Mat

4 Budsjettvennlige Low Carb Alternativer til dine favoritt Comfort Foods

4 Budsjettvennlige Low Carb Alternativer til dine favoritt Comfort Foods

Enten du prøver å håndtere diabetes, mister noen få pund eller bare tar på seg lav-karbo-livsstil som et livsstilsvalg, savner noen av dine favorittkomfortmatvarer en bummer.

Jeg mener, sikkert, bacon er flott og alt ... men pizza, selv om. For ikke å nevne potetmos. Eller makaroni og ost.

Hva var det jeg sa?

Du kan lage mat med lavt karbid komfort uten å gå konkurs

Heldigvis kan du gjenskape mange av dine favoritt carb-laden komfort mat for å passe lav-carb diett planer.

Og som noen som har spist denne måten i flere år, kan jeg fortelle deg fra erfaring at mange av disse oppskriftene er ganske freaking solid. Jeg mener, blomkål vil aldri faktisk Bytt poteter eller brød, men legg til nok ost til noe, og du kommer til å gå bort glad. Jeg lover.

Men når du begynner å prissere fancy-pants ingrediensene du ser i de herlig utseende oppskrifter for low-carb kaker, kaker og pizza deig, kan du føle en sekundær bølge av fortvilelse.

Mandelmel koster hvordan mye? Hva pokker er erytritol? Og hvor skal du finne xantangummi?

Men du trenger ikke å gå i stykker, og prøver å gjenskape dine favorittkomfortfôr til lavt karbo diett - eller gå bananer som prøver å finne ut hva midtgangen er.

Her skal jeg vise deg.

Slik sparer du penger på ingredienser med lavt karbidoppskrift

Et raskt notat om priser før vi graver inn i de gode greiene: Jeg trakk alle prisene i dette innlegget fra mine lokale matbutikker og Walmart, med unntak av ristet ost (som, som du får merke til, ser ut til å skje i en hel masse karbon-erstatningsoppskrifter).

Ost, hvis du ikke går om det på riktig måte, kan være veldig dyrt. Jeg har sett en 1 pund pose med knust mozzarella for godt over $ 5 på Publix, og til og med billigere $ 3,50 per pund pris på Walmart er ikke bra. Og uansett hvor du får det, er det også dyrt å spise ost, som parmesan.

Men du kan kjøpe strimlet mozzarella og cheddar fra Sam's Club og andre varehus for rundt $ 12 per 5 pund pose, eller 15 cent per unse - og hvis du vil lage slike oppskrifter ofte, burde du virkelig.

Oster er en del av det som gir lavkarbonskorps og brøder tekstur, så du trenger mye av det. Kostnaden vil legge opp raskt hvis du ikke er forsiktig!

1. Low Carb Pizza (Ja, den finnes!)

Så, hør. Jeg kommer ikke til å late som lav-carb pizza er billigere enn vanlig pizza, fordi det ikke er det.

Det er fordi pizza er gal billig, selv før selskapene begynner å gå bonkers og gi det bort gratis. Du kan få en hel frossen pizza for mindre enn $ 6 eller score en avtale for takeout 'za for mindre enn $ 10.

Hvis du setter sammen kaken hjemme, er det enda billigere: Walmart tilbyr Betty Crocker pizza skorpeblanding på bare $ 1 per veske, og alt du trenger å legge til er vann; Selv ferske pizza deig fra fancy kjøpmenn er vanligvis mindre enn $ 3 stykke. Åpenbart er det før kostnaden av påfyll - men jeg finner det vanskelig å forestille seg en hjemmelaget pizza med mer enn $ 10 verdt godbiter på toppen.

Men hør dette: Lav-carb pizza er mulig, og det er egentlig ikke så mye dyrere.

Det er også ganske enkelt å lage, vurderer det er et gosh-darn-mirakel.

Ta for eksempel denne oppskriften på low-carb pizza skorpe fra Cooky's Creations, som veier inn på bare 7 gram netto karbohydrater for hele greia (før toppings, selvfølgelig). Selv med inkluderingen av dyrt mandelmel, er det ganske rimelig:

 • 12 gram strimlet ost: $ 1,80
 • 1 egg: 25 cent
 • 1 oz kremost: 28 cent
 • 6 ounces mandel måltid: $ 3,72 (Yikes, ikke sant? Det er mindre enn en kopp!)

