Penger

Hands-Off-veien Denne 26-åringen sørger for at hennes 401 (k) sparer en tone

Hands-Off-veien Denne 26-åringen sørger for at hennes 401 (k) sparer en tone

I november åpnet Kelsey Buxton, 26., sin første 401 (k) gjennom sin arbeidsgiver.

(Morsomt faktum: Hennes arbeidsgiver er The Penny Hoarder.)

Det føltes som et godt første skritt i å spare for pensjonering.

Noen ganger ville hun sjekke inn på balansen, som krysset opp sakte. Men at $ 1,8 millioner en pensjonskalkulator hadde en gang foreslo hun ville trenge for pensjonering føltes som en umulig feat.

I stedet for å avgjøre kontoens standardinnstillinger, løste Buxton å grave inn i hennes 401 (k) og bedre skreddersy den til sine mål. Men hun var ikke sikker på hvordan man skulle ta det første skrittet, så den mentale oppgaven oppsamlet støv.

Etter å ha sett på nettet fant hun et svar. Det krever ikke at hun gjør tung forskning, møtes med en finansiell rådgiver eller venter på telefonen i flere timer med en representant.

Hva Buxton trengte å gjøre, men visste ikke hvordan man skulle starte

Da Buxton åpnet henne 401 (k) tilbake i november, hadde hun tenkt å undersøke sine valg.

"Men det er en heltidsjobb," sa hun. "Vel, det er det en finansiell rådgiver er for."

Hun forsto at det var hele høyrisikoen mot lavrisikoordtaket. Når du er yngre, skal du ta høyere risiko med pensjonskonto. Men Buxton forstod ikke helt hva det betydde med hensyn til hennes 401 (k) aksjer og obligasjoner.

Her er en 60 sekunders oppdatering til saken:

  • Aksjer har mer risiko enn obligasjoner, men de har potensial til å få inn mer penger. Derfor foreslår de fleste rådgivere at unge investorer skyver sine midler til aksjer, fordi de har mer tid til å tjene til pensjonering, slik at de kan ri opp markeder og nedturer.
  • Obligasjoner er litt mer av en sikker ting. Obligasjoner har en tidsramme for utbetaling, så investorene vet når de får pengene. (Mesteparten av tiden, i det minste.)

Dessuten snakker rådgivere om å diversifisere disse eiendelene - ha en sunn blanding av aksjer og obligasjoner.

Selvfølgelig vil det være annerledes for alle, og Buxton har fortsatt spørsmål.

Hvordan finner jeg ut om jeg skal ha flere aksjer eller obligasjoner? Hvilken prosentandel av aksjer skal jeg ha? Hvor kan jeg justere alt dette?

Til slutt fant hun noen svar gjennom en online-tjeneste som ble kalt Blooom.

(Og ja, det ekstra "o" skal være der inne.)

Hvordan et nettsted optimaliseres automatisk Denne kvinnens 401 (k)

Blooom hevder at det vil maksimere investeringene ved å administrere 401 (k). En robo-rådgiver balanserer automatisk dine investeringer - slik at du får mest mulig pris for pengene dine.

Det betyr at det viser ut hele aksjene mot obligasjons ting for deg også.

Buxton bestemte seg for å gi det en tur. Hun kom inn i hennes navn, bursdag og alder hun ville pensjonere.

Hun logget inn med hennes 401 (k) plan. (Pro tips: Du må bruke det brukernavnet og passordet, så fortsett og grav det opp.)

Buxton fikk da tilgang til en gratis "helse" -rapport, hvor robo-rådgiverne fortalte henne at kontoen "ikke ser for stor ut." Hun hadde feil blanding av aksjer og obligasjoner og trengte bedre diversifisering. Hennes skjulte investeringsavgifter var bare ca $ 5 per år, men det var bra.

Selvfølgelig bruker Blooom en blomst som representerer en kontos helse. Buxtons var visne.

Så bestemte hun seg for å velge den automatiske tjenesten $ 10 / måned.

Innen få timer fikk hun en e-postmelding om at hennes 401 (k) hadde blitt balansert.

Hun var ferdig. En gang visst blomst var så frisk som en tusenfryd.

Blooom hadde balansert henne 401 (k) uten at Buxton måtte røre noe. Siden det virket for godt til å være sant, bekreftet hun med en fin representant gjennom en live chat at hun ikke måtte håndtere noe annet.

"Når vi har tatt vare på den gjenbalansen, bør du være ferdig," fortalte representanten henne. "Du trenger ikke å gjøre noe annet i din konto!"

Nå, Buxton Watches Her 401 (k) "Blooom"

Buxton kan når som helst sjekke hennes Blooom dashboard og endre investeringsinnstillingene sine. Hvis hun heller ikke vil investere 100% i aksjer, kan hun for eksempel kutte den prosentdelen.

"Alle midler og ting kan bli overveldende, så jeg liker ideen om at noen skal klare det for meg, men jeg kan fortsatt tilpasse det hvis jeg lærer mer om det," sier hun.

Hver gang Blooom balanserer sin konto, vil Buxton motta en oppdatering.

"Det er helt verdt det som et sett-det-og-glem-det-verktøyet," sier hun. "Hvis du får en faktisk finansiell rådgiver, ville det være mye mer enn $ 10 i måneden."

I tillegg til 401 (k) s, administrerer Blooom 403b, 457 og TSP-kontoer.

Nå som Buxton har begynte å bruke Blooom, hun har vært i stand til å sette seg på et spor for å pensjonere seg mye tidligere enn 70, hvilket er alderen hennes 401 (k) tidligere hadde projisert.

Hennes neste skritt? Åpne en Roth IRA-konto.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Før hun meldte seg til Blooom, hadde hun ganske vist aldri sjekket henne 401 (k). Nå føler hun seg mye bedre at noen andre styrer det.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling.Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Skrive Inn Din Kommentar