Virksomhet

4 Awesome Business Ideas for motiverte studenter

4 Awesome Business Ideas for motiverte studenter

Å starte en bedrift mens du er på college vil ikke bare gi deg en jevn inntekt, men det er også en mulighet til å lære ferdigheter som vil være til nytte for deg etter eksamen.

Å starte en bedrift er ikke bare gjennomførbar, men har potensial til å eksplodere til noe enorm. Bare se på disse millionærene under 25 år som har gjort store ting i bedriften, mens de fleste av oss fortsatt levde på høyskolelivet.

Hvis Bedre vite en ung millionær serien har inspirert deg til å la entreprenøråndene dine flyte, men du har fortsatt problemer med å finne en forretningside, her er noen store forretningsideer for deg.

Utvikle sosiale nettverk integrerte spill

Sosiale medier spill har eksplodert. Faktisk er dette nå en milliard dollar virksomhet.

Hvis du kan utvikle et spill som integrerer et sosialt nettverk inn i det, har du en levedyktig forretningsmulighet. Mange av de integrerte spillene for sosiale nettverk tjener penger ved å lade for en fullversjon av spillene deres, vise reklame, eller be forbrukere om å betale en liten avgift eller vente en viss tid for å komme til neste nivå i et spill.

Tenk på det: Hvor mange tror du betaler for å komme til neste nivå av Godteriknus? Jeg har aldri gjort det, men tanken har definitivt krysset meg en tid eller to.

Her er noen morsomme fakta:

  • Godteriknus gjør rundt $ 850.000 per dag!
  • FarmVille tjener ca 113 millioner dollar per år.

I forhold til hva disse spillene tjener, ser kostnaden for å skape dem ut som pennies. Lett tilgjengelig, spill er her for å bli.

Slå Freelancing inn i en Outsourced Business

Når det gjelder freelancing, kan du gjøre stort sett alt ditt hjerte ønsker. Ulempen med freelancing er imidlertid det som en dagjobb, du handler fortsatt om tid for penger som begrenser inntektene dine.

Med frilansvirksomhet kan du starte med å tilby dine egne tjenester. Når du bygger din kundebase, kan du sakte outsource arbeidet. Etter at du jobber med å bygge et solid rykte for firmaet ditt, kan du outsource flere og flere av arbeidet ditt mens du øker prisene.

Med tiden kan du gjøre din freelancing til en fullverdig bedrift og ansette på flere entreprenører eller ansatte som du finner det passende.

Her er noen freelancing ideer for deg:

  • Copywriting
  • Læring
  • webdesign
  • Consulting
  • Gartner

Det er veldig enkelt å komme i gang med freelancing og oppstartskostnadene er nesten ikke-eksisterende. Hvis du er i stand til å bygge et solidt rykte for deg selv og kontinuerlig markedsføre dine tjenester, har du ikke noe problem med å finne kunder.

E-bokskreasjon

En annen bransje som forventes å vokse jevnt over de neste årene, er e-bøker.

Hvis du skriver en bok, er du på oppgavelisten, nå er det på tide å komme i gang. Med e-bøker trenger du ikke å bekymre deg for å handle utgivere og håper at du får en pause. Du skriver bare boken din og laster den opp til en av de mange, mange e-bokplattformene der ute i dag.

Men du må utføre noen undersøkelser for å sikre at det kommer til å være en etterspørsel etter boken din. Du må også sørge for at boken din kommer foran de høyre øynene, så noen markedsføring vil bli involvert.

Det gode med e-bøker skjønt, er at etter at du har opprettet boken din og lastet opp den, kan du nyte passiv inntekt. Mange nye forfattere tjener tusenvis av dollar per måned av sine e-bøker. Og det kan du også hvis du er villig til å sette inn nok arbeid på forhånd.

Utvikle Smartphone Apps

Hvis du er en utvikler, har du massevis av muligheter foran deg.

Smartphone apps gjør folks liv lettere. Og siden de fleste er nesten obsessive med smarttelefonene, har du en stor kundebase hvis du kan komme med en god ide.

Selv om de mest brukte appene er Google Kart, Facebook, og YouTube, omtrent enhver app som gjør en persons liv litt lettere, blir lastet ned.

Gjør din ide en virkelighet

Hvis du føler at du har en strålende ide, må du ikke presse den til side. Forskning det, test det, og hvis det virker som det er verdt, gå for det.

Det er mange unge gründere som har forvandlet sine ideer til virkelighet og har høste fordelene.

  • Emily Newman så et behov for fine brudekjoler med lavere prislapp og startet OnceWed.com, et nettsted hvor brudekjoler er solgt.
  • I 18 år opprettet Catherine Cook nettsiden MyYearbook.com og har nå en nettoverdi på rundt $ 30 millioner.
  • Ved 28 år Andrew Mason grunnlagt Groupon og hans nettoverdi ligger nå rundt 200 millioner dollar.

Mens du kanskje ikke er den neste Mark Zuckerberg, kan du starte en lukrativ virksomhet mens du fortsatt er på college. Det har blitt gjort igjen og igjen og vil fortsette å bli gjort i fremtiden.

Hva holder deg tilbake fra å starte din store ide?

Skrive Inn Din Kommentar