Så vi ser på a $ 6,08 pizza skorpe, pluss kostnaden for dine favorittfikseringer - kanskje en $ 12 eller $ 13 kake. Ikke dårlig, ikke sant?

Du kan også frata oppskriftene som krever fancy nøttemel og istedenfor bruk blomkål som din viktigste karbon erstatning, og ting blir enda mer fornuftige.

Layla Atik av Gimme Delicious tilbyr denne tynnskorpen, matprosessor pizza deig oppskrift. Blomkål er litt mer karbon-tung enn nøttemel, men den har langt færre kalorier - alt fortalt, denne "deigen" har 17 netto gram karbohydrater. Her er prisnedbrudd (ikke inkludert marinara og ost på toppen):

 • 1 hode blomkål: $ 2,50
 • 4 ounces shredded parmesan: $ 3 (Se? Crazy.)
 • 4 ounces shredded mozzarella: 60 cent
 • 1 egg: 25 cent
 • Salt og krydder: 12 cent

Det kommer ut til $ 6,47 for en skorpe, og det er hovedsakelig på grunn av den dyre parmesanosten. Hvis du erstatter den med 4 gram shredded mozzarella, kommer den totale ostkostnaden ned til $ 1,20, eller bare $ 4,07 for hele oppskriften.

Ikke forferdelig, når vi snakker om helt å omgå en av de største ulempene med lav-carb levestandard. (Og mens vi er på temaet blomkål, kan du også bruke den til å gjenskape "potetmos" for shepherd's pie eller til og med tater tots, eller "brød" til din favoritt grillte ost.)

Du kan også prøve en "dekonstruert" pizza eller en pizza gryte, som denne fra Kalyn's Kitchen. Siden det er basert på pølse, vil du tilbringe litt ekstra på kjøtt, men du trenger ikke å bekymre deg for å skape en fancy falsk skorpe.

I tillegg kommer de eneste karbohydrater som kommer fra grønnsaker og tomater du velger å sette i det, og eventuelle spormengder som kan oppstå i bearbeidet kjøtt. I Kalyns oppskrift kommer det ut til om lag 20 gram netto karbohydrater totalt, som bare er 3 gram karbohydrater per porsjon. Her er nedbrytingen:

 • 1 kan hakkede tomater: 98 cent
 • 19 ounces italiensk pølse: $ 3,50 for ikke-kalkun
 • 4 teskjeer olivenolje: 16 cent
 • 8 gram fersk sopp: $ 1,74 (og helt valgfritt)
 • 12 gram mozzarellaost: $ 3
 • 15 skiver pepperoni: $ 1,67
 • Salt, pepper og oregano: 5 cent

Den totale kostnaden kommer til $ 11,10, noe som er litt mindre enn en sammenstilt lav-carb pizza. Denne oppskriften gjør seks porsjoner.

2. Crazy-Easy Low Carb Nachos

Husk hva vi snakket om med alle de sprø ingrediensene?

Folk har gått til en seriøs innsats for å gjenskape favorittbrikkene sine. For eksempel ser denne oppskriften på low-carb chili Doritos ganske velsmakende ut, men det krever tre ingredienser du sannsynligvis ikke vil ha i din pantry.

Heldigvis er det en mye enklere løsning.

Når jeg er ute etter tortilla-chips, kutter jeg bare og steker en ferdig lav-karbon mel tortilla. På bulkprisen koster disse tortillaene bare 50 cent hver, og hver har bare 5 netto gram karbohydrater. Til sammenligning er det ca 17 gram karbohydrater i en servering av mais tortilla chips!

Klipp bare en tortilla i trekanter og stek dem på stekeovnen din i en spiseskje eller så med kokosnøttolje. Der har du det - en servering av deilig, varm Low-carb tortilla chips klar for din favoritt dukkert eller topping.

