Penger

Dette firmaet ansetter arbeidspersonell i 30 + stater

Dette firmaet ansetter arbeidspersonell i 30 + stater


Sparer for ferie, eller trenger litt ekstra dagligvarepenger - men vil ikke pendle til jobb hver dag?

Da kan du være interessert i en jobb-hjemme-jobb.

Vi fant en som starter neste måned og krever ingen spesiell opplevelse eller utdanning. Alt du trenger er et funksjonelt hjemmekontor og en evne til å yte god kundeservice.

Enda bedre, du kommer til å hjelpe til med å spre glede til mødre rundt i landet!

Du vil jobbe som et "Seasonal Work at Home Consumer Direct Associate" med Teleflora, en nasjonal megler for lokale blomsterhandlere.

Fortsett å rulle for alle deetsene ...

Hvordan du kan tjene penger på å selge blomster

Morsdag er stor for blomstersalg, og Teleflora trenger kundeservicerepresentanter over hele verden for å hjelpe dem med å holde tritt med etterspørselen.

Stillingen er ikke nødvendigvis bare sesongmessig, men; Det er "potensial for langsiktig eller fast ansettelse for våre høyeste utøvere," ifølge Telefloras karriere side.

Så, jobber hardt, og du kan ende opp med en permanent jobb-hjemme-jobb!

Dine plikter vil inkludere "samhandle med kunder for å plassere nye ordrer" og "jobbe bak kulissene for å sikre at ordren leveres med hell."

Du må ha "pålitelighet, god maskinskriving og navigasjonsferdigheter, utmerket kundeservice og aktive lytteferdigheter. og evnen til å lære nye dataprogrammer raskt. "

Ditt hjemmekontor trenger også å møte disse spesifikke kravene.

Hvis du ansetter, vil du jobbe 20-40 timer per uke.

"Agenter bør alle være forberedt på å jobbe på morsdag hvis det er nødvendig," sa Pam Henrion, direktør for kundeopplevelse på Teleflora, i en epost. "Ikke alle vil fungere, og vi vil absolutt ikke fungere hele dagen."

Under trening blir du betalt statens minimumslønn, minst $ 7,25 per time. Deretter tjener du $ 8 per time (eller mer hvis statens minimum er høyere).

Opplæring for morsdagsposisjoner starter i slutten av april og tidlig i mai, så søk søknaden din snart hvis du vil bli vurdert!

Klikk her for å lære mer om jobb-hjemme-jobber med Teleflora.

Din sving: Vil du jobbe for Teleflora?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar