Liv

7 sigarer som får deg til å føle seg som en high-roller for mindre enn $ 7

7 sigarer som får deg til å føle seg som en high-roller for mindre enn $ 7

Det er noe dypt tilfredsstillende om å sette seg inn i en stol med en god sigar da lyset svinner på en annen dag og litt regn kommer ned.

Belysning som sigar er som åpningen av en film: Du vet at du vil bli investert i en time eller mer, og det er en klar begynnelse, midt og ende som pinneens smaker utvikler seg med hver tegning.

Men akkurat som med en film, noen ganger får du delvis gjennom det og skjønner at du kanskje ikke vil fullføre den.

Hvis du vil røyke som stjernene selv, vil du finne at du kan skille ut så mye som $ 15 til $ 20 per røyk for cubanske Cohibas eller Davidoffs. Hvis du har den slags penger, bra. Slå deg løs. Men kan gjennomsnittlig Joe finne en god, høy kvalitet røyk for en fornuftig pris? Heck, ja.

7 dyre-smaker sigarer for $ 7 eller mindre

Selv om jeg forstår at sigar røyking kommer med helserisiko, kan en og annen overbærenhet være svært givende. Hvis du velger å akseptere risikoen og lyser opp, her er syv sigarer du kan finne for under $ 7 som bare rocker.

Prisene kan variere, men jeg forteller deg hva jeg har betalt. Du må kanskje nå for en robuste snarere enn de store Churchillene, men du får fortsatt kvaliteten.

Penny Hoarder tips: Hvis du ikke vet hva slags sigarer du liker best ennå, prøv å kjøpe en sampler eller to. Samplers er generelt billigere enn hva du betaler for hver enkelt pinne, og du får et utvalg. Du vil sannsynligvis ikke elske dem alle, men du lærer hvilke størrelser og pakkemaskiner som passer best for deg.

1. Arturo Fuente Hemingway Short Story

Pris: $6.85

Cigar Aficionado vurdering: 91 poeng

Denne 4-tommers perfecto kommer i enten en Maduro eller en Kamerun-wrapper. Jeg har bare hatt maduro ... men hva en godbit. Rett utenfor flaggermuset får du rikelig med røyk med smaker av mørk sjokolade og hint av krydder. I denne størrelsen trenger du ikke å bruke så mye tid, men du får fortsatt en god røyk. Dette er en rik, dekadent sigar.

2. Hoyo La Amistad Toro av A.J. Fernandez

Pris: $6.49

Cigar Aficionado vurdering: 89 poeng

Med en Habano wrapper, og Nicaraguanske fyllstoff og bindemiddel, er denne røyken rett i styrehuset mitt. Hoyo La Amistad kom faktisk til meg med litt mer styrke enn jeg ventet. Smaken er av sedertre og jord. AJ Fernandez er et sigarproduksjonsselskap som lager noen av de beste sigarer der ute uten å prise dem gjennom taket. Hvis du liker earthy smaker og ikke har noe imot en sterkere røyk, vil denne pinnen tjene deg godt.

3. Brick House Corona Larga

Pris: $5.55

Cigar Aficionado vurdering: 93 poeng

Brick House har blitt min go-til spesielle anledning sigar. Rangert nr. 17 i Cigar Aficionado's topp 25 sigarer av 2016, er det en absolutt stjele til prisen. Du trenger ikke engang å betale for en mindre pinne for å holde seg under $ 7-merket - eller til og med $ 6 -merket. Corona Larga er et dyr på 6,25 tommer og en 46-ringsmåler. Hver gang jeg har hatt et Brick House røyk, har jeg funnet det å være godt gjort, med en solid tegning og lett brenning. Smaken er enkel, hyggelig og ikke overveldende.

Den har en Havano Subido-innpakning, som er eksklusiv til Brick House, og resultatet er en røyk som er litt chocolatey og litt krydret, men ikke for mye av heller. Denne sigaren er som et behagelig par jeans: Du finner bare deg selv når du kommer til det igjen og igjen.

Penny Hoarder tips: Bruk bare butan lightere eller tre kamper til å telle din sigar. Billige lightere eller kamper kan legge til kjemiske smaker til røyken som kan ødelegge opplevelsen. En bortkastet sigar er bortkastet penger.

4. Punch Gran Puro Santa Rita

Pris: $5.49

Cigar Aficionado vurdering: 93 poeng

Her er en annen sigar som er langt bedre enn prisen vil foreslå. På omtrent $ 5,50 kan du få nr. 10-sigaret på Cigar Aficionado's topp 25 sigarer i 2016. Laget av tobakk fra Honduras, er denne pinnen en fin måte å forgrene seg ut fra det du vanligvis vet uten å bryte banken.

