Penger

Mange Millennials ville gi opp stemme (men ikke teksting) å være gjeldfri

Mange Millennials ville gi opp stemme (men ikke teksting) å være gjeldfri

For øyeblikket skylder 42 millioner tidligere og nåværende studenter seg mer enn $ 1,3 billioner i studielånsgjeld. Det er nesten tredoblet 2007-nivået på 516 milliarder dollar, ifølge utdanningsdepartementet.

Låntakere har delt håpløse historier om hvordan de føler at de aldri kan tilbakebetale den gjelden, og hvordan feilinformasjon fra studielånsmedarbeidere har kostet dem sterkt. Og ettersom kostnaden for høyere utdanning fortsetter å øke, låner studentene mer penger og tar lengre tid for å tilbakebetale sin gjeld.

I det dystre landskapet kan det overraske deg for å finne ut hva en ny undersøkelse sier at studentlånslåntakere er og ikke er villige til å ofre for å få sin gjeld tilgitt.

Millennials vil gi opp stemme, ikke teksting, for gjeld tilgivelse

Troverdig, et lånemegler og refinansieringsfirma, spurte 500 personer mellom 18 og 34 år, hva de ville være villige til å gi opp i bytte mot gjeldsgjennomgang.

Respondenter hadde fem valg. De kunne velge å gi opp stemmeretten i 2020 og 2024 presidentvalget, aldri bruk en rideseksjonsapplikasjon som Uber eller Lyft for resten av livet, bor sammen med foreldrene sine igjen i fem år, ikke forlat landet for fem år, eller gi opp tekstmeldinger eller lignende meldingsapps, som Facebook, Messenger eller WhatsApp, i et år.

Alternativt kan låntakere bestemme seg for ikke å gi opp noe og tilbakebetale sin gjeld. Bare 8,2% valgte dette alternativet, noe som gjorde det til det minst populære svaret.

Det mest populære svaret: å gi stemmerett.

Ifølge troverdig, 49,8% av respondentene ville være villige til ikke å stemme i de neste to presidentvalgene dersom de kunne få sine studentgjeld tilgitt.

Når det gjelder de andre andre, ville 43,6% gi opp turen, 42,4% ville bli i Amerika de neste fem årene, 27% ville gå tilbake med foreldrene sine, og bare 13,2% ville gi opp teksting.

Det høres dårlig ut. Det høres ut som tekstmeldinger, og løftturer er viktigere å tusenår enn å stemme. Og du kommer nok til å bite hodet mitt for denne, men som tusenår, får en liten del av meg det.

Å gi opp teksting kan være det samme som å gi opp all kommunikasjon med omverdenen, mens det store antallet velgere, som er over 200 millioner, kan gjøre noen av oss lurer på hvor mye enkeltstemmen våre stemmer egentlig saken. Det kan overbevise oss om at frihet fra gjeld kan være verdt å hoppe ut på et par valg, mens forandring av våre daglige livsstil kan virke som en pris for stor til å betale.

Survey respondents kunne velge så mange alternativer som de ønsket. De 500 av dem ga 921 svar.

Her er hva denne undersøkelsen forteller oss om studielåneskuld

Ja, denne undersøkelsesbassenget var relativt lite, så det er vanskelig å si at denne prøven representerer tusenvis landsomfattende.

Men å stemme er en grunnleggende amerikansk rettighet. Når nesten halvparten av ungdommene, uavhengig av utvalgsstørrelsen, er mer opptatt av hvordan de skal betale tilbake studiestøtten enn å stemme for vår neste president, er det ikke noe vi bør overse. Dette er spesielt alarmerende vurderer innvirkning en administrasjon kan ha på student lån låntakere.

For de 8,2% av låntakere som hellere vil betale tilbake gjelden enn å gi opp noe, har vi noen ideer for å hjelpe deg. Hvis du tror å hoppe over et valg eller to er verdt det, kan du også ta en titt på våre tips også. Å få et håndtak på gjeld kan forandre tankene dine.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun vil heller betale sin studielåns gjeld enn å gi opp stemmeretten, men hun ville ikke tenke på å slette hennes Lyft og Uber-kontoer for tilgivelse.

Skrive Inn Din Kommentar