Penger

Nyttår, Nye mål: 7 Felles økonomiske løsninger og hvordan de skal oppnås

Nyttår, Nye mål: 7 Felles økonomiske løsninger og hvordan de skal oppnås

Nytt år ny meg…?

Hvis du er som alle andre i Amerika, har du satt ett eller flere mål for å oppnå dette nye året. Dessverre vil 80% av resolusjonene mislykkes i februar, ifølge US News.

Vi kommer ikke til å la det skje, skjønt. I stedet har vi opprettet en liste over vanlige oppløsninger sammen med råd for å hjelpe deg med å nå dem.

Det kan ikke være lett, men å sjekke disse høye målene fra listen din vil føle deg så bra.

1. Jeg vil endelig komme ut av gjeld

Å bli gjeldfri er en felles løsning. Men det er også en av de mest utfordrende.

Hvis du kommer ut av gjeld, har du prioritet i det nye året, du vil fokusere på å bruke mindre, tjene mer og sette så mye penger som mulig mot din gjeld.

Vi har skissert hvordan du kan opprette en gjeldsutbetalingsplan på 13 minutter.

For å holde deg ansvarlig gjennom hele året, prøv å bruke en av disse appene, som ikke vil dømme deg når du splurge på en Starbucks latte nå og da.

2. Jeg skal betale av studielånene mine

Studielån er litt annerledes enn andre gjeld, men de kan føle seg like kvelende. Hvis det føles som om det tar evig tid å betale ut utdanningen din, kan du prøve noen av disse strategiene.

Råd om å bruke mindre og styre mer penger mot gjelden gjelder fortsatt, men som studenter eller nyere grad har du også noen andre alternativer.

Hvis du kan, bor hjemme eller med romkamerater (selv om det kan koste deg din sunnhet ...). Bruk pengene du sparer for å gå mot lånets rektor. Dette kan spare deg for tusenvis av dollar i renter over lånets levetid.

Hvis du er for lenge borte fra hjemmet, kan du prøve å refinansiere studielånene dine gjennom en online markedsplass som Troverdig. Det gir deg mulighet til å shoppe rundt for de beste lånene.

Det finnes andre som tilbyr lignende tjenester, men vi liker at den gjennomsnittlige Troverdige brukeren lagrer rundt to rentepoeng på deres nåværende føderale lån - eller i gjennomsnitt 18,886 dollar.

3. Jeg skal starte en sidehandel

Enten du er klar til å starte freelancing med stedoberoende ferdigheter som grafisk design eller skriving, eller du vil starte en bedrift i samfunnet ditt, har vi tonnevis av (50 faktisk) ideer om hvordan du kan tjene ekstra penger i år .

Noen av våre favoritter inkluderer:

  • Kjør med løft. Bli god som denne fyren og tjen en ekstra $ 750 i uken.
  • Selg dine ting - fordi decluttering er nok en annen oppløsning, ikke sant? Hvis du har gammel elektronikk som en iPhone, DVD eller CD, selger du dem til Decluttr. Klær og andre tilfeldige ting? Prøv å legge ut varer til Letgo.
  • Oppgi ditt ekstrarom (eller sofa eller trehus eller boble) gjennom Airbnb. Bruk plattformens kalkulator for å se hvor mye du kan tjene på din by.

4. Jeg vil få en løft eller finne en ny jobb

Hvis du ikke ønsker å ta på seg en ekstra sidegig dette neste år, så vurder å spørre om en høyning.

Vi vet. Det er skremmende, men gjør din forskning og se hva lignende jobber betaler. Følg med til disse åtte ikke-så-skremmende trinnene for å forhandle om lønnen din.

Eller, hvis du bare er lei av din nåværende konsert, begynner du å lete etter en ny jobb. Først begynner du på brevbrevet ditt og fortsetter. Deretter skal du søke søk '. Hvis du ser spesielt etter en jobb-hjemme-jobb, bruker du denne listen med søkeplattformer.

Og hei, du har alltid fått The Penny Hoarder Facebook-jobbsiden.

5. Jeg vil Frivillig Oftere

Klar til å få hendene skitne eller dele din kompetanse i år?

Frivillig arbeid er en flott mulighet til å gi tilbake til samfunnet ditt, og støtten er viktig for deg.

Velg en organisasjon hvis mål eller oppdrag er resonans med deg, og vurder hva du vil lære av din erfaring.

Hvis du etter hvert ønsker å bli lærer, kan du trene et ungdomssporterteam eller hjelpe en Scout-tropp.

Ønsker du å komme inn på stipendskrift? Snakk med lokale ideelle organisasjoner om måter å bli involvert på; Du kan ikke skrive rett utenfor flaggermuset, men du får tilkoblinger.

Frivillig arbeid er en fantastisk måte å utvikle nye ferdigheter på, og det kan til og med hjelpe deg tjene mer penger.

Hei, du kan til og med frivillig på en håndverk øl festival og få gratis øl!

6. Jeg planlegger og lagrer for en drømferie

Hawaii, Disney World, New Zealand ... Hvilken destinasjon lyder mest tiltalende? Ja det er mulig å nyte disse turene på et budsjett.

Først finne ut hvor du vil gå, og opprett et grunnleggende turbudsjett. Faktor i fly, overnatting, opptakskostnader, mat og andre utgifter. Finn ut hvor mye penger du trenger for turen, og start en ferie sparekonto for å hjelpe deg med å holde pengene dine skilt fra andre besparelser.

Den totale turkostnaden kan være skremmende høy, så se på måter å senke den på.

For eksempel, bestill flyet ditt med kredittkortbelønninger. Eller lag opp poeng ved å ta spørreundersøkelser på nettsteder som eMiles, og utveksle dem for poeng for American Airlines, Southwest eller United. Du kan til og med få poeng for Hilton Honours.

Du kan finne ut mer om eMiles - og hvordan vi banket et $ 25 gavekort til Restaurant.com - her.

7. Jeg vil spise sunnere, trene mer og miste vekt

Å kjøpe sunn mat på et budsjett kan være en utfordring.

Mange kuponger synes å fokusere på mindre enn næringsrike alternativer, som brus og sjetonger og salt hermetikk.

For å tjene penger på dine sunne dagligvarekjøp, prøv å bruke en app som Ibotta, som tilbyr rabatter på råvarer og økologiske produkter.

Et annet alternativ? Kutt ned dagligvarehandelen ved å plante en kostnadseffektiv hage.

Nå, la oss komme til den fysiske treningsdelen av dette. Løftet om ekstra penger i lommen kan hjelpe deg med å holde deg til din plan for å gå på treningsstudio eller gå ut på en tur.

Prøv å tjene gavekort for trinnene du har snakket gjennom en app som Achievement.

Eller legg en innsats på vekttapet ditt gjennom HealthyWage og vinn noen penger som disse kvinnene gjorde.

Det er ikke noe mer motiverende enn litt penger, ikke sant?

Bunnlinjen

Det er ikke alltid lett å holde fast ved det nye årets oppløsning. Hvis det var, ville du høre flere personer som bragger om deres prestasjoner, kommer 31. desember.

Men du kan lage 2018 året du Hold oppløsningen ved å velge et meningsfullt, konkret mål, gjør det spesifikt og del det med andre som kan bidra til å holde deg ansvarlig.

Lykke til, Penny Hoarders!

Skrive Inn Din Kommentar