Investere

Topp 10 Bitcoin og Crypto Investing Sites

Topp 10 Bitcoin og Crypto Investing Sites

Investering i Bitcoin er alt raseri, men hvordan starter en nybegynner akkurat nå?

Må du allerede ha Bitcoin å investere?

Eller overfører du penger fra bankkontoen til et sted og konverterer det til Bitcoin? Hvordan ser det ut?

Vi svarer alle disse spørsmålene og lister 10 populære nettsteder for å investere i Bitcoin.

Fremover bruker vi BTC, som er symbolet for Bitcoin på børser og handelsplattformer.

Hvordan investere i Bitcoin

Investering i BTC ligner på å investere i aksjer, bortsett fra langt mer volatile på grunn av de daglige svingene i BTC. Her er trinnene for å investere i aksjer fra begynnelsen:

  1. Åpne en meglerkonto.
  2. Innskudd midler fra banken din til meglerkontoen.
  3. Kjøp en aksje ved å bruke deponert midler (kontantbalanse).
  4. Senere selger aksjen for gevinst eller tap. Fondene returneres til kontantbalansen.

Hovedforskjellen med BTC er for trinn tre; du kjøper BTC eller annen cryptocurrency i stedet for lager.

Med BTC er ovennevnte flyt i de fleste tilfeller, men det avhenger av utvekslings- eller handelsplattformen. I noen tilfeller kan du kjøpe BTC ved å bruke kredittkortet ditt eller ved å overføre penger fra bankkontoen din.

For andre plattformer må du overføre BTC direkte. Dette er kjent som et direkte innskudd av BTC.

Vi diskuterer hvordan du investerer i BTC for amerikanske borgere. Metodene varierer over land på grunn av forskjeller i lover og forskrifter. Noen land krever mer privat informasjon enn andre for å verifisere at du er legitim.

Hvordan sette inn USD for å kjøpe Bitcoin og Crytpo

Coinbase er en av de mest populære plattformene og har en enkel prosess. Noen av de nevnte nettstedene nedenfor vil følge denne samme prosessen. Vi elsker Coinbase fordi du får $ 10 hvis du investerer $ 100.

Med Coinbase åpner du en Coinbase-konto og kobler bankkontoen eller kredittkortet ditt. Overfør deretter penger fra bankkontoen din for å kjøpe BTC eller kjøp ved hjelp av ditt kredittkort. Kredittkort kjøp av BTC er den dyreste.

Mekanikken til å kjøpe BTC involverer å legge inn et USD-beløp eller en BTC-beløp. Nettstedet vil da konvertere den andre valutaen.

Hvis du for eksempel oppgir 500 USD, fyller nettstedet BTC-siden med 0,0357 (eller hva den nåværende BTC-valutakursen er).

Når du har fylt inn beløpet, klikk for å kjøpe BTC. Mens kredittkorttransaksjoner koster mest, er de også den raskeste for å fullføre BTC-transaksjoner.

Bankkontoer kan ta opptil noen dager. Husk at du vil få valutakursen da du kjøpte BTC.

Hvis BTC går opp 1000 etter at transaksjonen er fullført tre dager senere, vil du ikke gå glipp av økningen.

Hvor akkurat har BTC du kjøpt gå? Tross alt har du ikke investert det ennå. Din BTC sitter i hva heter en digital lommebok. De fleste alle utvekslingene har egen lommebok som du bruker til å inneholde BTC.

Gå tilbake til meglereksemplet, kontantsaldoen din brukes til å handle aksjer. BTC i lommeboken din brukes til å handle BTC.

Hva med USD?

Lommeboken din har plass til BTC og USD. Hvis du legger inn 10 000 USD og kjøper 5 000 USD av BTC, vil lommeboken din se slik ut:

5.000 USD

0,34 BTC

Lommebøker er et stort tema for diskusjon når du snakker om kryptokurver. Vi vant, går i dybde med dem, men du kan bruke en frittstående lommebok hvis du ikke vil bruke børsens lommebok. Electrum.org er et eksempel på en frittstående lommebok. Dette kan være desktop, mobil eller nettside basert.

Du kan til og med bruke en maskinvare lommebok som LedgerWallet.com.

Når du har deponert midler med utveksling av valg og kjøpt BTC, er du klar til å investere. Handelsplatformene på børsene ser veldig ut som meglerplattformer.

Du har et diagram og kjøp / selg knapper med mengden BTC å handle.

Når du handler i BTC, kan du bytte til andre kryptokurver, som er en annen metode for å selge BTC. Eller du kan bytte ut av en annen cryptocurrency og inn i BTC, som er den samme som å kjøpe BTC.

Direkte innskudd av BTC

I tilfelle utvekslingen ikke tillater å kjøpe BTC ved å overføre midler eller bruke et kredittkort, kan du deponere BTC fra en annen utveksling.

Dette gjøres ved å få din lommebokadresse fra målutvekslingen. Skriv deretter inn den på kildeutvekslingen sammen med mengden BTC for å overføre til den nye utvekslingen.

Transaksjonen tar noen minutter for den utvekslede BTC å vises i målmuren.

Topp 10 mest populære Bitcoin og Crypto Investing Sites

1. Coinbase - Som nevnt ovenfor er Coinbase langt den mest populære fordi du kan investere direkte med USD. Du kan imidlertid bare kjøpe Bitcoin, Ethereum og Litecoin på plassen. Kom i gang med Coinbase her.

2. Bitconnect.co - Tillater direkte innskudd av Bitcoin. Du kan også tjene daglig interesse. Prøv Bitconnect her.

3. BitStamp.net - Tillater direkte innskudd av Bitcoin. Prøv BitStamp her.

4. Bitfinex.com - Flere kryptokurver. Handel på margin. Prøv Bitfinex her.

5. Hitbtc.com - Annonsert som den mest avanserte Bitcoin-utvekslingen. Prøv Hitbtc her.

6. Binans - En flott plattform for å komme inn i noen valutaer som Cardano eller Neo. Prøv Binance her.

7. Bitsane - Vår favoritt plattform for å komme inn i Ripple. Prøv Bitsane her.

8. Kraken.com - Tillater marginalhandel. Prøv Kraken her.

9. Coinmama.com - Bitcoin og Ether. Kjøp med et kredittkort, Bitcoin eller Ether. Prøv Coinmama her.

10. Gdax.com - Veldig lave transaksjonsgebyrer. Prøv Gdax.com her.

** Jeg legger til Robinhood Crypto til bunnen av denne listen fordi de 25. januar 2018 annonserte at de ville tilby gratis cyrpto-handler på plattformen. De starter i bare noen få stater, og med bare Bitcoin og Ethereum, men de planlegger å utvide dette raskt. Dette kan være en spillveksler.

Siste tanker

Investering i BTC er ikke mye forskjellig fra å investere i aksjer. Med BTC må du åpne en konto med en bytte. Med aksjer åpner du en konto med megling. Deretter legger du inn penger.

Den eneste forskjellen med å investere i BTC er at du må kjøpe BTC, først ved å bruke deponerte midler, før du kan handle BTC. Selv om ditt første kjøp av BTC er din første åpningshandel.

Har du noen gang brukt noen av disse nettstedene?

Skrive Inn Din Kommentar