Pensjonering

Regler og grenser for å åpne en SEP IRA for 2018

Regler og grenser for å åpne en SEP IRA for 2018

Er du selvstendig næringsdrivende bedriftseier som er på utkikk etter en kostnadseffektiv måte å redusere skattene dine og hjelpe deg med å spare for pensjonering?

Hvis det passer din profil, da du åpner en SEP (Forenklet Medarbeiderpensjon), kan IRA være en god pensjonskonto for å starte for virksomheten din.

Da jeg undersøkte hva som ville være den beste pensjonsplanen å sette opp for meg selv da jeg først ble selvstendig næringsdrivende, innsnevret jeg det mellom SEP IRA og Solo 401k.

Begge tillot svært gunstige bidragsgrenser, men de administrative kostnadene og enkel opprettelse gjorde SEP IRA det enkle svaret.

Hvis du vurderer å åpne en SEP IRA for din bedrift, så er det du trenger å vite om SEP IRA regler og bidragsgrenser og hvor lett det er å åpne en.

SEP IRA har skatt utsatt sammensatte

Akkurat som en tradisjonell IRA eller 401k, er bidragene dine før skatt og kan redusere din skattepliktige inntekt betydelig.

Du bidrar før skatt til en SEP IRA, og det medfører at du reduserer skatteregningen. Pengene i IRA blir skattefordelte, og bedriften din betaler ikke noen skatt på IRA-inntektene. Aktivene kan investeres på mange måter.

De tradisjonelle IRA-reglene gjelder. Når du tar penger ut av en SEP IRA for pensjon, betaler du vanlige skatter på den. (Skulle du ta ut SEP IRA eiendeler før alder 59½, vil du sannsynligvis bli vurdert en straff, med noen unntak.)

SEP IRA Bidrag er skjønnsmessige.

En stor bonus for bedriftseiere er at du ikke er pålagt å bidra til en SEP IRA hvert år. I tillegg er det ikke et fast beløp som du må legge inn. Denne fleksibiliteten er uvurderlig for en bedriftseier som har svingende nettoinntekter år etter år.

Også, du er ikke gjenstand for den typiske IRA-fristen for å bidra: 15. april. Hvis du legger inn en skatteutvidelse, kan du vente til da for å gjøre bidraget.

Hvor mye kan du bidra til en SEP IRA?

I 2018 kan du bidra med opptil 25% av en kvalifisert ansattes kompensasjon, opp til en grense på $55,000. Oppsamlingsbidrag er tillatt for eldre ansatte, og øker det totale bidraget med $ 6000 til $ 61.000. Basert på 25% regel Inntektsgrensen er $216,000. Over over det vil du ikke kunne bidra mer. Det er da du kanskje vil vurdere noen andre forretningspensjonsplaner.

Nå har jeg nettopp sagt at du kan bidra med 25% av inntektene dine, opp til en samlet inntekt på 275.000 dollar. Men $ 275 000 på 25% vil være $ 68 750, som ikke er riktig. Og det er her maksimalt bidrag blir litt mer komplisert.

Under IRSs konvolutte beregninger, For å komme opp med bidragsbeløpet på 25% må du først trekke beløpet av bidraget fra inntektene dine. Forstod det?

For de av dere som følger matematikken, virker det ut til å være - effektivt - 20%. Slik får du maksimalt bidrag på $ 55 000 på inntekt på $ 275 000.

Ved å trekke $ 55 000 fra $ 275 000 får du $ 220 000. Og hvis du multipliserer 25% ganger $ 220.000, kommer du til det maksimale bidraget på $ 55.000.

Jeg sa at beregningen var innviklet, og dette er hva jeg mener. Men for vårt formål, bør du anta at du kan bidra med 20% av inntekten din til en SEP IRA. (Hvis du vil gjøre et dypt dykk i hvordan dette virker, sjekk ut IRS-formelen for å beregne bidraget.)

ÅrMaksimalt årlig bidragMaksimum betraktet kompensasjon
2018$55,000$275,000
2017$54,000$270,000
2016$54,000$270,000
2015$53,000$265,000
2014$52,000$260,000
2013$51,000$255,000
2012$50,000$250,000
2011$49,000$245,000
2010$49,000$245,000
2009$49,000$245,000

Hva gjør ansatte ansett for en SEP IRA?

