Penger

Merkelig Business # 9: "Start en Pet Detective Business"

Merkelig Business # 9: "Start en Pet Detective Business"

Du må innrømme det. Vi så alle Ace Ventura. Kanskje du lo, kanskje du gråt etter å ha forstått at du skulle bli sittende fast i teatret i 90 minutter, men sikkert du forlot teatret og tenkte at en kjæledyrdetektiv var den kuleste jobben du noen gang hadde hørt om.

Tro det eller ikke - kjæledyrdetektiver er en ekte ting, og de beste kan kommandere store penger! Gebyrer for kjæledyrdetektiver varierer med noen som tar en flat rate rundt $ 250 for sine tjenester, mens andre kan kreve en daglig avgift på opptil $ 1000 per dag.

Det er også et uendelig basseng av klienter fordi ifølge Humane Society er mer enn 5 millioner kjæledyr tapt hvert år (vet ikke de er i en lavkonjunktur!).

Hva Pet Detectives Do

Etter en første trøst anvender kjæledyrdetektiver en rekke metoder for å spore opp tapte kjæledyr. Grunnleggende tjenester inkluderer blanketing byen med plakater, sjekker husly og intervjuer naboer i området der kjæledyret mistet.

Profesjonelle kjæledyrdetektiver har også ofte en trent hund som kan bidra til å spore duften av klientens tapte pooch eller feline. Noen bruker selv CSI-lignende teknikker, inkludert rettsmedisinsk bevissamling, DNA-testing og videoovervåkning.

Hvordan starte en Pet Detective Business

Før du åpner butikk, vil du søke om en bedriftslisens og delta i litt trening om hvordan du finner tapt kjæledyr. Manglende Pet Partnership tilbyr en flott klasse, og du kan til og med være i stand til å motta gratis trening gjennom ditt lokale Humane Society.

Det er rikelig med muligheter til å tromme opp, inkludert muntlig, craigslist og avismeldinger. Det kan også være nyttig å legge ut en bunke visittkort på dyret, slik at de kan gi dem ut til kjæledyrseierne.

En annen måte å tjene penger som kjæledyrdetektiv er å jobbe som frilanser ved å lete etter kjæledyr som du ser på belønningsposter. Belønninger kan variere mellom $ 100 - $ 1000, men ulempen med denne typen virksomhet er at du bare vil bli betalt hvis du lykkes.


Skrive Inn Din Kommentar