Investere

Robinhood Review - Er kommisjonen gratis handler verdt det?

Robinhood Review - Er kommisjonen gratis handler verdt det?

Robinhood er et av de nyeste og heteste meglerfirmaene som startet i det siste året. Det kom nylig ut av beta og aksepterer enkeltpersoner å bli med i det provisjonsfrie handelsfirmaet. Det regner seg som fremtidens handel - med $ 0 handler, en smart smartphone-app (Android-versjonen gikk live i Google Play-butikken den 8/13/15), og en rekke fancy investorer som ville gjøre det misunnelsesverdig av et Wall Street firma.

Men som kunde og investor, er det provisjonsfritt handelsplattform verdt det? Skal du prøve det som investor?

Jeg har brukt den siste halvannen måned, og her er mine ærlige tanker om Robinhood. Hvis du vil hoppe over anmeldelsen, er bunnlinjen at det finnes bedre gratis alternativer for langsiktige investorer. Vi anbefaler Fidelity og TD Ameritrade fordi de begge tilbyr $ 0 minimum IRA og 100s av provisjonsfrie ETFer. De er en bedre løsning fordi de tilbyr mange flere verktøy og ressurser på lang sikt. Og de har begge gode apps.

Hvis du fortsatt er nysgjerrig på Robinhood, her er anmeldelsen.

Oppdater: Den 1. november annonserte Robinhood at de skal lansere en nettbasert plattform for appen deres, samt noen nye verktøy for å gjøre opplevelsen bedre. Hvis du har vært en beta-tester, vennligst del dine innsikt. Vi vil oppdatere denne anmeldelsen når vi prøver ut sine nye produkter.

Oppdater:Den 13. desember annonserte Robinhood at de vil lansere opsjonshandel på plattformen deres gratis. Hvis du er interessert, må du bli med på ventelisten, og vi deler mer når vi kan. Vi vet imidlertid at du ikke kan bruke Gullkjøpseffekt for opsjonsspreder, og du må bruke margingrenser eller kontanter på hånden for å dekke det maksimale tapet.

Oppdater: Den 25. januar 2018 offentliggjorde Robinhood gratis kryptotransaksjon i februar. Bare Bitcoin og Ethereum (ETH) vil være tilgjengelig for handel når det ruller ut til bølger av brukere som starter i California, Massachusetts, Missouri, Montana og New Hampshire.

Sette opp Robinhood App

Robinhood gjør alt gjennom det smartphone app. Selv om du registrerer deg på deres nettside på Robinhood.com, må du fortsatt laste ned appen sin.

Når jeg registrerte meg på nettstedet, mottok jeg en e-post med en lenke for å laste ned Robinhood-appen:

Jeg fulgte lenken og ble startet. Etter å ha opprettet en konto må du laste ned appen fra App Store. Alt for Robinhood er gjort via appen:

Når jeg lastet ned Robinhood App for min iPhone, åpnet jeg den opp til dette:

Etter at du har logget inn med informasjonen, ber deg om å opprette en overvåkningsliste. Jeg forstod egentlig ikke hva som var til og med på dette punktet - jeg har bare lagt inn innloggingsinformasjonen min, og det begynte å fylle ut en overvåkningsliste. Jeg skulle ønske det ikke gjorde det (og du har ikke mulighet til å hoppe over det som jeg så), men her er skjermen:

Neste skjerm spør om du vil ha smarte varsler for appen. Jeg har valgt ut dette fordi jeg hater varsler på min iPhone. Jeg er sikker på at andre vil finne denne funksjonen nyttig skjønt:

Neste skjerm ber deg om å finansiere kontoen din. Ut av alle appene jeg noensinne har brukt, har dette vært den mest intuitive delen av prosessen. Jeg finner kobling av bankkontoer kan være en utfordring, selv på en stasjonær datamaskin, men Robinhood gjorde det enkelt:

Når kontoen din er finansiert, mottar du en bekreftelses-e-post og et varsel på iPhone-appen. Jeg setter pris på e-postpåminnelsene, fordi jeg deaktiverte varslene på telefonen min. Her ser du hvordan kontoskjermbildet ser ut:

Men før jeg kunne gjøre noe annet, ba Robinhood igjen meg om å sette opp en mengde investeringsmål. Jeg forstod egentlig ikke formålet med disse, da de ikke ser ut til å ha programvare eller hjelp til å tilpasse en portefølje eller handel.

Jeg tok det ikke lang tid, men bare flere tilførte trinn som jeg følte det ikke var nødvendig:

Det var alt ganske vanlig ting, men virket som en robo-rådgiver:

Slik bruker du Robinhood App

Nå som du har finansiert kontoen din, kan du begynne å bruke Robinhood App til å slå opp og handle aksjer. De har noen svært elegante måter å slå opp aksjeinformasjon. Her er det jeg begynte med, og så opp Abbott Labs. Først søkte jeg etter symbolet:

Når du ser opp aksjesymbolet, gir det deg et tilbud, grunnleggende diagram og annen grunnleggende informasjon om aksjen. Dette er all handelsinformasjon - de har ingen grunnleggende informasjon om selskapet:

Før du kan handle, har Robinhood denne kule funksjonen som lar deg se på "populære aksjer" basert på hva andre gjør på appen sin. Selv om jeg ikke liker å basere investeringsbeslutningen på hva andre gjør, er litt voyeurisme alltid morsomt:

Da jeg gikk for å gjøre min første handel, trodde jeg at jeg ville holde det enkelt og bare investere i SPY. Så jeg skrev inn symbolet for SPY og fikk et tilbud:

Jeg klikket deretter på den store Buy-knappen på skjermen, og det tok meg med på bestillingsskjermen:

Det er veldig intuitivt og enkelt å bruke til å bestille. Du skriver bare inn aksjene du vil kjøpe og prisen. Hvis du ikke vil ha en markedsordre, kan du trykke på "Market" og bytte den til en grenseordre. Etter det gjennomgår du bestillingen din:

Deretter slipper du bare for å sende inn. Personlig hater jeg å måtte sveipe for å få tilgang til funksjoner på en telefon. Bare la meg trykke på en knapp.