Hvis du har ansatte, så får du tildelt en serie test, du må bidra med samme prosentandel for dem - bare basert på deres lønn - ikke din. Vanligvis er ansatte i en liten bedrift kvalifisert for en SEP IRA hvis de:

 • Er eldre enn 21 år
 • Har jobbet for virksomheten i minst tre av de fem årene før året hvor IRA-bidraget er gjort
 • Har mottatt $ 550 eller mer i kompensasjon fra virksomheten i 2018 (dette kan stige med COLA justeringer i de kommende årene). Imidlertid sier IRS at en arbeidsgiver "kan bruke mindre restriktive krav til å bestemme en kvalifisert arbeidstaker."

Imidlertid sier IRS at en arbeidsgiver "kan bruke mindre restriktive krav til å fastslå en kvalifisert arbeidstaker." Ansatte som er omfattet av en unionskontrakt, kan utelukkes fra en SEP, samt utenlandske utenlandske utenlandske personer som ikke har tjent inntekt fra din virksomhet. Alle kvalifiserte medarbeidere må delta i SEP, inkludert deltids- og sesongarbeidere og ansatte som dør, avslutter eller blir avskediget eller avfyrt i løpet av året.

Sette opp en SEP IRA og vedlikeholde arkiveringskrav

For å sette opp en SEP IRA må du først velge forvalter for planen. Det kan være en bank, en fond for gjensidig fond, en diversifisert investeringsmegling eller en administrert investeringskonto.

Det må følges av tre ekstra trinn:

 • Utfør en skriftlig avtale for å gi fordeler til alle kvalifiserte medarbeidere.
 • Gi ansatte visse opplysninger om avtalen.
 • Sett opp en IRA-konto for hver ansatt.

Planforvalteren kan hjelpe deg med alle oppsettstrinnene. Den skriftlige avtalen skal inneholde arbeidsgiverens navn, samt kravene til å gjøre det mulig for medarbeiderne å delta. Det må også inkludere en allokeringsformel, og bli signert av deg eller en annen ansvarlig tjenestemann i din virksomhet.

IRS gir selv Form 5305-SEP, Forenklet Medarbeider Pensjon-Individuell Pensjonskonto Bidragsavtale for dette formålet, selv om skjemaet ikke trenger å bli arkivert med IRS. Hvis du ikke vil bruke 5305, har forvalteren du velger å administrere planen, nesten sikkert sitt eget dokumentformat for deg.

Når forvalteren og den skriftlige avtalen er etablert, må du gi noen ansatte følgende:

 • Legg merke til at du har vedtatt SEP
 • Eventuelle krav til mottak av tildelingen
 • Grunnlaget for arbeidsgiverbidrag vil bli tildelt

Viktig: Du må også gi dine ansatte en kopi av det utfylte Formular 5305-SEP, eller annen skriftlig avtale som brukes, samt instruksjoner for skjemaet. Det anses ikke som vedtatt før hver ansatt er forsynt med følgende opplysninger:

 • En erklæring om at andre IRA enn den som arbeidsgiveren bidrar til, kan gi ulike avkastningsrenter og inneholde forskjellige vilkår.
 • En erklæring om at SEPs administrator vil gi en kopi av endringer innen 30 dager etter den aktuelle datoen sammen med en skriftlig forklaring på virkningene.
 • Administratoren vil gi skriftlig melding til deltakeren om eventuelle arbeidsgiverbidrag til en deltakerens IRA innen 31. januar det følgende året.

Du og hver av dine ansatte vil få en erklæring fra planforvalteren når du gjør ditt første bidrag, og minst hvert år etterpå. Forvalteren må også gi en enkel språkforklaring av gebyrer eller provisjoner som den vil ta betalt på midler trukket tilbake fra planen. Planen kan settes opp så sent som forfallsdatoen for bedriftsskatteavkastningen for året der du ønsker å etablere planen, inkludert arkivutvidelser om nødvendig.

