Penger

De 12 beste måtene å tjene ekstra penger i 2018

De 12 beste måtene å tjene ekstra penger i 2018

Nytt år, nytt du, ikke sant?

Cliche som det høres ut, er det aldri en dårlig tid å begynne å banke bankkontoen din, uansett hvilken tid på året det er.

Enten det er en regnfull dag, et stort kjøp eller bare for å avlaste litt økonomisk angst, er det ingenting galt med å lete etter nye inntektsstrømmer.

Og du er på rett sted. Denne listen over måter å tjene penger i år vil få deg i bedre form på flere måter enn en.

Noen av disse vil bokstavelig talt hjelpe deg med å bli sunn, en annen kan bidra til å inspirere til endring. Man kan få stemmen din ut i verden, mens en annen kan hjelpe deg med å slå hjem.

Viktigst av alt, kan alle disse hjelpe deg med å tjene litt ekstra penger til å betale for å betale ned gjeld.

Vi har satt sammen en liste over noen av våre favoritttips fra de siste månedene. Det er 12 av dem, så du kan enten gjøre dem alle i denne måneden eller dele dem opp hele året (en i måneden).

Håper de hjelper!

 1. 1. Ta en gratis $ 10 å bruke på Amazon

  Når jeg handler på nettet, bruker jeg et belønningsnettsted som Ebates.

  Det er en smart måte å tjene penger for handelen du gjør uansett!

  Og det fungerer i de fleste av mine favorittforhandlere. Når du registrerer deg for en gratis konto, kan du få opptil 1% kontant tilbake ved kjøp på Target og 2% på Walmart.

  Det er mer enn 1000 butikker på listen, slik at du kan kjøpe nesten alt du trenger gjennom tilbakebetalingssiden.

  Plus, når du bruker din første $ 25 gjennom portalen, Ebates gir deg en gratis $ 10.

 2. 2. Tjen spark mens du handler

  Ingen ekstrem fysisk aktivitet eller trukket muskler som kreves for dette pengeskapende trikset. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Shopkick-appen.

  Når du registrerer deg, betaler appen deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Disse kan innløses for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy.

  Det betaler deg enda flere "spark" for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Bonus: Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

  Vi har en ultimate guide til å bruke appen her.

 3. 3. Tjen penger på å fullføre enkle oppgaver

  En rekke nettsteder der ute vil betale deg for å lese annonsørens e-post, ta på nettet undersøkelser, til og med se videoer.

  Jeg har prøvd om en million av dem, men det er bare noen få jeg virkelig vil anbefale. Swagbucks er et av disse selskapene.

  Det er gratis å bli med, og best av alt, får du $ 5 bare for å registrere deg.

  Noen eksempler på tilbud inkluderer en som ber deg om å registrere deg for et nyhetsbrev fra AMF Bowling. Det betaler 50 cent og tar omtrent 15 sekunder. Et annet tilbud ber deg om å registrere deg for en gratis TurboTax konto for å tjene $ 3,50.

  Disse er enkle og det er nesten hundre av dem å velge mellom. Hvis du er interessert i å gi Swagbucks en prøve, kan du gå til registreringssiden her for å komme i gang eller lese vår anmeldelse for mer informasjon.

 4. 4. La noen låne stedet for natten

  Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

  Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

  Å ta noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

  Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
  • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.

  (Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

 5. 5. Åpne en annen bankkonto

  Vi har satt sammen en stor liste over banker som betaler deg bare for å åpne en bankkonto!

  Å ha flere bankkontoer er ikke en dårlig ting. Faktisk finner jeg det ofte nyttig å ha flere steder å lagre (jeg har mindre sannsynlighet for å berøre pengene), så jeg har sparekontoer for mitt jul og feriefond.

  Den øverste bankbonusen er $ 500 akkurat nå - gå over til denne listen for å se alle bankene i ditt område som tilbyr gratis penger.

  Du trenger heller ikke å gå inn i en faktisk bank heller. Aspirations toppmøtekontrolkonto er en bankkonto på nettet som ikke har noen avgifter, ingen minimum og en rente på opptil 1%.

 6. 6. Få betalt for å komme i bedre form

  La oss innse - hvert år gjør vi alle sammen det samme Nyttårsoppløsningen for å komme i bedre form.

  Vel, i år får du litt ekstra motivasjon hvis du blir betalt for det.

  Vi er fans av både HealthyWage og DietBet, to nettsteder som gjør at du kan sette en innsats og tjene penger når du lykkes med å gå ned i vekt.

  Allerede i god form? Prøv å starte en boot camp på din lokale park et par netter uke.

  Start med bare noen få venner - disse leirene har en tendens til å vokse ganske organisk når folk ser en gruppe mennesker som trener. De fleste opplæringsleirer kan tjene $ 100 / time eller mer.

