Penger

6 smarte måter å ikke være en del av $ 1,4 trillion studielånepidemi

6 smarte måter å ikke være en del av $ 1,4 trillion studielånepidemi

Du vil ikke bli overrasket over å lære student lån gjeld er litt av en epidemi i USA

Den gjennomsnittlige kandidaten i fjor møtte mer enn $ 37.000 i lån. Mange kan forvente en nesten $ 300 månedlig betaling i 10 år.

Et gjeldsberg er sannsynligvis ikke det du forestillte da du fant livet ditt etter college. Du forventet sannsynligvis en spennende jobb, et par barn, et vakkert hus og en hengiven ektefelle, for ikke å tilbakebetale studielån i overskuelig fremtid.

Likevel, her er du. Bundet til en mye mindre romantisk type ball og kjede.

Hvis du er klar til å ta kontroll og lette den byrden, er det seks ting du bør begynne å gjøre i dag for å betale av studielånene dine.

1. Finn ut hva du skylder

Det første trinnet for å betale studentlån er å vite hva du skylder.

Tatt i betraktning at du ofte registrerer deg på studielån som tenåring uten en klar forståelse av hva de selv er, forstår vi om du ikke er 100% sikker på hvor du skal begynne.

Credit Sesame vil la deg se hvor mye penger du skylder og til hvem (selv om du har misligholdt på lån). Det vil vise balansen din på både private og føderale lån og gi tips for å redusere gjelden din og øke kredittpoengene dine.

2. Senk renten

For noen kan dette være en av de beste måtene å betale av studielån.

Prøv å få en lavere rente på dine føderale og private lån ved å refinansiere med et selskap som Troverdig. Det finnes andre som tilbyr lignende tjenester, men vi liker at gjennomsnittlig Troverdig bruker sparer omtrent to renter på deres nåværende føderale lån.

Refinansiering vil generelt bety erstatning av klesvasklisten din med en (eller noen få) lån som bringer all studentgæld under en paraply.

Dette kan forenkle livet ditt med en månedlig betaling, i stedet for flere. Det kan også redusere din månedlige betaling, forbedre rente og / eller gi deg mer tid til å betale.

Det kan virke som en liten forskjell, men en lavere rente kan bety mange besparelser over tid. Det hjelper grad Ashley Williams spare mer enn $ 18.000 i interesse over lånets levetid!

Skriv inn informasjonen din på Troverdig for å finne ut hva din nye rente kunne være.

3. Start å tjene ekstra penger

Du vil sikkert også gjøre mer enn bare holde tritt med lånets utbetalinger.

Hvis du vil komme deg ut fra under tommelen av gjeld, må du begynne å tjene mer penger.

Dessverre kan vi ikke anbefale noen pålitelige måter å bli rik raskt. Men vi kan hjelpe deg med å begynne å spare - og vokse - pengene dine, selv om du ikke har mye å begynne med.

Vi er slags besatt av ekorner her (og ikke bare fordi det gir deg $ 10).

Vi elsker at alle kan bruke Acorns til å begynne å investere. Du trenger ikke å ha en MBA eller til og med gjøre det hele gjennom "The Big Short" for å forstå hvordan du investerer med denne appen.

Du knytter bare bankkontoen din og Acorns gjør resten ved å avrunde kjøpet til nærmeste dollar og investere endringen i aksjemarkedet.

For å få $ 10 bonusen:

  1. Last ned gratis Acorns-appen.
  2. Koble til bankkontoen din, og bruk penger som du normalt ville. Din digitale endring vil bli automatisk investert.

Det vil nok ikke spare deg nok til å pensjonere seg, men det er en fantastisk belønning for å bruke en gratis app, og en enkel måte å sette bort penger for fremtiden, uten å tenke på det selv.

4. Lær tilbakebetalingsalternativene dine

Hvis du ikke har råd til din månedlige betaling på dine føderale lån, ikke svette.

Men ikke ignorere det heller.

Mange alternativer kan hjelpe deg med å kutte ned betalingen og la deg fortsette å betale tilbake lånet ditt uten å begrense budsjettet.

Inntektsdrevne tilbakebetalinger og Pay As You Earn (PAYE) begrenser dine månedlige utbetalinger til en prosentandel av inntekten din og utvide perioden du må betale utover standard 10 år.

Du kan også søke om direkte konsolideringslån gjennom den føderale regjeringen. Dette ligner på refinansiering, men det er bare for føderale lån.

Konsolidering av dine føderale lån kan få deg en lavere rente og mer overskuelig månedlig betaling.

5. Søk om utsetting (men bare hvis du trenger det)

Hvis du ikke har råd til din månedlige betaling på grunn av arbeidsledighet, økonomisk motgang, militær tjeneste eller andre avdelinger for utdanning godkjent, kan du kvalifisere deg til utsatt.

I løpet av månedene med utsatt, vil du ikke skylde en månedlig betaling for dine føderale lån.

Det er et nyttig alternativ hvis du midlertidig ikke har råd til din månedlige betaling. Men vær forsiktig så du ikke bruker den hvis du ikke absolutt trenger det. Dine subsidierte lån vil ikke tilføre renter i måneder med utsatt tid - men eventuelle andre lån vil.

Hvis du ikke kvalifiserer for utsatt, kan utlåner gi deg en overbærenhet slik at du kan slutte å betale eller redusere dine månedlige innbetalinger i opptil 12 måneder.

Du fortsetter å tilføre interesse, men du kan unngå standard.

6. Start Tjene penger tilbake mot dine betalinger

Du vet hvordan du kan tjene penger på belønninger med kredittkort?

Mange mennesker (inkludert meg selv) kan sette pengene i mot unødvendige splurges eller turer i utlandet.

Det er imidlertid andre, kanskje smartere, cash-back alternativer der ute.

Ta EvoShare, for eksempel.EvoShare er et tilbakebetalingsprogram som gir deg mulighet til å tjene penger på kjøpene dine hos lokale bedrifter og nettleverandører. De pengene, hvilke forbindelser over tid, så går mot din enestående studentgjeld.

Ved å bruke et program som dette, sparer du tid og interesse.

EvoShare tar 25% av pengene tilbake, men det er ellers gratis å bruke. I tillegg får du se den magiske sammensatte interessen på jobb!

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar