Penger

Få Crafty: 8 Cool Paper Prosjekter å lage og selge på nettet

Få Crafty: 8 Cool Paper Prosjekter å lage og selge på nettet


De fleksible skulpturene til kunstneren Li Hongbo er laget av tusenvis av foldet papir, fascinerende, vakkert og vanskelig å beskrive - du må se dem til å tro på dem.

De selger også for topp dollar: To papirreparasjoner av Michelangelo's David solgte for 32.000 dollar, ifølge en videorapport om Lis arbeid. Fin lønning!

Nysgjerrig om papirskaper du kan lage og selge uten å bruke år, og perfeksjonere en ny kunstform, som Li gjorde? Heldigvis er det enklere prosjekter å prøve. Her er noen av de mange muligens lønnsomme papirprodukter du kan lage hjemme. Når du har funnet en som fungerer for deg, bør du vurdere å selge håndverket ditt online eller til lokale butikker.

1. Paper purses

Ulike typer papirplagg fyller flere sider på Etsy. Noen er laget av brettet farget papir med båndhåndtak; du vil ønske å holde øye med lave kostnader bånd på din lokale butikkhandel.

Et annet alternativ er å veve papirplagg fra strimler kuttet fra magasiner. Disse kan selge for opptil $ 35 hver - og du kan lære å lage dem på YouTube.

2. Papirblomster

Tro ikke på papir blomster kan være vakker nok til å selge? Se på Danas papirblomster på Etsy. Enkeltblomst begynner på $ 6 til $ 8 og buketter kan øke $ 100.

Men selger de? De 540 positive kundeanmeldelsene tyder på at de selger ganske bra. Et perfekt målmarked: Par som leter etter smarte måter å spare penger på bryllupskostnader, kan bestemme seg for å hoppe over den friske blomsterbuketten til fordel for disse varige minner.

Dette er en annen ferdighet du kan lære online fra en gratis videoopplæring. Fold opp!

3. Papirpapirer

Kunder kan velge mellom en rekke motiver fra Paperwallet, og hver lommebok koster 17 dollar. De er imidlertid ikke laget av vanlig papir. Disse lommebokene (de selger også koblinger og kortholdere) er laget av Tyvek, som er vanntett og tøffere enn vanlig papir.

Hvis du liker å eksperimentere, kan du sannsynligvis finne lignende typer papir for å lage robuste lommebøker.

4. Papirsmykker

På dette punktet er du sannsynligvis ikke overrasket over å høre at det er mye papir smykker til salgs, og igjen, er Etsy stedet å lete etter inspirasjon. Anheng, halskjeder, armbånd - du kan lage omtrent alt fra papir.

Et par kranglete papirørringer kan selge for $ 35, og noen papirarmbånd selger for mer enn $ 40. Og som med nesten alt på denne listen kan du lære håndverket online. Bare se på videoer på å lage papir smykker.

5. Papirmøbler

Å lage papirmøbler er sannsynligvis for involvert og dyrt å gjøre hjemme, men vi måtte ta med det for å vise hvor mange ting som kan gjøres ut av papir.

Molo selger sitteplasser, romdeler, lamper og bord - alt laget av papir. Du kan også se et eksempel på en utvidbar stol / sofa laget av papir på PaperSofa.com. Og ja, du kan faktisk sitte på dem! (Ingen ord på hvor behagelig setet er, skjønt.)

6. Papir kjoler

Den første papirkjole var et markedsførings- og publisitetsverktøy som ble oppfunnet av Scott Paper Company i 1966. Selskapet solgte kort kjoler for en dollar hver. I øyeblikket er en av dem til salgs på eBay for $ 500. Mer moderne papir kjoler er annonsert på eBay for $ 20 til $ 25.

Du kan også finne papir kjoler på Etsy.com, selv om disse er for det meste nyhetsartikler og veggdekorasjoner. Men det er noen som er ment å bli slitt, og nåværende priser for dem varierer fra $ 60 til $ 750.

Papir kjoler til barn er vanligere, og en nylig artikkel om The Huffington Post inneholdt bilder av en fire år gammel modellering et dusin forskjellige design.

7. Origami Art

Selgere på både eBay og Etsy tilbyr origami kreasjoner, og dette er et annet kunstform som du kan lære på nettet. Hvis du vil ha virkelig unike ting å selge, prøv å jobbe med papirpenger. For eksempel på Origami Resource Center finner du instruksjoner for å legge inn en dollarregning i en forretningskjorte, sko eller en elefant.

Selvfølgelig, når du får litt erfaring, kan du kanskje lage mer utførlige (og lønnsomme) verk. Noen av origami artist Eric Josiel skapninger tar to uker til slutt, ifølge The Telegraph. Han selger dem for opptil 5000 euro (ca $ 6,300), og hans mindre arbeider går for så lite som 300 euro. Men hans franskmenn ikke setter pris på sin artistry, sier han, så det meste av det han selger går til USA og Japan.

8. Kite String Sliders

Så langt som denne internettforskeren kan bestemme, selger ingen enda drager på nettet.

Hva er en glidebryter? Som barn kan du ha brettet et stykke papir rundt strengen av draken din, og deretter limt den inn i en kjegle. Mens kiteen var høy i luften, ville papirkeglen fange vinden og bevege seg jevnt opp strengen til draken. Det er underholdende, og det kan være et marked for en mer effektiv design laget med mer fargerikt papir. Kan det være ditt nye prosjekt?

Din sving: Hvilke typer håndverk kan du lage fra papir?

Skrive Inn Din Kommentar