Banker

Fire smarte måter å spare penger som en student

Fire smarte måter å spare penger som en student

La oss innse det, college er dyrt. Ifølge en nylig studie fra College Board, er gjennomsnittlig undervisning i 2014-2015 for fireårige, statsskoler 9 139 dollar. Det betyr at selv om du går til en offentlig, statsskole, betaler du nærmere $ 40.000 for en høyskoleutdanning. Den prisen vokser eksponentielt hvis du går ut av staten eller går på en privat skole.

Ettersom studiekostnadene fortsetter å øke, må studentene bli kreative på hvordan de sparer penger. Mens du går på college er dyrt uansett hvor du går, er det måter å spare penger som student.

Her er fire smarte måter å spare penger som student mens du er i skolen.

Ikke bor på campus

Å bo på campus kan virke som en kul, morsom ting å gjøre, men rom og ombord på campus er tradisjonelt dyrere enn utenfor campus. Å velge å bo på campus kan spare penger, fordi du kan velge hvor du bor, hvem romkameratene dine er, hvor mange romkamerater du vil ha, og hva ditt prisklasse er. Å leve på campus betyr å håndtere skolens faste pris.

Å bo på campus er praktisk, men se etter andre levearrangementer som potensielt kan spare deg hundrevis av dollar hver måned.

Lei dine lærebøker

Jeg husker at en av de mest frustrerende delene av skolen var at det så ut som at nesten hver klasse jeg hadde krevd 5-10 bøker. Selvfølgelig vil disse bøkene komme ut med nye versjoner hvert semester, noe som gjør det vanskelig å selge tilbake til skolen. I stedet for å kjøpe lærebøkene dine, se på å leie lærebøkene dine. Hvis du ikke planlegger å holde bøkene uansett, hvorfor ikke? Vurder å kjøpe bøker for bestemte klasser som du vet at du vil bruke senere, men leve lærebøker for din generelle utdanningskurs. Dette vil hjelpe deg med å begrense utgiftene dine for skolelever.

Lær hvordan å lage mat

College er en tid for å lære, vokse og bli en voksen. Du kan lære så mye mens du er på college, men bortsett fra å være lærebok smart, bør du også investere i å lære å ta vare på deg selv. En av de beste ferdighetene du kan lære som voksen, er hvordan man lager mat. Det er lett å rettferdiggjøre å spise ute hele tiden, eller leve på kafeteria mat fordi du ikke vet hvordan du skal lage mat. Jeg forstår. Men hvis du lærer å lage mat, sparer du mye penger på mat ved ikke å spise ute så ofte.

Start med å opprette en Pinterest-konto og pinneoppskrifter. Du kan søke "enkle oppskrifter" for å komme i gang. I tillegg til matlaging, hold deg borte fra ferdigpakket mat og begrens dine kaffeutflukter og bryg litt hjemme.

Spør alltid om studentrabatter

En av de beste tingene ved å være student er å få studentrabatt. Mange kinoer, restauranter og offentlige transportmuligheter tilbyr rabatterte priser for studenter. Mens det er tradisjonelle måter å bruke studentrabatten på, tilbyr mange andre forhandlere også studentrabatter. Før du kjøper, må du alltid undersøke eller spørre om eventuelle rabatter for studenter. Noen ganger spør er halvparten av kampen - men det er viktig, slik at du kan bruke dine begrensede midler på studiene og levekostnadene dine.

Bruk disse fire tipsene for å redusere kostnadene dine og spare penger som student. Ved å spare penger nå, kan du hjelpe budsjett og planlegge for fremtiden - inkludert livet ditt som en universitetsstudent!

Hvordan sparer du som student?

Skrive Inn Din Kommentar