Penger

Dette firmaet betaler deg for å utforske Rockies og jobbe hjemmefra

Dette firmaet betaler deg for å utforske Rockies og jobbe hjemmefra

Bor du for utendørs eventyr - eller i det minste kle deg som du gjør?

Enda bedre, vil du ha din Patagonia jakke og yoga bukser til å jobbe hver dag?

Alle vitser til side, hvis du er besatt av Patagonia's utendørsutstyr og inn i ideen om en jobb-hjemme-jobb med gode reisemuligheter, kan du høre på: Vi har kanskje funnet drømmejobben din.

Patagonia ansetter et arbeid-fra-hjem-assosiert salgsrepresentant

Denne verdensberømte leverandøren av utendørs godhet ser etter en assosiert salgsrepresentant for å betjene sine markeder i Rockies - nemlig New Mexico, Colorado og Wyoming.

Du vil være ansvarlig for å samarbeide tett med regionansvarlig og salgsrepresentant for å hjelpe Patagonia håndverket i butikkhandlerplaner, rekruttere og utdanne nye forhandlere, samt møte salgsmål.

Best av alt, du vil gjøre det fra ditt eget hjem, med omlag 100 dager i året av selskapets bekostede reise kastet inn, også. Rockies er store, og du vil ha mange butikker å besøke og optimalisere!

Vi har kommet ut til selskapet for å få deg deets på lønn og fordeler, men inntil vi får den intel, sjekk ut Patagonias side på Glassdoor.

Det har latterlig gode karakterer fra virkelige ansatte, og fordelene er blant annet betalt foreldreorlovsplaner, full helse, dental og visjon dekning og (selvfølgelig) en bratt ansattrabatt.

Har du det som trengs for denne patagoniajobben?

Vi vet allerede at du har eventyr i hjertet - men har du resten av ferdigheter og kvalifikasjoner som kreves for å utnytte denne fantastiske muligheten?

Patagonia spesifiserer at det er på utkikk etter en kandidat med bachelorgrad, samt en "grunnleggende forståelse av utendørs næringslivet."

Du bør også være kjent med MS Office, bra med folk og "høyt organisert, fleksibelt, selvmotivert og energisk."

Fysisk trenger du å kunne løfte og bære opp til 50 pounds verdt av godbiter for opptil 100 fot, så vel som å kunne sitte i lengre perioder og stirre på en dataskjerm.

God ting, du vil kunne bruke rabatt- og feriedager til å utfordre seg for utendørs tid for å motvirke den skjermdrevne delen av jobben!

Lyder som det neste eventyret for deg? Gå over til oppføringen for å se de fulle detaljene og gjelde - Du kan enten fylle ut et søknad eller bare bruke LinkedIn-kontoen din.

Deretter har du en pakket pose på ventemodus og din favoritt puffy jakke i nærheten - og kryss fingrene!

Din sving: Vil du søke om denne fantastiske jobben fra hjemmet med Patagonia?

Jamie Cattanach er en stabskribent på The Penny Hoarder som helt ville eie en Patagonia-jakke hvis hun ikke bodde i Florida. Hennes skriving har også blitt omtalt på Word Riot, DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar