Penger

Her er 5 viktige forretningsdoser for å stoppe å skyve til bakbrenneren

Her er 5 viktige forretningsdoser for å stoppe å skyve til bakbrenneren

Enten du driver din egen bedrift eller kjas på siden av din 9-til-5, vil jeg vove å gjette at du har en mil lang oppgaveliste.

Som grunnlegger av et kommunikasjonsbyrå, en blogger og forfatter med en sidegig og som yoga lærer, kan jeg definitivt forholde seg.

Når du har mange hatter, må du prioritere.

Midt i din tilsynelatende endeløse liste over oppgaver å sjekke ut, det er alltid de få gjenstandene igjen - til-dos som uten tvil vil hjelpe din bedrift til å vokse og trives, men to-dos som også lett blir presset til bakbrenneren.

"Jeg er så opptatt! Jeg kommer til det senere, " du sier. "Jeg har ikke tid."

Og sannelig kunne ingen klandre deg.

Det er vanskelig å sette administrativ til-dos foran klientarbeidet, men uten dem vil bedriften din bli sittende fast i en rut, og du vil risikere at du aldri når ditt fulle potensiale. I tillegg kan mange av disse tilbakebrennerelementene faktisk hjelpe din bedrift til å tjene mer penger.

Bye-Bye Back Burner To-Do List

Stopp å skyve disse viktige oppgavene til bakbrenneren. Her er fem enkle oppgaver å slutte å procrastinate.

1. Samle testimonials fra tidligere og nåværende kunder eller kunder

Når var siste gang du spurte en kunde eller kunde om en anbefaling eller gjennomgang av arbeidet ditt?

Testimonials kan være et uvurderlig markedsføringsverktøy når en potensiell klient eller kunde lander på nettstedet eller arbeidet ditt. Det er ikke nok for deg å bare fortelle potensielle kunder eller kunder hvor godt du eller ditt produkt eller din tjeneste er. En anbefaling fra en kunde eller klient øker omdømmet ditt med en tredjeparts godkjenning, som gir deg ekstra troverdighet i din bransje.

Pro tips: Å få en anbefaling trenger ikke å være vanskelig eller vanskelig. Gjør forespørselen om en anbefaling på LinkedIn. På den måten, når klienten din forlater anbefalingen, er den offentlig på sosialmedieprofilen din, og du kan enkelt kopiere og lime inn anbefalingen til nettstedet ditt. Nå lyder det glødende vitnemål i to lettoppdagede steder.

Frekvens: To ganger i året, eller når du fullfører arbeid med en klient

2. Oppdater ditt nettsted eller online portefølje

Løft hånden din hvis du er skyldig i å glemme å oppdatere nettstedet regelmessig. Jeg er definitivt skyldig.

Til tross for blogging ukentlig, vet jeg at jeg personlig har en tendens til å forsømme å oppdatere nettsidens portefølje, "om meg" seksjon og tjenesteside, som er noen av de første stedene en potensiell klient eller ny leser vil gå når du besøker nettstedet ditt for første gang.

Ta deg tid til å:

  • Legg til nye klipp eller prosjekter i porteføljen din.
  • Oppdater språket på "om" -siden din.
  • Oppdater eller legg til nye tjenester på siden "arbeid med meg".
  • Husk de hendige nye vitnemålene du ba om? Legg dem til nettstedet ditt.
  • Kontroller at sosiale medier-knappene dine er på hjemmesiden din.

Frekvens: Kvartalsvis

3. Gjennomgå nettstedets analyser

Hvis kunnskap er makt, er nettstedets analytikk en skattekiste.

Jeg har et månedlig regneark der jeg sporer grunnleggende nettstedstatistikk hentet fra Google Analytics, inkludert antall brukere per måned, økter per måned og tid på nettstedet. Dette hjelper meg å se om nettstedet mitt fungerer bra og vokser hver måned eller hvis trafikken er nede, og jeg må justere innsatsen min.

Hvis du gjør noen ekstern kampanje for nettstedet ditt, om det er betalt annonser på Facebook eller en ukentlig e-nyhetsbrev du publiserer selv, bør du sjekke ut "Oppkjøp" -delen av Google Analytics. Dette vil vise deg hvordan folk finner nettstedet ditt. Er de fleste besøkende som kommer fra organisk søk, eller er de faktisk klikke på linkene i e-postene dine?

