Penger

Dette nettstedet viser deg pengene du kan gjøre i kredittkortbelønninger

Dette nettstedet viser deg pengene du kan gjøre i kredittkortbelønninger

For mange ganger har jeg skrevet om kredittkortets frykt.

Og jeg er ikke den eneste årtusen som føler denne måten. Ta min 22 år gamle bror, Jake Kohler, for eksempel.

Jeg mener det kunne ha noe å gjøre med måten vi ble reist på.

Min far innfødt i oss "aldri kjøp noe du ikke har råd til" Dave Ramsey-lignende mantra. Jeg husker tydeligvis han fiddling gjennom lommeboken i en kassa og leter etter nøyaktig endring. I slep vil vi få antsy: "Skynd deg, pappa!"

Følgelig åpnet jeg ikke et kredittkort før mitt seniorår på college, bare fordi jeg hadde hørt folk snakke om det hele bygningskredittet.

Så, da jeg viste seg for meg selv, kunne jeg betale den av hver måned og ikke rack opp ublu renteavgifter, jeg registrerte meg for et belønningskort. Dette har siden betalt for en håndfull flyreiser og turer jeg ellers ikke ville ha råd til.

Min bror på den annen side? Han har uteksaminert høgskolen i løpet av mai - sans kredittkort.

Etter å ha sikret en heltidsjobb som tilknyttet ingeniør, bestemte han seg for å få sin økonomi organisert. Fordi han nå har en stabil inntekt, vil han åpne et belønningskort.

Den eneste snafu: Hans kreditt historie er ikke-eksisterende. Etter å ha blitt nektet fra flere kredittkort måtte han starte fra bunnen av med det mest grunnleggende, lønnsomme alternativet fra Capital One.

Siden juli så han på hans kredittoppbygging. Nå er han klar til å jakte på det perfekte belønningskortet.

Hvorfor er Research Rewards Cards så Dang Vanskelig?

Min bror er Kohler-barnet som undersøker dritten ut av alt og alt. (Jeg gjør derimot mer impulsive beslutninger.)

Dermed er han hilst i å utforske belønningskort. Imidlertid viste prosessen seg vanskelig.

"Det er for mange alternativer," sier han. "Og når du tror du har funnet den rette, er det neste du ser negative vurderinger. Eller du finner det neste "beste" alternativet. "

Det er også hele combing-through-the-fine-print-delen, for ikke å nevne jakt ned avgifter, belønne uforutsetninger, og så videre og så videre. Også, hvordan oversetter poeng til dollar? Det er liksom å sammenligne epler og appelsiner.

Et annet problem: Med en så ung kredittrapport kjente Jake ikke nøyaktig hvilke kort han ville kvalifisere for, og han ville ikke provosere flere harde henvendelser.

En enkel måte å finne det beste belønningskortet for deg

Ikke bekymre deg. Big Sis (meg!) Kom til redning.

Penny Hoarder har nylig skissert 10 enkle pengestegninger for å gjøre denne uken. En av elementene i listen fremhever Birch Finance, et nettsted som tilbyr tilpassede belønningskortforslag.

Birch bemerker at gjennomsnittlig shopper savner ut mer enn $ 200 i kredittkortbelønninger hvert år. Målet er å hjelpe deg ved å samarbeide med mer enn 100 belønninger, kredittkort og levere håndplukket alternativer basert på dine vaner.

Jeg foreslo Jake gi det en prøve over middag en natt. Mens han spiste, registrerte han seg. Det tok omtrent fem minutter. (Den mest tidkrevende delen var å huske sine brukernavn og passord.)

Slik virket det:

  1. Jake opprettet en konto og valgte hans bankkontoer: Suntrust og Capital One. Han koblet disse to ved å bare dele innloggingsinformasjonen hans - ingen kontonumre eller noe lignende. (Merk også: Jake er paranoid om sikkerhet, så han kjempet gjennom notater om sikkerhet før han fortsatte.)
  1. Han optimaliserte deretter hans belønning anbefalinger ved å velge sine interesser fra en rekke kategorier, inkludert flyreiser, hoteller, cash back, bilutleie, shopping og gavekort. Jake var mest interessert i cash back og shopping. Han hoppet over det foretrukne flyplassalternativet og valgte hans kreditt-poengsum. Han hadde også mulighet til å velge kort uten årlige avgifter og de som ikke kom med utenlandsk transaksjonskostnader.
  1. Birch analyserte sine utgifter vaner og valgte tre belønningskort som best passet ham.

Her er hva Birch Finance anbefales

Så snart Birch gjør sin ting, leverer den en karakter.

Jake, det rette barnet, fikk sin første F i sitt liv. Birch annonserte: "Du brukte riktig kort på 18% av dine kjøp."

Totalt ubesvarte belønninger i de tre månedene? $ 80,23.

Hvis Jake er villig til å betale en årlig avgift, som han er, hvis belønningene er riktige, anbefaler Birch at han melde seg på Chase Safir Preferred-kortet. (Som egentlig er den jeg bruker.)

Birch lar ham vite at han ved å gjøre dette hans primære kort kunne tjene $ 612,68 i belønninger i løpet av sitt første år. Dette er basert på hans utgiftsmønstre siden 22. juli i år. Jeg spurte ham hvordan dette fikk ham til å føle, og han reagerte, "Alle varme inne."

Men i alvor, sa han at han følte at han manglet en gratis $ 600-sjekk.

Han rullet ned for å finne den ikke-finere utskrift.

Med dette kortet kunne han snike doble poengene på mat og drikke, fly, parkering og riddingstjenester. Han ville tjene enkeltpoeng på alle andre kvalifiserte kjøp.

Birch noterte også påmeldingsbonusen, årsavgiften, APR, utenlandsk transaksjonsgebyr og andre fordeler, som svindelbeskyttelse, utvidede garantier og leiebilforsikring.

"Dette hjelper meg med å organisere alle disse kortene og se alternativene mine på ett sted," sier han. "Det tar bort all den prangende annonseringen og rett opp sammenligner alternativene mine."

Birch gir deg også beskjed om kreditt som trengs for å bli godkjent, samt godkjenningsoddsene dine. For å fange det Chase-kortet, ble Jakes odds ansett som rettferdige. Så han planlegger å holde ut noen få måneder før han søker, i håp om å øke sin odds.

"Når du ser (anbefalingen) er basert på hvor du bruker penger, er det litt av en no-brainer, med mindre du tror du vil endre dine vaner i det neste året, noe som er svært lite sannsynlig," sier han.

Jake, min bror som alltid er skeptisk - spesielt når søsteren anbefaler noe - har endelig konkrete planer om å registrere deg for et belønningskort.

Jeg mener, jeg vil ikke toot mitt eget horn, men jeg er helt.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er den eldste Kohler-barnet; selv om hun er 5'8 ", er hun den korteste i familien sin.

Skrive Inn Din Kommentar