Tilbud

Amazon leverer slag til Walmart med Prime Discount for EBT mottakere

Amazon leverer slag til Walmart med Prime Discount for EBT mottakere

Amazon kunngjorde i går at det vil tilby rabatterte Prime service for folk som mottar statlig bistand.

Personer som får tilgang til sine fordeler med et elektronisk overføringskort kan registrere seg for et månedlig medlemskap som koster $ 5,99 per måned, i stedet for den typiske $ 10,99 per måned eller $ 99 per år.

Det diskonterte medlemskapet inkluderer gratis to timers levering med Prime Now, Amazon Familys rabatt på blepabonnementer og Amazons fullstendige bibliotek med streaming filmer, TV-programmer og musikk.

"Vi utformet dette medlemskapsalternativet for kunder som mottok statlig bistand for å gjøre vårt daglige utvalg og besparelser mer tilgjengelige, blant annet premierens mange bekvemmeligheter og underholdning," sa Greg Greeley, direktør for Amazon Prime, i en uttalelse.

Dette medlemskapet er kun tilgjengelig hver måned og kan kanselleres når som helst.

Slik får du rabatt på Amazon Prime Membership hvis du mottar statsstøtte

For å registrere deg må du oppgi et gyldig EBT nummer. Dine EBT-midler kan ikke brukes til å betale for medlemskapet ditt. EBT-nummeret ditt kvalifiserer deg kun for rabatten.

Du kan kvalifisere hver 12 måned i opptil fire år. "Amazon vil legge til andre måter å kvalifisere i fremtiden for kunder som deltar i statlige bistandsprogrammer som ikke bruker EBT," opplyser en Amazon-pressemelding.

Husholdningsdeling er ikke tilgjengelig med denne typen Prime-konto, så noen smarte planer om å dele din diskonterte konto er dessverre feilt.

Som vanlig kan du sparke ditt Prime-medlemskap med en gratis 30-dagers prøveperiode.

Hvorfor er Amazon så hyggelig?

Flyttet har i stor grad blitt sett på som et maktspill mot Walmart, hvor 1 av 5 kunder betaler med matfrimer, ifølge The New York Times.

Mens 90% av amerikanerne lever færre enn 15 minutter fra en Walmart-butikk med bil, eliminerer Amazons program behovet for transport for å komme seg til butikken.

Fordel mottakere som har problemer med å sikre transport eller finne tid til å handle for deres husholdningsbehov, kan finne det verdt å bruke $ 6 per måned for å få alt levert til dørstokken.

Opplysning: Vi nøler ikke med å plukke pennies av fortauet når vi ser dem. Men de tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper våre inntekter til å vokse enda raskere. I tillegg er det mye renere enn fortauet penger.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar