Penger

Spar stor på dagligvarer ved å handle på denne dagen i uken

Spar stor på dagligvarer ved å handle på denne dagen i uken

Hater du ikke bare det når du kjøper noe i butikken, så returner en dag eller to senere for å finne det samme elementet har gått i salg? (Cue "hvorfor jeg tror" knyttneve.)

Takket være en nylig forbruksdatarapport kan du nå unngå denne kjøperens anger hos flere store forhandlere. Rapporten, som dekkes av Lifehackers Two Cents-blogg, viser når store forhandlere som Target, Walmart og Amazon bytter priser, noe som kan spare deg for alle slags penger og frustrasjon.

Hvem visste å plukke den rette dagen i uken for å handle, kunne få deg til å få alvorlige besparelser?

Her er noen andre gode måter å få mest mulig ut av din shoppingtur besparelser (og til og med tjene litt ekstra penger også):

Få rabatter

Du trenger ikke alltid å kutte kuponger for å spare på dagligvarer. Ved å bruke nettstedene Ebates.com og Raise.com, kan du lagre rundt 10% på ting du kjøper hver dag. Alt du trenger er et par klikk og omtrent to minutter av tiden din.

Få betalt for å handle (for deg selv)

Sjekk ut disse smarttelefonappene for noen flere kule måter å tjene penger på for shopping, for dagligvarer og mer. (Definitivt verdt en sjekk hvis du bare har tid til en: Ibotta.)

Få betalt for å handle (for andre)

Hvis du ikke har noe imot å gripe noen ting til andre mennesker mens du er i butikken, og deretter levere de elementene, kan du tjene $ 25 en time som personlig shopper gjennom Instacart. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Tenke utenfor boksen

Den store boksen lagrer, det vil si. App-boksen lar deg omgå bytteavgift for medlemsavgifter og til og med sender dine bulkartikler gratis til deg. Komfort og besparelser? Ja takk!

Kjenn butikkens hemmeligheter

Få mesteparten av dagligvarer i en tur til ditt lokale mål? Gjør litt forskning for å lære triksene med å lagre det. Et raskt søk på "[butikkens navn] + shopping + hemmeligheter" kan gi deg lignende besparelser.

Slash Din samlede dagligvarebudsjett

Bruker du mer på dagligvarer enn du virkelig trenger? En kvinne klarte å overleve på bare $ 4 per dag. Andre dyrker sine egne hager for å supplere deres behov for produksjon. Bli kreativ og spør deg selv om det ikke er billigere måter å kjøpe eller gjøre ting du kjøper for øyeblikket.

Få Bonus Perks

Med en liten strategi kan du maksimere kredittkortbonuspoengene dine for å tjene ting som hyppige flyger miles. En måte å lade opp mye mens du fremdeles sparer? Bruk kredittkortene dine til å kjøpe rabatterte gavekort til favorittbutikkene dine. For andre ideer, sjekk ut innlegget vårt på kreative måter å møte utgifter minimum.

Bare vær forsiktig - dette er bare for de som kan garantere at de vil få pengene til å betale de store saldoerene så snart regningen kommer inn. Du vil ikke spare noe hvis du oppløser påløpende interesse!

Din sving: Hvordan sparer du (eller til og med tjener) penger med dine vanlige dagligvarer?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar