Liv

7 tips og triks for å finne flotte løpesko til rabatterte priser

7 tips og triks for å finne flotte løpesko til rabatterte priser

Ah, kjører.

Du elsker heller det, eller du hater det - eller du elsker det og du hater det. (Eller du nekter å løpe og du elsker å hate det, hvis du er her for det.)

Men om du er den lidenskapelige, endorfin-fueled marathoner, vil du ha det bra, jeg kjører familien 5k på Thanksgiving "curmudgeon eller" legg deg ned i en manns gård en halv kilometer i ruten din ", det er en grunn vi gjør det.

Saken er, kjører er en av de billigste treningsformene du kan gjøre - ingen pricy treningsmedlemskap som trengs!

Bare deg, det store utendørs og - veldig dyre løpesko.

* Cue den triste trombone *

OK, så den faktiske løpene er gratis. Men utstyret som følger med det kan bli veldig dyrt, veldig raskt - spesielt hvis du er seriøs med å kjøre (og om din generelle helse og sikkerhet, men vi kommer til det om et minutt).

For begynnende og uformelle løpere er det enkelt å hoppe over $ 500 GPS-armbåndsuret og $ 89 høyteknologiske, konstruerte ytelses leggings til fordel for gratis løpeprogrammet og $ 8 salgsstativet.

Men en ting som alle løpere - i alle aldre og på alle nivåer - trenger å investere i, er et godt par løpesko.

Så, til ære for Global Running Day, snakket jeg med en av redaktørene våre (og seks-time marathoner og triatlete), Caitlin Constantine (det er henne som knuser det i bildene her), for å få innsiden av scoop på hvordan man skal score løpesko til en fornuftig pris.

Men først…

Før hun ville dele hennes fantastiske, ekspert tips med meg, spurte Constantine meg om å gi et forsiktig ord til alle som handlet etter løpesko:

"Hvis du ser på å få løpesko for første gang, anbefaler jeg at du går til en spesialkjøring, og jobber med de ansatte for å finne sko som vil fungere for dine behov, og deretter kjøpe skoene dine fra den butikken," sa Constantine. "Vurder den fulle kostnaden for skoene som betaling for tjenester som blir gjort når du finner sko som vil fungere for deg.

"Når du har kunnet bruke sin kompetanse til å identifisere typen sko som fungerer for deg - enten det er en stabilitetssko eller en nøytral sko eller en med mer eller mindre pute - så er du bedre rustet til å finne løpesko det fungerer for deg uten å betale full pris. "

Forstod det?

Flink.

Nå kan vi gå videre til listen over tips, triks og hack vi har samlet!

(OK, bare tuller, en gang til: Hvis du tenker på å hoppe over Konstantinets råd - ikke. Jeg har blitt montert, og det innebar faktisk forskjellen mellom avsky og kjører nyter det. Men til i dag behandler jeg skader som er opprettholdt fra å løpe med feil fottøy for lenge siden en yngre jeg trodde at et bestemt trendy merke var ~ kjøligere ~ enn resten. Smertefull leksjon lært.)

7 tips for å finne gode, billige løpesko

Jeg vil si uten videre, men vi har hatt mye ado her - så la oss dykke rett inn.

1. Vet når du skal handle

De beste månedene ut av året for å finne tilbud på løpesko (og de fleste atletiske utstyr, egentlig) er januar og april.

I januar bruker butikkene det faktum at alle har veldig gode hensikter for året og tilbyr ganske godt salg for å trekke folk inn.

I april blir folk rastløse etter at de er samlet opp hele vinteren og er klare til å komme seg utenfor; de ønsker å gjøre det i frisk utstyr og lyse farger, og får dem til å treffe butikkene igjen i kjedene - noe som gjør at butikkene konkurrerer om deres oppmerksomhet med dype rabatter.

2. Handle de riktige butikkene

To steder sjekker jeg alltid først når jeg handler for løpesko: varehus og kjøpesentre.

Varemagasinet liker å flytte produktet raskt, slik at de ofte rabatter de langsomme selgerne (for eksempel løpesko) i løpet av de månedlige og har halvårlig salg de alltid annonserer.

Outlet kjøpesentre er noen ganger tenkt å være, vel, litt mindre enn på forhånd om prising og kvalitet når det kommer til high-end luksus merkevarer. Men med de fleste skoforretninger og atletiske merker er besparelsene virkelige fordi de bare prøver å kvitte seg med fjorårets modeller.

Idretts- og eventyrbutikker vil også regelmessig ha salg på løpesko, så vær så snill å dukke inn en gang for en stund for å sjekke dem ut. (Bare vær sikker på å sette på blindsene dine mens du går forbi treningsklær - du er her for sko, husk?)

3. Ta ditt søk på nettet

Denne metoden fungerer bare hvis du har gjort den passende prosessen som Constantine snakket oss gjennom tidligere - du må vite hvilket merke og stil som fungerer for deg og hvilke funksjoner du skal se etter. (Pop quiz! Vet du om du trenger en nøytral sko eller stabilitetssko? Nei? Få montert.)

Atletisk- og utendørsutstyr som Active GearUp og The Clymb tilbyr dype rabatter på løpesko. Bare vær sikker på å registrere deg for nyhetsbrevene sine, slik at du er den første som vet om store salg og nye produkter. Du vil også score noen flotte kuponger på denne måten!

4. Registrer deg for e-postlister

Når du snakker om å registrere deg for e-post, må du registrere deg for e-postlister for skomerkenker du liker. Du vil bli varslet om salg og ankomst av nye modeller (som betyr at eldre produkter snart blir diskontert).

5. Se etter siste års modeller

Uansett hvor du søker, tar du alltid et øye med forrige års modeller. Du kan vanligvis finne disse i salgs- og avgiftsseksjonene, enten i butikk eller online. Konstantin har funnet gode løpesko for så lite som $ 60 til $ 70 på denne måten.

Sikkert, forrige års modeller vil ikke ha den nyeste, beste teknologien - men jeg lover at oppdatert skopteknologi ikke vil gjøre eller ødelegge en begynnelsesløpers spill.

6. Sjekk ut ekspos

Hvis byen din noen gang har et stort løp (som maraton eller profesjonell triathlon), gå til utstillingen. Løpende butikker etablerer ofte butikk på disse hendelsene, og det kan være en flott mulighet til å score noen løpesko til spesielle expo-priser.

7. Finn din lokale kjøpesenter

Du burde allerede ha funnet din lokale løpebutikk (for det passende, husk?), Men ikke glem å gå tilbake til butikksalg (og støtte en lokal virksomhet)!

De fleste lokale butikker har til og med en e-postliste som du kan registrere deg for, så du vil bli den første som vet om kuponger og salg.

På ditt merke, Sett inn, GO

Nå som du har blitt utstyrt med og investert i et første par løpesko med riktig støtte for dine spesielle føtter som er knyttet til dine spesielle bein som kobler til din egen kropp, Du vil kunne handle i salget og finne de beste tilbudene.

Det kan ta litt tid, men etter hvert vil du skryte til dine løpende venner på 10-milen din om hvor mye penger du sparte på de nye løpeskoene dine.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar