Penger

Har du et ekstra rom? Vi fant 10 enkle måter å lage og spare penger med det

Har du et ekstra rom? Vi fant 10 enkle måter å lage og spare penger med det

Fikk et ekstra soverom du plutselig trenger å fylle?

Kanskje barna flyttet, mistet en romkamerat du ikke vil bytte ut, eller du ville bare bo i denne bygningen - og to soverom var de eneste enhetene som var tilgjengelige.

Ikke la det bli fryktet lagerrom! Du trenger ikke så mye ekstra søppel du aldri berører. Dessuten er det stygg, og hvem vil det?

I stedet, prøv disse enkle og sparsomme måtene å bruke ditt ekstrarom som kan gjøre eller spare penger i det lange løp (eller i det minste rettferdiggjøre den ekstra $ 200 du betaler i leie).

1. Del det med reisende

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Å ta noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
  • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

2. Slå den inn i et spillrom

Du trenger ikke å investere i gamle Pac-Man-spill eller et airhockeybord for å gjøre dette rommet til et morsomt, avslappende sted å slappe av. Tenk: brettspill.

De er helt kule igjen (tror jeg), fordi de er som, helt vintage og analog.

Trekk en bokhylle inn i rommet og fyll den med favorittspillene dine og puslespillene. Du kan finne dem ganske billig hos butikkbutikker - bare sjekk at alle delene er der.

Kast et håndlaget teppe og spritz opp i rommet med andre nydelige DIY-innredning.

Handle lokale butikkbutikker og fortauskanter for en behagelig loveseat eller stoler, og la god plass til charades!

3. Gjør det til et hjemmekontor

Arbeider du hjemmefra, frilans eller kjører en sidestrøm? Bygg deg selv et hjemmekontor.

For et hjemmekontor å være skattefradrag, må det være en plass dedikert til arbeidet ditt. Kjøkkenbordet ditt kutter det ikke, så legg det ekstra rommet til god bruk.

Den beste måten å designe et hjemmekontor på et budsjett? Bare kjøp det du trenger. Ikke gå deg vill i Instagram-bilder av blinged-out mellomrom og antar at du trenger et konvertibelt tredemølle-stående skrivebord, alt Container Butikken selger og et utvalg av sukkulenter.

I stedet kjøpe møbler, verktøy, enheter og tilbehør som du skjønner at du trenger dem til å komme seg gjennom arbeidsdagen.

Og start billig, spesielt hvis bedriften din er helt ny. Du kan finne gamle skrivebord, stoler og arkivskap på butikkbutikken. Oppgrader når bedriften din krever det.

4. Sett det inn i et kunstrom

Liker du å sy, håndverket, male eller spille musikk? Ditt ekstrarom kan være et flott sted å inneholde din hobby - du vet, for å hindre at du tar over resten av huset.

(Ikke at alle i huset ikke kjærlighet din hobby. Vi liker bare det ryddig ...)

Noen få små, rimelige berører kan forbedre akustikken i et rom du vil bruke til å spille eller produsere musikk, ifølge Instructables. Lyd diffusorer og absorbere kan til og med legge til en dekorativ touch!

For å sy, lage eller male, anbefaler jeg at du leser butikken - eller til og med grave gamle bord ut av garasjen. Du vil ha møbler som kan stå noen riper eller malingsspill, slik at du kan fokusere på skapelsene dine.

Hvis du vil blande stil med verktøy i dette rommet, kan du prøve å bli smidig. Hvis du kan finne paller, prøv disse prosjektene å lage shabby-chic møbler på det billige. Eller les gjennom Craigslist for freebies du kan oppleve med litt maling og tid.

5. Lag et hjemmekino på et budsjett

Da jeg vokste opp i en liten by, var "hjemmekino" et uttrykk for luksus.

Hvis en venn hadde en i deres hjem, betydde det at foreldrene gjorde det bra. De måtte kjøpe en storskjerm-TV og fancy stoler - pluss den DVD-spilleren og samlingen av DVDer!

