Penger

Slik får du gratis produkter til gjennomgang

Slik får du gratis produkter til gjennomgang


Jeg har mottatt en rekke e-poster og kommentarer fra mine tilhengere som spør hvordan jeg får se på produkter og apper. Nedenfor er mine prøvde og testede (og fungerer!) Metoder for hvordan jeg får produkter til å vurdere:

Bare spør!

Bla gjennom Internett - se etter nettsteder av sjangeren du er komfortabel med - familie vennlig, mote, IT etc. Hvis du ser noen produkter du vil prøve, se etter en måte å kontakte selskapet på. Finn linken "Kontakt oss" og slipp dem en epost. Hvis det ikke er mulig å e-post (ganske sjelden), se om selskapet har andre sosiale medier, som Facebook-side eller Twitter-kontoer, og prøv å kontakte dem derfra. Bare vær sikker på at du har en profesjonelt skrevet e-post når du ber om produkter for å gjennomgå!

Snoop Around!

Bla gjennom Internett - se opp for andre bloggere nettsteder, helst de som gjør mange anmeldelser og se hvilke produkter de vurderer. En rask måte er å sjekke ut deres "RESERVERER" -fanen eller arkivinnlegg for å få mer informasjon.

Bruk din Twitter og Facebook!

Sørg for at du har Twitter- og Facebook-kontoer (du kan fortsatt se Tweets eller Facebook-oppdateringer hvis du ikke har Twitter- og Facebook-kontoer, men det er bedre hvis du har en konto slik at potensielle sponsorer kan kontakte deg tilbake!

For Twitter, se etter søkeord som "produkt for anmeldelser" eller "lete etter bloggere" etc. Hvis du ser noen tweets av vurderingsklasser, kan du svare på Tweet og gi dem beskjed om at du er interessert! Jeg har personlig mottatt mange produkter for å se gjennom bare ved å søke via Twitter!

For Facebook, pass på anmeldelser som er lagt ut eller bilder merket etc på andre bloggeres fan sider! Du vil bli overrasket over at jeg faktisk får produkter til å vurdere fra Facebook også!

Pass på at du er kontaktbar!

Det er svært viktig å gi en måte for folk / PR-representanter / selskaper å kontakte deg. I dette tilfellet, hvis det er vanskelig å finne koblingen "Kontakt meg", så er sjansene høye, og du får ingen muligheter til å gjennomgå noe. Jeg har mange gjennomgangsmuligheter der selskapet faktisk skrev inn for å spørre om jeg er interessert i å gjennomgå sine produkter. En tommelfingerregel jeg trodde på, er at kontaktknappen din skal være tydelig synlig på hovedsiden din, og den kan ligge innen 10 sekunder.

Bli med på noen blogging fellesskap!

Det er så mange blogging grupper og nettverk rundt, så pass på dem og bli med dem. Det er noen nettverkssamfunn som du kan dele og sende ut plassene dine for muligheter til å se gjennom produkter.

Prøv disse metodene mine og se om det fungerer for deg! Lykke til!

** Jenny aka Jeg er en heltid mummieblogger om saker knyttet til naturlig fødsel, amming (eksklusiv, under graviditet, over 3 år, tandem), co-sovende, hjemmelaget baby mat, klut diapering (av og til), homeschooling ( nettopp startet), blogging, bok, iPad app og produktanmeldelser og giveaways etc. Koble via Facebook også for å motta hyppige oppdateringer på innlegg og inspirerende og morsomme artikler.


Skrive Inn Din Kommentar