Penger

Bling Bling: Her er hvordan du starter en sidegitt med din smykker besettelse

Bling Bling: Her er hvordan du starter en sidegitt med din smykker besettelse

Kommer venner til deg for mote råd?

Er du en kreativ person med en medfødt stilstilstand?

Vil du være din egen sjef?

Hvis du ønsker å innlemme din lidenskap for mote til en hjemmebasert virksomhet, kan du være den perfekte kandidaten til en av disse pengeproduserende ideene til smykkerelskere.

1. Åpne en Etsy Store

Ikke bekymre deg; du trenger ikke et stort oppstartsbud eller teknisk bakgrunn for å sette opp et e-handelsnettsted, bare gå videre til Etsy.

Hvis du ikke er kjent med Etsy, er det en online markedsplass for reklamer for å selge håndlagde og vintageartikler. Hvis du er god til å lage smykker, er dette stedet du legger inn på markedet.

Å åpne en butikk er enkel og rimelig. Bare fyll ut de nødvendige profilopplysningene, last opp noen bilder av dine håndlagde smykker, sammen med en kort beskrivelse og pris, og du er oppe og i gang.

Etsy belaster 20 cent for hver aktiv notering, som forblir aktiv på nettsiden i fire måneder, eller til varen selger. Når produktet ditt selger, vil Etsy trekke fra en 3,5% transaksjonsavgift, og 3% pluss 25 prosent betalingsavgift.

Å skille seg ut og tjene mer penger med Etsy, vil du være sikker på å fylle ut butikkprofilen din helt, ta bilder av høy kvalitet, opprett overbevisende salgskopi, og markedsfør produktene dine konsekvent.

En mor som har hatt gal suksess med å selge tilbehør på Etsy, er Alicia Shaffer. Hun startet som en kvinnebutikk i 2011, og derfra vokste hun raskt i butikken til en seksfigures virksomhet! Du kan lese Alicias fantastiske historie og tips her.

2. Lær en Smykke-Making Class på Skillshare

Skillshare er en nettbasert læringsportal hvor reklamer, fagfolk og eksperter kan dele sin kunnskap online via videoklasser.

Det er ingen gebyr for å komme i gang, og Skillshare har en trinnvis veiledning for å hjelpe deg med å planlegge, produsere, publisere og markedsføre opplæringsprogrammer.

Skillshare er et medlemskapsside, så instruktører tjener inntekter gjennom et royalty-system (antall minutter som ses hver måned) og henvisninger (motta $ 10 for hver student du refererer til Skillshare som registrerer seg for Premium-medlemskap).

Betalinger fordeles månedlig via PayPal. Skillshare-nettstedet hevder at topplærere tjener over $ 40 000 i året.

3. Bli en stylist med direkte salgsmulighet

Spør dine venner alltid deg om mote råd? Er du en utadvendt person som tar initiativ? Så vurder deg å bli en personlig stylist gjennom en direkte salgsmulighet.

Den direkte salgsindustrien har vokst med sprang i løpet av de siste 15 årene, og tilbyr nå et bredt utvalg av muligheter i et stort antall nisjer.

For en oppstartsavgift får du et oppstartssett som inneholder utvalgsprodukter, markedsføringsmateriell og opplæring. For hvert element du selger, vil du tjene en provisjon. Lyd tiltalende?

Her er noen få selskaper å sjekke ut:

  • Chloe + Isabel
  • Initial Outfitters
  • Stella & Dot

Som noe annet, for å lykkes i direkte salgsarenaen, du må jobbe hardt og utvide nettverket ditt utover familie og venner.

En kvinne som har funnet suksess med direkte salgsmodellen, er Gina Lukas. Hun ønsket å lage en karrierebryter da hun kom over Chloe + Isabel og bestemte seg for å gi det en tur. I dag tjener Gina over 4 000 dollar i måneden som selger smykker. Du kan lese hennes historie og direktesalgstips her.

4. Bli en smykker blogger

Å sette opp en blogg er relativt enkel og rimelig, men det kan ta litt tid å bygge opp trafikk og øke sosiale medier.

Så hvis du trenger penger ASAP, er blogging ikke veien å gå. Men hvis du er villig til å sette i arbeidet og tålmodig bygge nettverket ditt, kan det være et godt alternativ.

En smykker blogger som tjener penger med hennes blogg og sosiale medier profiler er Danielle Miele. Danielles kjærlighet til smykker startet da hun var bare fire år gammel.

Som en Graduate Gemologist gjennom Gemological Institute of America, gir Danielle et unikt perspektiv til sine smykker-kjærlige lesere. Danielle har blogget siden 2008 og har for tiden over 171.000 Instagram-tilhenger.

5. Flipping Smykker på eBay

For å komme i gang med å sminke smykker på eBay, opprett en konto, klikk på noen høykvalitetsbilder av loppemarkedet og kjøp av garasjer finner du, legg til en detaljert beskrivelse, og publiser deretter salgslisten.

Med eBay får du opptil 50 gratis oppføringer per måned. Når varen selger, tar eBay en 10% sluttkuttavgift.

Selvfølgelig, for å være vellykket flipping smykker på eBay, må du utdanne deg på vintage og antikke smykker, beste eBay praksis og markedsføringsstrategier. Hvis dette høres ut som det er ditt bakgat, er det noen nyttige tips for vellykket salg på den populære plattformen.

Se opp for Assembly Kit Scams

Mens det er mange levedyktige måter å tjene penger med din kjærlighet til smykker, bør du holde deg borte fra forsamlingssett svindel.

Produktsamlingsjobber krever at du betaler et gebyr på forhånd for en boks med forsyninger og instruksjoner, slik at du kan lage håndlagde smykker fra hjemmet. Når du har fullført smykkerskapene, sender du dem tilbake til firmaet for fortjeneste, eller du prøver å selge dem på egen hånd.

Men her er kickeren: Disse elementene er utfordrende å sette sammen og oftest vil de ikke oppfylle selskapets kvalitetsstandarder. Så hvis brikkene dine blir avvist, tjener du nullpenger, og du er ut av kostnaden for settet.

Så, hva er den beste måten for smykker elskere å tjene penger? Det er opp til deg å bestemme. Start med å utforske hver av disse alternativene og dykk inn i den som best passer dine talenter.

Holly Reisem Hanna er utgiver og grunnlegger av den prisbelønte nettsiden, The Work at Home Woman, som hjelper kvinner med å finne ekstern karriere og bedrifter som mater sine sjeler. Innholdet er ikke bare motiverende, men det gir også enkle og skrittelige skritt som du kan sette i bruk. Hvis du ønsker å jobbe hjemmefra, er dette bloggen for deg.

Skrive Inn Din Kommentar