Nå er det mye enklere. Du kan se filmer på din bærbare eller telefon gratis eller til et rimelig månedlig abonnement.

Men det er ikke det beste utseendet hvis du vil ha et selskap.

Vri ditt tomme rom til et hjemmekino og imponere buksene av gjestene - uten storskjermsutgiftene.

Ta en skobox, og hent en $ 1 forstørrelsesglass i dollarbutikken, og lag din egen shoebox-projektor (detaljer her under nr. 10).

Hold en vegg fri for møbler, og maler den hvit eller heng et hvitt ark som skal brukes som projektorskjerm. Kast i en komfortabel sofa og et brett for å holde drinker og popcorn, og du er klar!

6. Sett opp et hjemmemagasin

Du kan ha en gammel tredemølle som holder støvete strøk i ditt ekstrarom, men det teller ikke.

Å sette opp et hjemmeklubb - og spar penger på det månedlige medlemskapet - starter med rydde roten din. Du vil ikke ha en haug med klær i hjørnet som distraherer deg når du prøver å jobbe quads eller finne din qi.

Hvis du vil at det skal være et personlig yogastudio, får du en fin mat og male veggene en beroligende farge. (Kan vi foreslå lilla?)

For et hjem gym, følg denne veiledningen for å få satt opp for bare $ 100.

7. Gi deg et Super-Fancy Walk-in-skap

Dette lyder ganske dekadent - det er absolutt det jeg trodde da mine kolleger foreslo det. Men et walk-in closet trenger ikke å være bare stativer av klær og skovegger, ingen burde eie.

Dekk ut hyller med kasser og bokser som ikke ser ut som de har smeltet på et loft i et tiår. Hvis du ikke vil investere i en armoire eller noe som å lagre klærne dine, kjøp billige rack og skjul dem bak en dekorert romdeler.

8. Bruk det som et meditasjons- eller kontemplasjonsrom

Denne er langt den enkleste - og sannsynligvis billigst - å skape. Bare fjern romrommet, murer veggene en behagelig farge, og heng gardiner som holder lyset og støyen i nabolaget fra å rive din stemning.

Ta med en yoga matte, behagelig pute eller stol for å parkere deg selv mens du mediterer, ber eller overveier livet (eller hva som helst i tankene dine).

Nytt å tenke på? Følg disse fem trinnene for å fjerne hodet og avspenningen i det nye rommet.

9. Forvandle den til et lekerom for nieser, neshevere eller grandkids

Et lekerom ligner et spillrom, men det er for besøk fra kiddos i stedet for voksenkveld.

Hvis du har nieser og nevøer eller barnebarn som besøker ofte, opprett en plass bare for dem. Som spillrommet ideen, kan du oppnå dette uten å bruke massevis av penger. Sparsommelighet butikker er din venn.

Hvis rommet er teppebelagt, dekke det med et teppe du ikke har noe imot å se på grovt oppe. Lag rommet med klær, alder-passende (og trygt) brettspill, dukker, kiddie håndverk forsyninger eller til og med en lab oppsett for enkle vitenskap eksperimenter.

10. Man Cave eller She Shed

Hvis du er en del av et par og deler et hjem med partneren din, vet du at vi alle trenger tid til oss selv, noen ganger.

Slå ubrukte rom inn i et helligdom der en av dere - eller en av dere - kan trekke seg tilbake når dere trenger "meg tid". Jeg tror vi pleide å kalle denne typen plass en "manhule" ... men damene trenger også en! Lag en "hun kaste".

Hold noen av dine favoritt ting i rommet: en bokhylle og en komfortabel stol; en storskjerm-TV og en samling av Blu-stråler; et sybord, arbeidsbenk, minikjøleskap eller antikke platespiller. Det er opp til deg.

Husk: Denne plassen er bare for deg, så ikke bekymre deg for fancy møbler eller innredning som vil imponere gjester. Den overstuffed og slitne Craigslist-freebie kan gjøre trikset.

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar