Investere

Motif Review - Investering med eksperter

Motif Review - Investering med eksperter

Da jeg begynte denne Motif-vurderingen, visste jeg allerede at den beste måten å investere kanskje også er den kjedeligste måten å investere på.

Kjøp og hold. Kjøp og hold. Kjøp, og, ja ...holde!

Langsiktig investering er min anbefaling for massene, og dessverre er det bare ikke en veldig spennende måte å investere på.

Tenk på det. Hva er spennende med å kaste pengene inn i en veldiversifisert portefølje og ha den der i 20, 30 eller 40 år? Ikke mye. Vel, det vil si, til du går på pensjon og innser at du potensielt har nok penger til å fylle et svømmebasseng.

Personlig blir jeg begeistret for å investere, enten det er små mengder, for eksempel å investere $ 1000, eller gå større og finne den beste måten å investere $ 20.000 på! Men jeg forstår det for de fleste, det er en jobb de gjør fordi de forstår viktigheten av å investere i deres fremtid.

Jeg er alltid på utkikk etter måter å gjøre investeringen spennende for folk, mens de advarsler dem om farene ved dagens handel. Heldigvis er det nye selskaper som oppdager det løftet om å legge til noe krydderi tilbake til å investere.

Ett av disse selskapene er Motif Investing.


Åpne en konto

 • Rask kikk
 • $ 4,95 per aksje eller $ 9,95 per motiv; automatisert investering starter på $ 9,95 / mo
 • Ett "motiv" inneholder 30 forskjellige aksjer
 • Ingen minimumssaldo
 • Invester direkte i de enkelte selskapene du bryr deg om
 • Bygg en omfattende portefølje skreddersydd for dine behov og risikopreferanser uten å måtte være en finansiell profesjonell

Åpne en konto

Hva er et motiv uansett?

Tradisjonelt ville du, hvis du ønsket å investere en sum penger, trolig møte ansikt til ansikt med en finansiell rådgiver som ville velge en portefølje av aksjer og obligasjoner som samsvarer med ditt risikotoleranse.

Dette er fortsatt en utmerket måte å investere på, men hva om du er DIY-typen og ønsker å lære litt om investeringsprosessen selv?

Vel, du vil ha mye å lære.

Hvor mye skal du investere i fremvoksende markeder? Hvordan lager store cap-aksjer? Hva er et uhyrlig beløp å betale i fondsbidrag? Hva er de beste stedene å åpne en meglerkonto? Dette er bare en liten del av antall spørsmål du kanskje må svare for å bygge en solid portefølje.

Hvis du ikke vet mye om det, er du ikke alene. Det er veldig, veldig vanskelig å lage en omfattende portefølje som er skreddersydd for dine behov og risikotoleranse.

Det er her Motif sparer dagen. Motiv Investing lar deg investere online i ting du allerede vet og bryr deg om.

For eksempel, la oss si at du studerer elektriske biler og tror de er veien for fremtiden. Du kan investere i et "Battery Charged" motiv. Eller, hvis du vil investere $ 5000 i Apple, kan du gjøre det - du er ikke tvunget til å kjøpe et visst antall aksjer.

Du ser, motiver er grupperinger av aksjer som er basert på en enkelt ide eller verdi. Du kan investere i et "Robotisk revolusjon" -motiv eller et "Medisinsk utstyr" -motiv. Bare besøk Motif Investing nettsiden og søk etter hva du vil investere i - du er nesten sikker på å finne et motiv relatert til dine interesser.

Dette er kult. Egentlig kul.

Hvorfor? Det gir massene en måte å investere i hva de bryr seg om uten å forstå kompleksiteten av å investere.

Hvordan motiv er konstruert

Som nevnt tidligere er motiv en kurv av aksjer basert på en enkelt ide. Når du velger et motiv, kan du lese de fulle detaljene om motivet. Lagrene er gruppert sammen i segmenter.

For eksempel er "Robotic Revolution" -motivet delt inn i følgende segmenter:

 • Militær og forsvar
 • Medisinske applikasjoner
 • Industrielle løsninger
 • Maritime Exploration
 • Forbrukerprodukter

Ved siden av hvert av segmentene er det prosentandeler som angir hvor mye av hele motivet som segmentet representerer. Dette er nyttig, da det lar deg forstå hvordan hvert motiv vektes. Hvis du ikke er enig i hvordan motivet er vektet, kan du alltid velge et annet, men liknende motiv.

