Penger

Dette flyselskapet betaler deg og din BFF for å flytte til Island og reise hele sommeren

Dette flyselskapet betaler deg og din BFF for å flytte til Island og reise hele sommeren

Hvem drømmer ikke om å pakke sine poser og jette rundt om i verden over sommerferien?

Jeg vet at jeg sikkert gjør det, men som en Penny Hoarder kan jeg ikke unnslippe meg fra kostnaden av det hele.

Men hva om du ikke bare kunne reise rundt i verden eller gratis men egentlig får betalt å gjøre det?

Høres ut som en pipedrøm, jeg vet, men det er akkurat hva Wow Air tilbyr.

Det islandske flyselskapet, kjent for sine budsjettvennlige flyreiser, har åpnet søket etter sin 2018 Wow Air Travel Guide. Guiden vil flytte til Island i tre måneder, besøke ulike swoon-verdige destinasjoner rundt om i verden og vlog om deres erfaringer - og jeg gjentar, blir betalt for å gjøre det.

Åh, og nevnte jeg at du kommer til å ta med en venn? Det stemmer, Wow Air betaler deg for å tilbringe sommeren som reiser med BFF.

Jeg vet ikke om deg, men jeg tror det slår å bli solbrent hele sommeren mens du er badevakt på ditt lokale basseng.

Den ultimate sommerjobben

De to heldige vinnerne vil kaste av sin tur 1. juni ved å flytte inn i basecamp, en fullt møblert leilighet i sentrum av Reykjavík, Island. Begge guider vil få en månedslønn på toppen av de gratis overnattingsstedene.

Lønnen er angivelig mellom $ 4.000 og $ 4.550 per måned, ifølge ulike kilder som Business Insider og Thrillist. Jeg har nådd ut til Wow Air for å bekrefte.

I løpet av 10-ukers konsert vil reiseguider ta åtte turer til tilfeldige Wow Air-destinasjoner over hele verden, og minst fire turer til forskjellige steder på Island. Hver tur varer to til fire dager, og alle reise- og hotellutgifter er dekket av flyselskapet.

Høres ut som en total drøm, ikke sant? Men ikke glem, dette er ikke bare en gratis ferie - det er en jobb. Det betyr at du må sette inn noe arbeid.

Reiseguider er ansvarlige for å skape innhold for Wow Air. På hver destinasjon vil de opprette en reise vlog som rangerer ting som mat, natteliv, lokale aktiviteter, transportmuligheter og - vår personlige favoritt - budsjettvennligheten til byen.

Guidene skal også dokumentere sine opplevelser på sosiale medier, postere reisetips og flotte bilder. Denne er ikke mye av en rolle, fordi du mest sannsynlig vil være "grammatiske hvert sekund av turen uansett.

Ved slutten av turen skulle støttelinjene ha opprettet en komplett digital reiseguide til alle besøkte steder.

Er du opptatt av utfordringen? Fortsett å lese for å finne ut hva du må gjøre for å snagge denne sommeren jobben.

Søk etter WOW Air Travel Guide Job

Søkere til reiseguide stillingen må være minst 18 år gammel og "ha god kommandoen til det engelske språket," i henhold til vilkårene og betingelsene.

Her er hva du må gjøre for å søke:

  • Velg din reisekammerat
  • Lag en kort videoguide om hjembyen din (60 til 120 sekunder lang)
  • Last opp videoen til YouTube med navnet "WOW air travel guide program"
  • Fyll ut dette søknadsskjemaet
  • Kryss fingrene dine og håper du blir plukket!

Fristen for søknad er 14. mai, så velg dine favoritt lokale destinasjoner for videoen din ASAP! De heldige vinnerne vil bli annonsert 18. mai på WOW Airs sosiale medier-kontoer.

Mens du venter på beslutningen, foreslår jeg at du børser opp TSA-reglene og sørger for at passet ditt er oppdatert slik at når du blir plukket, er du klar til å rulle.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Etter å ha skrevet dette, vurderer hun seriøst Island som bryllupsreise fordi Den blå lagunen kaller hennes navn.

Skrive Inn Din Kommentar