Robinhood Gold

Den 9/28/16 annonserte Robinhood at de endelig kommer ut med et premiumprodukt.

Robinhood Gold gir deg:

 • Margin Trading: De kaller denne funksjonen "Gold Buying Power", men ærlig talt er det bare 2x margin på kontoen din. Men i motsetning til andre marginalkontoer betaler du ikke renter. Marginekraften din er basert på den månedlige avgiften du betaler
 • Pre & After Timer Trading:Du kan få tilgang til premarked og etter timers handel
 • Større Øyeblikkelige Innskudd:Du kan få umiddelbar tilgang til pengene dine, blant annet når du selger et sikkerhetssystem, trenger du ikke vente de få dagene for oppgjøret (de kaller denne "Instant Reinvestment")

Her er hvor det blir vanskelig. Prisen for alt dette er ganske høy etter min mening. Dette er selvfølgelig alltid gjenstand for endring (og vennligst gi oss beskjed i kommentarene hvis det endres):

Hvis du er heldig nok til å få en tidlig invitasjon, kan du oppgradere ved å gå til kontoskjermbildet og trykke på "Robinhood Gold".

Hvordan de tjener penger

Jeg er alltid leery når jeg ser et selskap som tilbyr noe for ingenting. Dette selskapet er ikke et non-profit. Det er venture støttet og vil se for å bli offentlig og gjøre folk rik. Men for å gjøre det, må de tjene penger, så hvordan gjør de det?

De har to modeller. For det første betaler de ikke interesse for eventuelle penger igjen i kontoen din. Snarere samler de interesse for pengene og holder det for seg selv. De belaster også renter på margin for kontoer som velger å handle på margin.

For det andre har de en langsiktig plan for å tilby en API for deres system og lade for tilgang. Dette er sannsynligvis den største inntektskilden, men påvirker ikke individuelle investorer.

Ville jeg flytte min portefølje til Robinhood?

Dette er ganske enkelt: Nei.

Jeg ser ikke Robinhood som erstatning for noe. Jeg ser dem som en nyhet. Jeg fant appen ok å bruke, ikke bra. Jeg kunne ikke forestille meg å holde en portefølje i denne appen / firmaet og prøve å klare det. Robinhood gir også ikke støtte for Quicken eller Mint ennå, så du kan ikke spore beholdninger utenfor appen. Dette er ganske frustrerende gitt at personer med flere kontoer stole på andre tjenester for å holde seg økonomisk organisert.

Hvis du handler ofte, kan det hende at appen er nyttig, men forskningsfunksjonene er for grunnleggende til å være ubrukelige. Videre kan jeg ikke bildehandel fra en telefon.

Pros:

 • Kommisjonen Free Trades
 • Pretty App for iPhone og Android
 • Sikkerhet: Appen bruker Apple Touch for å logge inn, noe som gjør at den føles trygg

Ulemper:

 • Ikke lett for å administrere bedriftene dine (kunne ikke se å holde 5-10 stillinger med appen)
 • Ingen støtte for Quicken, Mint eller Personal Capital
 • For grunnleggende diagrammer og data
 • Jeg liker ikke hvordan alt er obligatorisk i appen - gi meg en nettleser for å få tilgang til kontoen min på nettet på min hjemmedatamaskin
 • Utskriftserklæringer og skattedokumenter er et problem. Du må logge inn på appen, sende den til deg selv, og skriv den ut.

Siste tanker

Min siste tanke er at Robinhood skal bli en nyhet som vi ikke hører om om 1-2 år. De tiltrukket mye buzz på sosiale medier i fjor med sine gratis handler, men etter å ha brukt tjenesten, ble jeg ganske skuffet.

Jeg ser heller ikke hvor større marked kommer til å komme for dette produktet, hvis finansielle produktentusiaster ikke kan komme seg bak den.

Til slutt bekymrer jeg meg om pengestrømmen. For mange av de "gratis provisjon" selskapene har endret seg eller forsvunnet gjennom årene. Jeg kan se prisene stige eller tjenester forsvinner i fremtiden.

Det jeg ærlig anbefaler, åpner en IRA- eller meglerkonto på en vanlig megling som TD Ameritrade eller Fidelity. Det de fleste ikke skjønner er at du kan åpne en IRA uten minimum, du kan få tilgang til hundrevis av provisjonsfrie ETFer, og du har en flott app å bruke. Du kan i hovedsak bygge hele din diversifiserte portefølje gratis, på en app. Sjekk ut TD Ameritrade for deg selv.

Ikke bare ta mitt ord for det med denne anmeldelsen, prøv Robinhood gratis her: Registrering for Robinhood

Har du brukt Robinhood? Likte du opplevelsen? Skal du erstatte megling med det?

Robinhood Review
 • Provisjoner og gebyrer - 100
 • Brukervennlighet - 90
 • Kundeservice - 20
 • Verktøy og ressurser - 20
 • Investeringsalternativer - 40
 • Spesialtjenester - 20
48

Sammendrag

Robinhood er en provisjonsfri megling som er app-basert, og de har nylig rullet ut Robinhood Gold for marginhandel mot et gebyr.

Skrive Inn Din Kommentar