Denne lille Rothchild-størrelsen sigar bringer en god del pepper til festen. Uavgjort er feilfri med en fin, til og med brenne. Dette er en glatt, lettvint sigar som på ingen måte mangler smaker. Det er en glatt røyk som pakker en liten punch på bakenden. Jeg har røkt mange sigarer som jeg likte mye mindre for nesten to ganger myntene.

5. Oliva Serie O Churchill

Pris: $5.99

Cigar Aficionado Rating: 90 poeng

Siden jeg begynte å røyke sigarer, har dette vært en av mine absolutte favoritter. Oliva lager flere store sigarer, men dette er en av de minst kostbare, og jeg har funnet smaker å være på nivå med de beste i virksomheten. Rangerte nr. 11 på Cigar Aficionado's topp 25 cigarer i 2013 med en 94-poengsum, det er et galt prute. Cigar Aficionado er myknet sin holdning til nyere anmeldelser, men det er fortsatt en svært respektabel 90 poeng.

Denne sigar er en annen som har filler fra Nicaragua og en Habano wrapper. Du kan få en Oliva Serie O for mindre enn $ 6 på den fullblåste Churchill-størrelsen, så sett deg inn. Hvis du ikke er forelsket i de første par puffene, gi den tid. Denne pinnen utvikler smakenes kompleksitet etter hvert som den brenner. Dette er absolutt en av mine favoritt gode kjøp der ute.

Penny Hoarder tips: Hvis du finner en merkevare du virkelig liker, se etter sigarbunter merket som fabrikk sekunder eller overruns.Disse er de samme røykene, men med små feil som i stor grad er estetiske. De selges for langt billigere. Fumas er også en god handel - de er sigarer laget av stikkene igjen fra de store merkene.

6. Min far Flor de las Antillas

Pris: $ 6.30

Cigar Aficionado vurdering: 96 poeng

Ja, du leser det riktig. Denne sigaren får en skarp høy karakter på 96 poeng, og min far tok hjem nummer 1 på Cigar Aficionado topp 25 av 2012 med denne blandingen. Karakteren er for toro-størrelsen, men jeg fant en Rothschild å være verdt hver eneste av de 96 poengene.

Seriøst, hvis du ikke prøver noen annen røyk på denne listen, gi denne en sjanse. Med litt søte, smakfulle smaker er Flor de las Antillas, en nikaraguansk puro, en absolutt glede. Du kan tilbringe tre ganger pengene og ikke få smaker som dette er rik og behagelig. Hvis jeg ikke var en slik fan av å prøve nye sigarer, ville jeg bare holde fast med denne for alltid.

7. prøv en lokal sigar maker!

Hvis du er heldig nok til å ha en lokal butikk som ruller sine egne sigarer, ta deg tid til å utforske hva den har. Det er noe dypt tilfredsstillende om å røyke en sigar som ble gjort rett foran deg.

Jeg innrømmer det: Jeg er heldig. Jeg bor i Tampa-området, som er kjent som "Cigar City". I Ybor City, et distrikt med en rik cubanske arv, finnes det en rekke sigarbutikker som ruller sine egne pinner daglig. Min personlige favoritt er en liten butikk som heter La Faraona-sigarer. Hver gang jeg går inn, ser jeg sannsynligvis Odelma Matos, eieren og "torcedora" (sigarvalsen). Hun er glad for å fortelle noen om historien til sin familiebedrift.

Min favoritt sigar fra La Faraona er en robust naturlig. Det er en lettvint røyk med litt søte smaker, nesten som en god kopp kubansk kaffe. Den beste delen? Det er bare $ 5, og jeg vet ved å kjøpe dem, jeg hjelper med å holde en lokal bedrift gått.

Utforsk hvor du bor, og se om du kan finne en lokal perle. Det er verdt det.

De beste sigarer er du liker

Ikke bekymre deg om de store navnene, eller stikk til Cigar Aficionado's topp 25 liste. Det er rikelig med store sigarer der ute som aldri får reklame for stor tid. Men hvis du leter etter et sted å starte, finner du høyt rangerte røyker som er enkle å finne og rimelige, å sjekke ut billigere pinner på Cigar Aficionado-listen er en morsom måte å starte. Dette er bare noen få av mine forslag. Jeg håper du finner en du liker.

Kopp tilbake, slapp av og lys opp. Med hell er det din nye favoritt.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.


Skrive Inn Din Kommentar