Under hvert segment er aksjene. Du vil vite de eksakte selskapene du investerer i, og hvilken prosentandel av porteføljen hver aksje representerer.

Hvem bygger disse motivene?

Det er mer enn 150 profesjonelt bygde motiver.

Det kan være et overveldende antall å sortere gjennom, men Motif gjør det enkelt å raskt finne det du leter etter ved å skille disse profesjonelt bygde motivene inn i kategorier:

 • sektorer
 • Inntektsstrategier
 • Trading Strategies
 • Globale muligheter
 • Verdibaserte
 • Asset Allocation

Hvis du er sulten etter mer, er det også 180.000 + motiver som ble bygget eller tilpasset av Motif-fellesskapet. Det er mange, folk.

Ja, det betyr at du kan lage ditt eget motiv og dele det med venner, familie eller fans. Faktisk er det akkurat det jeg gjorde under Grow Your Dough Throwdown 2.0. Jeg valgte noen få aksjer og skapte Good Financial Cents-motivet. Jeg har en hel haug med godbiter i dette motivet, inkludert AT & T Inc. og Cincinnati Financial Corp., for bare å nevne noen.

Hvor mye koster motivet?

Dette er en av de beste delene av Motiv Investing: det er billig.

De fleste tjenestene krever en handelskommisjon på $ 5 til $ 10 for en bestemt aksje.Hvis du investerer i et motiv, får du opptil 30 aksjer for bare $ 9,95.

Og ja, $ 9,95 avgiften gjelder om du kjøper et motiv som det kommer, tilpasset hvordan du vil ha det, eller hvis du bygger det fra grunnen. Det er ganske greit.

Du bør imidlertid vite at denne prisen også gjelder når du selger motiver, kjøp flere helt motiver du eier, eller hvis du balanserer stillinger i et motiv. Dette er ikke overraskende, og prisstrukturen her representerer fortsatt en utmerket avtale.

Vær også oppmerksom på at minimumsbeløpet er $ 250 for disse kjøps- og salgsordrene, med mindre du gjør en "Selg alle" -ordre for å selge et helt motiv du eier. Vær oppmerksom på at på FAQ-siden står det at "du kan begynne å investere for så lite som $ 300." Dette høyere beløpet er oppført slik at du kan betale gebyret for å kjøpe eller selge motiver. Det er et godt forslag uansett. Hvis du skal investere i motiver, vil du sannsynligvis ønske å sette litt penger inn i motivet for å gjøre det verdt din avgift.

Nå kan du tenke, "Ok, Jeff, jeg får motivet, men hva om jeg vil kjøpe og selge enkelte aksjer innenfor et motiv jeg eier?"

Det er et godt spørsmål. Du vil kanskje gjøre det hvis du finner en bestemt lager, ikke lenger er helt fornuftig for et motiv du eier. Heldigvis kan du kjøpe og selge individuelle aksjer og ETFer i motiver du eier, og det koster bare $ 4,95 per aksje eller ETF. Mens det er bratt i forhold til å kjøpe eller selge hele motiv, er det konkurransedyktig med andre tjenester.

Å, og forresten, kan du også kjøpe og selge enkelte aksjer og ETFer utenfor motivene du eier til samme pris. Bonus!

Det er noen andre avgifter med Motif Investing, men de fleste av dem vil du aldri oppleve. Her er en liste over Motiv Investing avgifter og ytterligere prisinformasjon.

La oss snakke tilbake

Når du investerer med Motiv Investing, husk, er porteføljen din sannsynligvis ikke så diversifisert som en portefølje designet av en profesjonell finansiell rådgiver.

Si for eksempel at du investerer i noen forskjellige motiver. Ja, du er diversifisert, men disse motivene sannsynligvis ikke nøyaktig representerer markedet som helhet. Derfor føler jeg at du vil finne avkastningene dine for å være mer volatile enn å si å investere i et indeksfond. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men det er noe å vite.