Best av alt, det kunne ikke være billigere:

 • 1 low-carb tortilla: 50 cent
 • 1 ss kokosnøttolje: 13 cent

Total kostnad: 63 cent, pluss påfyll - og jeg oppfordrer deg til å finne rømme og salsa som vil sette deg tilbake mer enn en bukk.

Deretter laster du dem med favorittostene dine, rømme eller lavkarbon chili.

Eller, du skjønner bare dypp dem i salsa. (Jeg er alltid for utålmodig for mye mer enn det.)

3. Low-Carb Taco Shells

Den gode nyheten er at nesten alle deler av en taco allerede er naturlig lavt karbohydrater. Den dårlige nyheten er at taco skallet ikke er det. Hva å gjøre?

Du gjettet det: Ost er svaret.

 • 8 gram shredded ost: $ 2.20
 • 1/2 ts cumin (valgfritt): 1 cent

Total kostnad: $ 1,21 (ca 30 cent per taco skall) på bulkprisen for cheddar, som er et godt alternativ for meksikanske smakprofiler.

Selvfølgelig løper de sprø skjellene fra Old El Paso nærmere 12 cent per skall på Target, men de har også 6 gram karbohydrater hver. Og de er ikke laget helt av ost, så det er det.

Dessuten vil disse rike osten "tortillas" nok tilfredsstille deg godt før du ved et uhell har pakket bort oppover av fem tacos uten å tenke på det, noe som kan spare deg for penger.

Også igjen - de er bokstavelig talt. Gjort. Av. Ost.

4. Low Carb Pasta - Det er ikke Spiralized Grønnsaker

Denne er stor. Så mange mennesker forteller meg at de kunne aldri Lev uten pasta, selv om deres fortsatte nudlerforbruk mente de ville sikkert falle over døden i morgen.

Og pasta kan være en ganske vanskelig karbohydrat å etterligne. Tross alt er den eneste ingrediens deigen, og det er ingrediens du ikke kan ha. (Og så mye jeg elsker deg, spiralisert courgette, du er ikke pasta. Og det jeg har med pasta er noe spesielt.)

Men siden Sarah på The Primitive Palate kom opp med denne geniale oppskriften på low-carb gnocchi, trenger du ikke engang å ofre det.

Nei, de er ikke nudler, men hvem foretrekker ikke gnocchi uansett?

 • 16 gram shredded mozzarella: $ 2,40
 • 3 eggeplommer: 75 cent (faktisk litt mindre siden du dytter de hvite)
 • 1 ts granulert hvitløk: 1 cent

Det bringer den totale kostnaden for denne null-karb oppskriften til $ 3,16 ... som bare er 66 cent mer enn du ville betale for en ferdigpakket pakke av de vanlige tingene på Walmart.

I tillegg er det friskt og, ifølge Sarah, galet, lett å lage. Ingen brainer, ikke sant?

Nøkkelen til å spare på en Low Carb Diet? Enkel, fersk matlaging

Uansett hvilken diett eller livsstil du følger, er en av de beste måtene å spare penger på dagligvarehandelen din å holde fast med enkle, friske oppskrifter med så få ingredienser som mulig.

Hvis noe krever krydder eller saus som du aldri har hørt om før, vil du sannsynligvis bruke den en gang og la den smake på baksiden av ditt pantry for alltid. Ikke bare bidrar det til vårt nasjonale matavfallsproblem, men det kan også være en drenering på pengene dine.

Å prøve nye oppskrifter er selvfølgelig en morsom måte å holde måltidet interessant. Det kan også hjelpe deg å spise sunnere oftere.

Så vårt beste råd? Ikke vær redd for å improvisere.

Hvis en oppskrift krever en dyr ingrediens du vet, vil du aldri røre igjen, ikke føler deg forpliktet til å kjøre ut og kjøpe den.

Eksperimentering på kjøkkenet er en av de beste måtene å få bedre matlaging - og trolig, de fleste av disse "carby" -komfortene ville ikke eksistere uten noen kokkens nysgjerrighet og oppfinnsom kjøring.

Så bli kreativ - uansett hva kosthold og budsjett krever.

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en freelance skribent som har vært omtalt på Ms Magazine, BUST, Veier og kongedømmer, The Write Life, Nashville Review, Word Riot og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar