Investere

Er du redd for å investere i deg selv og din fremtid?

Er du redd for å investere i deg selv og din fremtid?

Jeg har nylig lest en artikkel som diskuterte frykten som omgir å investere og akkumulere rikdom. Jeg må innrømme at jeg langsomt overvinter min egen frykt for å investere, så vel som mine egne forutbestemte forestillinger om hva det betyr å være «rik». Som en person i gjeld kan investere og bygge rikdom virke flyktig, usikker og skummelt - det krever en komplett penger tenkemåte skifte i noen tilfeller.

Dette, kombinert med det faktum at noen av betingelsene rundt å investere ikke er enkle å forstå, og økonomisk utdanning ikke er noe som er vanlig, er investering som en gåte. Hvis vi ikke forstår det, vil vi selvfølgelig være redd for det.

Da jeg leste artikkelen, sa forfatteren noe som stoppet meg i sporene mine.

Han nevnte hvordan så mange mennesker er redd for å investere i seg selv og deres fremtid, men likevel så villig investere i gjeld.

Først ønsket jeg å si, "Nei! Det er ikke meg!"

Men etter å ha tenkt på det, var det ikke skummelt å registrere seg på studielån. Det er jo den "gode gjelden" tross alt. Jeg bestemte meg selv for å gå til et overpriced privat universitet for høyere utdanning og ikke bat en øyenvippe på prisen på 52 000 dollar i året.

Fordi jeg investerte i min fremtid ... gjennom gjeld.

Hvorfor var jeg ikke redd for å investere i gjeld, men jeg har begravet meg selv i uvitenhet rundt tradisjonell investering? Hvorfor var jeg så villig til å signere papirene for en gjeldssetning, i stedet for å investere aktivt i fremtiden min?

Jeg tror alt kommer ned til utdanning, og nei, ikke den typen du betaler for. Gjeld har blitt normalisert i vår kultur, hvor investeringen fremdeles virker som noe for eliten - noe for personer med spesialisert kunnskap. Alle kan være i gjeld, men ikke alle kan eller vet hvordan å investere.

Hvis du finner deg selv, som meg, redd for å investere i fremtiden, er det noen tips om å gi slipp på og komme i gang.

Lær det grunnleggende

Begynn å lære de grunnleggende prinsippene for investering (som du kan gjøre på dette området!), Slik at du kan forstå terminologien og forstå hvordan ting virkelig fungerer. Når du begynner å forstå hvordan aksjemarkedet fungerer, vil investeringen virke mindre utenlandsk.

Start Liten

En av mine største hindringer er å tro at jeg ikke har nok penger til å investere. Mens en stor sum penger hjelper deg med å komme i gang, er det nå enklere enn noensinne å begynne å investere. Online investeringsselskaper som Betterment krever bare $ 100 / mo innskudd for å begynne å investere. Hvis du ikke kan gjøre så mye per måned, vil de administrere kontoen din for en flat avgift på $ 3 per måned. Start små og ta baby-trinn - det vil legge opp over tid og bli enklere.

Det er ingen belønning uten risiko

Det høres cliché, men det er ingen store fordeler uten noen risiko involvert. Det er risiko i alt vi gjør, inkludert investeringer. Men du må begynne å tenke langsiktig om å bygge rikdom. Investering er strategisk planlegging for din fremtid, gjennom ulike veier - som vil hjelpe deg i de gyldne årene, slik at du ikke jobber langt forbi prime.

Så start nå ved å gi deg økonomisk støtte. Ta en dukkert i investeringsvannet. Det er aldri for sent å starte.

Hva frykter har du for å investere?

Skrive Inn Din Kommentar