Mens Motif har en 16,3% gjennomsnittlig årlig avkastning ved hjelp av sine pre-built profesjonelle motiver, er det viktig å huske at denne figuren bruker data som begynner ved opprettelsen, som ikke var så lenge siden (fra 1. januar 2012 til 31. juli 2015) . Mens de representerer dette ganske på deres hjemmeside, er det viktig å merke seg at du ikke bør sammenligne denne tallet med langsiktig historisk avkastning på aksjemarkedet - det er epler og appelsiner.

Er motivet investering rett for deg?

Dette, vennene mine, er det viktige spørsmålet. Er Motiv Investing riktig for deg?

Som omtrent alle investeringsservice der ute, er Motif Investing ikke riktig for alle. Men det er rett for ganske mange mennesker, så spør deg selv hvilken gruppe du mest følger med:

Investerer for pensjonering

Investering for pensjon er trolig den viktigste grunnen til å investere. Hvordan passer motiv Investering inn i pensjonsalder?

Vel, den gode nyheten er at du kan åpne en Roth IRA, Traditional IRA, eller Rollover IRA med Motiv Investing. Lær mer om Roth IRA regler her. Det er ingen gebyrer for å åpne eller opprettholde en slik konto. Det er imidlertid en kontoavslutningsgebyr på $ 95. Dette er selvsagt ikke en stor sak, men hvis du skal holde pensjonskonto i lang tid.

Med disse pensjonskontoopsjonene og den lave minimumsinvesteringen er Motif Investing plassert godt for å ønske mange kunder velkommen som kanskje ikke har de største balansenivåene som ofte kreves av personlige finansielle rådgivere.

På den annen side har jeg noen bekymringer om folk som kan bruke Motif til å investere i bare noen få segmenter; si "Minimal invasiv kirurgi" og "Modern Warfare." Investering av alle pensjonspengene dine så spesifikt er ikke den klokste tingen å gjøre. Jeg mener sikkert, kanskje verdenskrig bryter ut og polikliniske operasjoner blir overordentlig populære, men å plassere innsatsene på bare noen få motiver er ikke det jeg vil kalle "passende diversifisering."

Når det er sagt, er Motiv Investing flott for de som bare begynner å investere for pensjonisttilværelse, og som har selvkontrollen til å diversifisere seg godt. Hvis det er deg, sjekk Motif Investing.

Investere for kortsiktige mål

Individuelle motiver har sannsynligvis en høyere sannsynlighet for å være volatile enn en veldiversifisert portefølje. Så hvis du leter etter en kortsiktig investering, er Motif Investing sannsynligvis ikke riktig for deg.

I stedet er her 11 av de beste kortsiktige investeringene for pengene dine.

Investerer for moro skyld

Jeg kan se hvordan Motiv Investing ville være bra for folk som allerede har en godt diversifisert portefølje for pensjonering, og vil bare investere mer på siden - for moro skyld.

Motif Investing er et stort utvalg av morsomme motiver å velge mellom, og det er flott for de som ønsker å "spille" med litt penger for å se hva som skjer. Selvfølgelig bør dette alltid alltid gjøres på en seriøs måte.

For eksempel, la oss si at du er en fan av fly, lastebiler, tog, og omtrent alt med en motor som beveger ting.Hvis du også tror på transportens økonomiske fremtid, kan du ha det gøy å investere i "Transport America" ​​motivet.

Hvis du allerede er økonomisk trygg og vil ha litt moro med litt ekstra penger, kan du prøve Motif Investing.

Siste tanker

Motiv Investing er en unik og enkel måte å investere i det som interesserer deg - til en svært lav pris.

Det er unikt fordi du kan investere i selskaper du bryr deg om og investerer i hele dollarbeløp i stedet for å investere i hele delbeløp. Dette er hva som skiller det fra konkurransen.

Motivet er også bra på grunn av det elektroniske grensesnittet, som er greit og omfattende. Du trenger ikke å forstå kompleksiteten av investeringer for å kunne ta en informert beslutning om hvert motiv.

Når det er sagt, er det ikke det riktige valget for alle investorer, derfor anbefaler jeg deg å sjekke ut alle dine muligheter:

 • better
 • OptionsHouse
 • Personlig kapital
 • Scottrade
 • Tradeking
 • E * Trade

Jeg håper du likte denne Motif-anmeldelsen. Hvis det virker som en god form for deg og dine investeringsmål, prøv det og fortell meg hva du synes i kommentarene!

Skrive Inn Din Kommentar