Pensjonering

En annen Finansiell Rant: Annuities i en arbeidsgiver pensjonskonto

En annen Finansiell Rant: Annuities i en arbeidsgiver pensjonskonto

Transkripsjon under ....

Hva skjer med alle? Jeff Rose, goodfinancialcents.com kommer tilbake til deg. I dag gjør jeg noe litt annerledes. Ikke så mye et økonomisk tips, dagens er faktisk mer av en økonomisk rant. Det er mange ting i vår bransje at jeg blir virkelig opparbeidet og følgende er et godt eksempel.

Jeg hadde en klient som hadde forlatt jobben sin. Hun hadde tatt en ny stilling, og hun hadde forlatt sin Simple IRA hos sin gamle arbeidsgiver. Enkel IRA er som en baby 401K for småbedriftseiere. Min rant eller ting som bare fikk meg så opparbeidet var at eierne av selskapet hadde tatt ut denne enkle IRA med et forsikringsselskap. I stedet for å ha tradisjonelle fond, hadde de et livrenteprodukt. Mange har sine egne følelser på livrenter. Jeg ønsker egentlig ikke å gå ned den veien, men her er en forekomst der jeg absolutt forakter livrenter, spesielt i pensjonskonto.

Få 2017s høyeste livrentepriser fra A + -karrierer og sammenlign!

Gratis rapport om høyeste livrente priser for 2018

Navn * E-post Telefon * Postnummer * Kommentar Sammenlign priser

Det ukjente

Hun hadde vært borte i nesten tre måneder, og hun ønsket å rulle over hennes enkle IRA til sin egen IRA. Vi ringte forsikringsselskapet og ønsket å finne ut om det var noen overførselsgebyrer fordi jeg bare hadde denne følelsen av at det var en overgivelsesavgift. Sikkert nok, se, det var det.

Hun måtte betale en 6% overgivelse for å kaste pengene hennes ut av hennes gamle pensjonskonto i sin egen IRA.

Det er hennes penger. Det er pengene hun satte til side, men for å få tilgang til det for å rulle den over måtte hun betale en overgivelse fordi den var i dette livrenteproduktet. For å gjøre det verre hadde hun seks år før hun kunne rulle alle pengene sine gratis. Det brenner meg til ingen ende.

Det er et skittent ord

Det er derfor - jeg skal bruke den, hatordet - Jeg hater livrenter i pensjonsplaner. Jeg synes det er bare latterlig at noen må betale overgivelse for å få tilgang til egne penger. Nå er det noe hun ikke kunne unngå fordi det var hennes pensjonskonto, og hun gjorde det rette ved å spare for pensjonering. Dessverre fant hun en bedre posisjon og venstre. Nå for å få tilgang til de pengene må hun betale en veldig stor, engangsbeløp, overgivelsesavgift for å få pengene.

Forsikringsselskapet kom tilbake med at hun kunne gjøre 10% gratis uttak for pengene, så vi må fortsatt gjøre 10% hvert år. Vi kan gjøre det, og vi har fortsatt ikke bestemt hva som skal gjøres, men det brenner meg bare.

Bare vær bevisst på det. Jeg sier ikke at du ikke bruker det fordi det fortsatt er et pensjonsbesparelsesverktøy for deg. Hvis du ikke har andre alternativer der ute, antar jeg det er bedre enn å lagre for ingenting. Men fortsatt er det min rant. Jeg liker ikke livrenteprodukter i pensjonsplaner, spesielt de som krever overgivelse for å få tilgang til pengene dine.

Dette er Jeff Rose, Good Financial Cents med en god økonomisk rant. Husk å sjekke oss på bloggen, og hvis du ikke har sjekket ut på Facebook enda, sjekk ut vår Facebook fan side. Gi oss de store tommelen opp. Vi ser deg rundt. Ha det fint.

Meningene som ble uttrykt i dette materialet er kun for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd eller anbefalinger til noen. For å finne ut hvilken investering (er) kan være hensiktsmessig for deg, ta kontakt med din finansrådgiver før du investerer.

Skrive Inn Din Kommentar