut av nysgjerrighet dro jeg til Bankrate.com og brukte 72t kalkulatoren til å se hvor mye vi kunne få med sin pensjonskonto. Nedenfor er noen av disse resultatene.

72t kalkulator

Her er et utvalgsbeløp som man kunne trekke seg fra din IRA ved hjelp av 72 (t). Merk renten på 2,48%. Det beløpet ble allerede innført på Bankrate kalkulator. Du har muligheten til å velge din egen rente, men vær forsiktig. Du vil velge en rente som er normal og bærekraftig basert på dagens marked og økonomiske forhold.

Har du pensjonert tidlig? Ville du være komfortabel å utføre 72 (t) fordelinger i 5 år?

Skrive Inn Din Kommentar