 7. 7. Del hva som står i kjøleskapet ditt

  Tro det eller ikke, dette selskapet vil vite hva som er i kjøleskapet ditt ...

  Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, sender selskapet deg en gratis skanner, eller du kan bruke smarttelefonen din. Hver gang du handler, skanner du bare strekkodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til NCP.

  Som aktiv deltager tjener du gavepoeng som du kan innløse for ulike typer varer. Du kan velge elektronikk, smykker, husholdningsartikler og til og med leker for barna.

  Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du mottar også oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

 8. 8. Skriv om tv-programmer

  Liker du å holde deg oppdatert på de nyeste populære og ikke så populære TV-programmene? Få betalt for TVen du ser på fritiden ved å skrive vurderinger!

  Skrive om TV kommer i mange former, ifølge NPR tv-reporter Linda Holmes. Mange steder betaler forfattere å se gjennom eller omtale, men de kommer med forskjellige toner.

  Du kan gjøre en enkel gjennomgang av håndverket av showet, søke etter symbolikk i historien eller starte en samtale med leserne om tegnets liv.

  Hvis du foretrekker litt snark, kan du skrive for et nettsted som foretrekker å riffe av TV-programmer. Disse gjør omtalen din til en mulighet for biting punchlines.

  Noen få steder å komme i gang:

  • Pitch Tidligere.TV redigerer dine ideer her.
  • Hvis superheroer er mer din fart, sjekk ut denne recapperjobben med HollywoodLife.
  • Få foten din i døren på Mic, og skriv inn TV-show-recaps.
 9. 9. Stopp Slett e-poster

  Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

  En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

  I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

 10. 10. Sjekk lommeboken for merkelige dollarregninger

  Spesielt dollarregninger med merkelige serienumre - de som ikke er enkle å komme forbi.

  Samlerne på CoolSerialNumbers.com har opprettet en liste over de mest etterlengtede serienumrene, og du kan bare ha en regning med en av disse sekvensene på den i lommeboken din.

  Avhengig av sjeldenhet av regningens serienummer, kan det være verdt en latterlig sum penger.

  Nettstedet selger for øyeblikket en dollarregning for alt fra $ 100 til over $ 2500.

  Sjekk ut hele listen for å se om du har noen av disse sjeldne regningene, men her er en oversikt over hvilke serienumre disse samlerne ser etter:

  • 7 gjentatte siffer på rad på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 09999999, 77777776)
  • 7 av et slag på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 00010000, 99999099)
  • Super repeater på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 67676767)
  • Double quads på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 00009999)
  • og mer!
 11. 11. Selg dine gamle ting

  Er skapene dine og hyllene pakket til randen med ting du aldri bruker - eller se på?

  Du kan selge nesten alt på letgo. Denne intuitive appen lar deg snappe et bilde og laste opp varen din på mindre enn 30 sekunder. Ikke bare fjerner det mye av bryet med å selge ting på nettet, det er 100% gratis å bruke.

  Har en haug med filmer eller CDer som samler støv på en hylle? Decluttr betaler deg for dem!

  Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod. Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for dine innkjøp!

  For gamle bøker fra college, kan du bruke Bookscouter. Skriv bare bokens ISBN i søkefeltet, og siden vil koble deg til mer enn 25 av de mest betalende og mest anerkjente tilbakekjøpsselskapene på nettet.

 12. 12. Ta bilder av dine venner

  Hvis du har en iPhone og et fotografisk øye, kan det hende at du har fått mye penger å tjene penger.

  Oh yeah - du trenger også tilgang til markedsførbar natur.

  Det er en ny app kalt Foap som lar deg slå iPhone-bildene dine i kontanter.

  Slik fungerer det: Du laster ned gratis appen og registrerer deg for en konto. Du tar et kvalitetsfoto og laster det opp til Foaps markedsplass. Noen kjøper lisensen til bildet ditt for $ 10. Du lager $ 5.

  Hvis bildet ditt selges 20 ganger, får du $ 5 hver gang og ender opp med $ 100 i lommen, alt for omtrent 5 minutter med arbeid.

  Lyder for godt til å være sant? Det er ikke, men det er noen begrensninger.

  For en, må bildet ditt aksepteres av Foap-utviklerne. Hvis det er for lite, kornet eller kjedelig (tenk: ikke markedsførbart), vil det ikke gjøre det til markedet. Og de søte Instagram-skuddene? De godtar ikke dem heller.

  Her er den fullstendige nedkjøringen.

  Ingenting på denne siden skal gi deg rik, men noen ganger handler det bare om hvordan du kan tjene penger online hver måned, ikke sant?

  Så kom deg til jobb og ha en fantastisk 2017!


Skrive Inn Din Kommentar