Liv

Det er mosquito tid. Her er hvordan å Zap de feilene som sprer West Nile Virus

Det er mosquito tid. Her er hvordan å Zap de feilene som sprer West Nile Virus

Sommeren begynner ikke offisielt til 21. juni, men mygg er allerede på jakt etter denne sesongens overpresterende pris.

I år er det første menneskelige tilfellet av West Nile Virus rapportert i Ramsey County, North Dakota.

Viruset kan forårsake relativt små symptomer som feber, oppkast og tretthet. I alvorlige tilfeller kan det føre til livstruende nevrologiske infeksjoner som encefalitt og meningitt.

Foreløpige rapporter fra sentrene for sykdomskontroll og forebygging indikerer at 2 002 tilfeller av West Nile virusinfeksjon ble rapportert over 47 stater og District of Columbia i 2017. Omtrent to tredjedeler av tilfellene involverte en sykdom som encefalitt eller meningitt.

Det er vanskelig å forutse hvor alvorlig dette årets West Nile virus utbrudd kan være, så ta skritt for å hindre at smitte er ditt beste forsvar.

Slik bekjemper West Nile Virus

Viruset overføres hovedsakelig til folk gjennom biter av infiserte mygg, så det er viktig å kontrollere myggpopulasjonen i og rundt hjemmet ditt.

Myggene elsker å legge eggene sine i bassenger med vann, så CDC anbefaler at du fjerner stående vann som kan tiltrekke de små buggerne.

  • Dump akkumulert vann ut av ting i gården din, inkludert blomsterskålfat, fuglebad og søppelbeholdere.
  • Dekk vannbeholdere som regnfat og bøtter.
  • Reparasjon av skader på rørleggerarbeid, åpne åpninger og septiktanker.
  • Behandle store beholdere med ubehandlet vann med larvicid.
  • Bruk en utendørs insekt spray for å drepe mygg dvale på hagemøbler og eventuelle mørke, fuktige steder de kan gjemme seg.

Mygg kan komme inn i hjemmet ditt gjennom skadede skjermer og åpne dører, så lukke eller tette hull som fører utendørs. Hvis du merker mygg i hjemmet ditt, bruk en innendørs fogger eller innendørs insektspray for å drepe dem. Gjenta etter behov. Bare husk, CDC sier insektmiddel alene vant, utrydder mygg.

Selvfølgelig vil du også sørge for å beskytte deg mot virusbærende myggbitt når du tilbringer tid utendørs, spesielt om natten.

CDC anbefaler at folk bruker et EPA-registrert insektsmiddel som inneholder minst 20% DEET, et kjemikalie som avviser insekter.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun ble veldig kløende mens du skrev dette.

Skrive Inn Din Kommentar