Tre grunner du burde du åpner en SEP IRA

Hvis du er i stand til å åpne opp en SEP IRA, så bør du definitivt. Det er en av de aller beste selvstendig pensjonsplanene som er tilgjengelige.

Her er tre grunner til at denne planen skiller seg ut over hverandre:

1. Fast Pensjonssparing Oppbygging

Ved $ 55.000 eller $ 60.000 hvis du er 50 år eller eldre, tilbyr SEP IRA en av de høyeste bidragsgrensene som er mulig. Dette er langt høyere enn det du kan få med en tradisjonell eller Roth IRA, eller en enkel IRA. Tenk på hvor raskt du kan samle en syvfalls pensjonsportefølje som gjør det slags bidrag hvert år?

Ved å bidra med $ 55 000 per år, med en investeringsavkastning på 7% per år, kan planen nå 1 million dollar på bare 12 år. Det betyr at hvis du starter en SEP IRA i en alder av 30 år, vil du bli millionær når du er 42, bare på din pensjonsplan alene.

La oss ta det et skritt videre. Hvis du fortsetter det samme bidragsmønsteret til en alder av 50 år, vil du ha nesten $ 2,3 millioner etter bare 20 år med å gi bidrag. Det ser ut som en oppskrift på førtidspensjon, tror du ikke?

2. Skape en stor inntektsskatt fradrag

Men å gå forbi den raske porteføljebyggingen, la oss vurdere en annen stor fordel med SEP IRA - skattefradrag. $ 55 000 er en enorm reduksjon i din skattepliktig inntekt. Forutsatt at du er i 25% skattekonsollen for føderale inntektsskatt, og 5% for statsskatt, vil du spare 16,200 dollar i inntektsskatt hvert år.

3. Evnen til å utvide en SEP IRA til å dekke ansatte

Hvis du har ansatte i din bedrift, eller hvis du planlegger å få dem til å gå fremover, kan en SEP IRA lett imøtekomme dem. Men det er en ting å legge til ansatte i en SEP IRA. Siden det er en IRA, som i individuell pensjonskonto, kan du sponsere planen, men hver ansatt i planen må åpne sin egen konto. Det er en liten ulempe, men en som gjør det enkelt for deg å overgå fra saksbehandlerstatus, til å ha ansatte med pensjonsytelse. Og i dagens arbeidsmarked er det et virtuelt krav til å tilby det beste talentet til bedriften din.

Og tro det eller ikke, det er faktisk en sekundær fordel for de separate kontoene. Siden hver medarbeider vil ha en konto i eget navn, vil de hver være ansvarlig for investeringsvalg i deres regnskap. Det vil avlaste deg som arbeidsgiver fra å ha noe ansvar å velge og administrere investeringer i hver enkelt plan. Kombinasjonen av rask pensjonsoppbygging, stor skattefradrag, og evnen til å legge til ansatte i planen, gjør SEP IRA nesten magisk. Hvis du ønsker å åpne opp en pensjonsplan for virksomheten din, skylder du det selv å sjekke denne planen grundig.

Hvor kan jeg åpne en SEP IRA?

Å åpne en SEP IRA er like enkelt å åpne en vanlig investeringskonto. Du kan åpne opp en av disse planene ved hjelp av nesten enhver finansiell rådgiver eller finansinstitusjon. Noen av mine favorittleverandører inkluderer:

Scottrade

Jeg har brukt Scottrade i årevis, og de er min gå til plattform for online investeringskontoer. Etter min mening er de det beste rundt online megling med gode verktøy og trening for alle nivåer av investorer. Hvis du skal hoppe i føttene først og fortsette å investere din SEP IRA på egenhånd, så vil Scottrade være ditt beste valg.

Åpne en SEP IRA med Scottrade

better

Betterment er en robo-rådgiver som tilbyr SEP IRA-kontoer. En robo-rådgiver lar deg svare på en kort rekke spørsmål for å bestemme risikotoleransen din, og tar deretter den informasjonen og gjør alt som investerer for deg. I stedet for å måtte logge inn jevnlig og balansere porteføljen, forbedrer Betterment for deg og får deg ut av investeringer som er underpresterende. For alle som ønsker en håndfri tilgang til SEP IRA, tilbyr Betterment en flott løsning med svært lave kostnader.