Pass på at du også sjekker ut delen "Behavior" i Google Analytics, der du kan se hvilken type innhold som gir best resultater på nettstedet ditt. Å vite hvilke innlegg som resonerer mest med publikum, kan hjelpe deg med å planlegge fremtidig innhold.

Frekvens: Månedlig

4. Oppdatere sosiale medier bilder og bios

Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook, LinkedIn, YouTube ... sosiale medier kan ofte være en uendelig tid suge for de fleste av oss. Det er imidlertid også et av de aller beste merkevareverktøyene, så det er viktig å holde seg oppdatert.

Hvis du ikke har vurdert dine sosiale medier-profiler på noen tid, gjør det nå.

Først, ta en titt på profilbildet ditt. Betyr den nøyaktig din bedrift? Blir det gjenkjennelig for eksisterende og nye kunder? Har du et nytt bilde eller en logo du kan laste opp? I så fall, Målet er å bruke det samme bildet på alle sosiale medier for konsistens.

Ta en titt på ditt sosiale medier bio. Bio lengden varierer avhengig av nettstedet (dvs. Twitter bios er bare 160 tegn, mens LinkedIn tillater flere avsnitt), så opprett forskjellige versjoner av bioen din. Prøv å lage et bio som gir et glimt på tjenestene du tilbyr, samt et personlig preg.

Frekvens: Kvartalsvis

5. Send en undersøkelse til publikum

Det har skjedd for oss alle på et tidspunkt. Du lager et flott nytt blogginnlegg eller deler noe veldig spennende for deg på sosiale medier og få ... nullrespons.

Skuffende, ikke sant? Det er viktig å huske at det du finner interessant, kan ikke alltid resonere godt med publikum.

Den beste måten å vite hva publikum vil ha mer av, er å spørre.

Send ut en kort (ikke mer enn 10 enkle å svare spørsmål) undersøkelse (SurveyMonkey og Google Forms tilbyr brukervennlige maler) via e-postmarkedsføringsplattformen eller på nettstedet ditt for å få verdifull innsikt i innholdstyper dine lesere ønsker.

Deretter sørg for å levere på deres ønsker og behov og utvikle innholdsstrategien senere.

Frekvens: Årlig

Du har mer tid enn du tror

Vi har alle de samme 24 timene om dagen, og om dere tror det, har dere faktisk mer tid enn dere tror.

Sannheten er at mange av disse tilbakebrenneren er enkle; de fleste tar mindre enn 15 minutter, selvfølgelig, noen kan ta lengre tid.

Her er to måter å lage tid på disse bakbrennerelementene i regelmessig planlagt programmering.

  1. Vurder hullene i dagen som du kan bruke til å sjekke ut disse elementene. Si at du har en konferansesamtale fra kl. 9-10 og møtet slutter 15 minutter tidlig. Du har nettopp fått 15 minutter på dagen. Kanskje du ikke har nok tid til å komme i gang på ditt neste store prosjekt eller oppdrag, men du kan bruke de dyrebare minuttene til å sjekke ut en av de raskere elementene på din oppgaveliste.
  2. Planlegg disse to-dosene i kalenderen som et møte. Du vil aldri gå glipp av ditt ukentlige innkallingssamtal med din største klient, ikke sant? Selvfølgelig ikke! Så du bør ikke hoppe over på din viktige admin tid heller. Bestill tid for deg selv på en frekvens som gir mest mening til deg og legg den til i kalenderen din, slik at du ikke kan hoppe over den.

Det er lett å trekke opp disse oppgavene fordi de ikke virker super viktige. Men de er. Du må få dem gjort for å være en vellykket blogger eller bedriftseier.

Stol på meg - din bedrift, og din bankkonto, vil takke deg.

Jessica Lawlor er president og administrerende direktør i Jessica Lawlor & Company (JL & Co), et spesialkommunikasjonsbyrå. Admittedly, hun har en lang back-brenner oppgaveliste hun jobber gjennom.

Skrive Inn Din Kommentar