Penger

Slik tjener du penger med Airbnb - selv om du ikke har et ekstrarom

Slik tjener du penger med Airbnb - selv om du ikke har et ekstrarom

Opplysning: Jeg er en stor fan av Airbnb.

Selv om online overnatting markedet har vært rundt 2008, jeg bestilte bare mitt første opphold gjennom app i fjor sommer. Det var den søteste lille garasje leiligheten i et sjarmerende Nashville-nabolag.

Jeg har vært hekta helt siden.

Den andre siden av Airbnb - hosting siden - fascinerer meg også. Faktisk drømmer kjæresten min og jeg om å eie et hus med en garasje leilighet.

Tilfeldig? Ja.

Men hvis Airbnb fortsatt er rundt, kan det gjøre noe for en betydelig sideinntekt - kanskje nok til å betale boliglånet vårt.

Men nå trenger du ikke engang å leie en plass for å tjene penger hos Airbnb, takk den nye funksjonen som heter "Opplevelser".

Hva er Airbnb Erfaringer?

Tilbake i november opplevde Airbnb opplevelser.

I utgangspunktet kan lokalbefolkningen være vert for erfaringer.

"Book erfaringer designet og ledet av noen av de mest interessante menneskene der ute," Airbnb-stater på sin nettside. "Du får slippe løs sushi-kokken eller gatekunstneren du alltid har ønsket å være."

Det er en måte for reisende å koble til med lokalbefolkningen, fordyre seg i byens kultur og oppleve noe helt nytt - eller spark opp en gammel hobby.

Opplevelser spenner fra parisisk mat og vinsmaking til solnedgang sykkelturer i Tokyo til en natt med dans i Havana.

Hvem kan være en Airbnb-opplevelse vert?

Du, sannsynligvis. (Vær oppmerksom på at den bare er utgitt i flere store byer hittil, men Airbnb sier at det kommer mer.)

"Verter er kokker, turgåere, eller bare kunnskapsrike lokalbefolkningen som vil vise andre små kjente lommer i deres samfunn," Airbnb-stater på sin hjemmeside. "De kan være vert for en opplevelse eller flere i løpet av noen få dager."

Kjenner du mye om byens historie? Har du en bakgård keramikk eller maleri studio? Kjenner du alle de skjulte speakeasies i byen?

Finn din nisje, og utform en opplevelse rundt den.

Hvordan lage en Airbnb-opplevelse

Du kan velge å opprette en opplevelse, eller du kan velge en "nedsenking".

En opplevelse varer to eller flere timer, men er mer kort enn en nedsenking. Airbnb beskriver det som et "raskt innblikk i din verden." Eksempler på dette vil inkludere en tur, bar-hoppe eller et verksted.

En nedsenkning kan vare et par dager. Dette kan være noe som surfer hele dagen og deretter camping under stjernene om natten.

Når du bestemmer deg for hva du vil gjøre, kan du registrere deg i fire trinn (nederst på denne siden).

Du fyller ut biter og deler av informasjon for å gå på din erfaringsside, inkludert bilder, en personlig beskrivelse og en oversikt over opplevelsen. Så lenge du har planer på plass, bør prosessen ikke ta for lang tid.

Hvis din erfaring oppfyller Airbnbs standarder, kan du sette opp butikk!

Hvor mye penger kan du gjøre som en opplevelse vert?

Du kommer til å angi opplevelsens pris.

Den gjennomsnittlige prisen på opplevelser som er booket så langt, har vært $ 100. For nedsenking har gjennomsnittsprisen vært $ 270.

Airbnb tilbyr nyttige retningslinjer når du bestemmer hvor mye du skal lade. Noen tips inkluderer:

  • Tilbyr en god avtale når du først starter, slik at du kan bygge ditt rykte med betydelige anmeldelser. Du kan heve prisen over tid.
  • Tatt i betraktning at prisen vil sette kundenes forventninger. Hvis du setter en høy pris, vel, de kommer til å forvente det beste.
  • Husk å vurdere hvor mye du vil bruke på materialer, tid og kost på mat eller utleie. Airbnb anbefaler beregning av disse utgiftene basert på en gruppe, i stedet for per person.

Og husk: Airbnb må også tjene penger, så det tar 20% kutt fra inntektene dine, Fortune-rapporter, noe som er litt heftier enn 3% det tar fra hjembestillinger.

Men hvis du har samarbeidet med en ideell, har du ingenting å tape (i form av penger).

Og dette kan være et "derp" -tips, men Airbnb sier at erfaringene som koster mindre, blir vanligvis booket mer, så hold det i bakhodet når du planlegger!

Din sving: Er du en Airbnb-opplevelse vert? Vi vil gjerne dele historien din!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hvis hun var vert for en opplevelse, ville det trolig være å sitte på sofaen og se Netflix fordi det er det hun er best på. (Bare tuller.)

Skrive Inn Din Kommentar