Åpne en SEP IRA med forbedring

TD Ameritrade

TD Ameritrade er på denne listen av en grunn, og det er ETFs. Selv om prosessen for å starte kontoen din er like lett som alle andre nettbaserte meglere, tilbyr de en funksjon som setter dem fra hverandre. GRATIS ETF TRADES. TD Ameritrade tilbyr mer enn 100 børshandlede midler som du kan handle gratis. Dette er det mest sjenerøse tilbudet til noen av de elektroniske meglerhusene. Hvis du vil ha en billig måte å investere i SEP IRA-investeringene, så gir TD Ameritrade deg en hånd på tilnærming uten avgifter.

Wealthfront

Verden er Betterments hovedkonkurrent blant uavhengige robo-rådgivere. Men det har noen spesialiseringer som gjør det skiller seg ut. For eksempel, mens de fleste roborådgiveres porteføljer er delt mellom aksjer og obligasjoner, legger Wealthfront eiendomsmegling og naturressurser til blandingen. Det er et høyere nivå av diversifisering enn du vanligvis får på disse plattformene.

The Wealthfront Path-funksjonen er et interessant tillegg i en pensjonsplan. Det gir deg mulighet til å skape investeringsmål, og deretter å kjøre scenarier om hvordan du best kan nå dem. Du kan leke med tallene til du kommer opp med den beste miksen for dine mål og finansieringsevne.

Ally Invest (tidligereTrade King)

Ally Invest er en utmerket investeringsplattform for SEP IRA-kontoer på minst to fronter.

Den første er kostnaden. Ally Invest har ingen årlig avgift. Men provisjonene er bare 4,95 dollar per handel, noe som er en av de aller laveste prisene i bransjen. Den andre er selve investeringsplattformen. Den har alle verktøyene og ressursene du trenger hvis du vil bruke din konto for aktiv handel. Det er nesten ubegrensede investeringsalternativer, inkludert og spesielt opsjonshandel. De tilbyr også utvidet timers handel, slik at du kan legge opp til 1 ½ time før markedet åpner, og opptil en time etter at den lukkes.

Ally Invest er en perfekt investeringsplattform for gjør-det-selv-investoren, og spesielt hvis du er en aktiv handelsmann. Men de tilbyr også flere administrerte kontoalternativer til svært rimelige avgifter. Det betyr at du kan få en del av pengene dine profesjonelt administrert, mens du går DIY-ruten med resten av kontoen din.

E * TRADE

E * TRADE er en utmerket investeringsplattform for langsiktige investorer - som egentlig er hva du vil ha for pensjonsplan. Og siden de tilbyr praktisk talt alle typer investeringsplan og pensjonsplan, kan du ha flere kontoer med samme megler.

Deres handelsavgifter er på den øvre enden av serien. Men samtidig tilbyr de også 2700 ingen last, ingen transaksjonsavgift fond. De er også en av de bedre plattformene når det gjelder servicenivå. Du kan få så mye eller som liten meglerhjelp med din konto og handelsaktiviteter som du velger. Hvis du vil ha en fullstendig administrert konto, kan du få det gjennom E * TRADE Capital Management.

Åpne en SEP IRA med TD Ameritrade

Du kan til og med ha andre pensjonsplaner i din virksomhet i tillegg til SEP IRA, og du kan sette opp en SEP IRA for småbedrifter, selv om du allerede deltar i en annen pensjonsplan hos et annet selskap.

Enmanshavere, partnerskap og selskaper kan alle opprette SEPs. Faktisk kan de kvalifisere til årlige skattekreditter på opptil $ 500 i løpet av planens første tre år, som kan brukes mot planens oppstartskostnader.

Så hvis du har en liten bedrift eller jobber på egenhånd, og du vil ha en pensjonsplan som fungerer for din fremtid uten mange problemer, kan en SEP IRA være riktig for deg.

Skrive Inn Din Kommentar