Penger

Du kan endelig handle på Amazon uten et kredittkort. Dette er hvordan

Du kan endelig handle på Amazon uten et kredittkort. Dette er hvordan

Amazon rapporterte $ 857 millioner i inntekt i andre kvartal i 2016. Det store antallet - fra bare tre måneder - viser hvor vanvittig populær nettbutikkgiganten er.

Hvis du er bankløs og uten forhåndsbetalt debetkort eller gavekort, kan det være nesten umulig å nyte bekvemmeligheten av online shopping.

Men Amazon introduserte bare en funksjon for å overvinne dette problemet og gjøre online shopping mindre av hodepine for de uten kreditt- eller debetkort.

Amazon Cash: En ny måte å betale online

Den 3. april lanserte nettbutikkgiganten Amazon Cash, en alternativ betalingsmetode. Dette konseptet er ment å bygge bro over gapet mellom forbrukere uten kreditt- eller debetkort, eller tilgang til e-handel.

Den beste delen? Det er ingen avgifter.

Hvis du vil bruke tjenesten, sender Amazon deg en unik strekkode som er koblet til din konto via tekstmelding. Har du ikke en smarttelefon? Ikke noe problem - det er også mulighet til å skrive ut det.

For å legge inn penger i kontoen din, ta bare strekkoden til en deltakende forhandler, og få kassøren til å skanne den. Du kan laste $ 15 til $ 500 i en enkelt transaksjon.

Deltakende forhandlere inkluderer CVS, Speedway, Sheetz, Kum & Go, D & W Fresh Market, Family Fare Supermarkets og VGs dagligvarebutikk - og Amazon lover å legge til flere forhandlere til programmet snart.

Trenger du en grunn til å prøve denne tjenesten nå? Gjennom 31. mai 2017 vil du laste inn din første $ 50 i Amazon Cash, og få deg en $ 10 digital kreditt. Husk at denne kreditt utløper 30. juni 2017.

De som bruker dette programmet bør være oppmerksomme på at Amazon behandler disse midlene på samme måte som det behandler gavekort - noe som betyr Amazon Cash-transaksjoner er ikke refunderbare, med unntak av lovens krav.

Nå, ganske mye hvem som helst kan kjøpe varer fra Amazon, som kan være farlig!

Ta en titt på våre tips om hvordan du sparer penger mens du klikker bort på nettbutikkens gigant.

Din sving: Vil du bruke Amazon Cash?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar