Penger

UPS ansetter om lag 95 000 personer til hjelp i løpet av ferien

UPS ansetter om lag 95 000 personer til hjelp i løpet av ferien


Fordi jeg bor i Florida, signaliserer snø ikke tilnærmingen til ferien.

Snarere er det frekvensen av UPS-lastebiler jeg ser roaming min nabolag. De brune lastebilene kunne være Santa's slede så langt jeg er bekymret. "Beep-beep" jeg hører hver gang trucken går opp, er i utgangspunktet en julekarol.

Jaja. Jeg er helt fôring i forbruksmoralens mentalitet som vi trenger for å komme vekk fra i løpet av ferien, men der er en lys side til dette.

UPS er på en sesongmessig ferie ansette binge.

Pakken leveranse giganten jobber for å fylle nesten 95.000 sesongbestemte stillinger over hele verden fra november til januar.

Foreløpig er over 2000 sesongbestemte stillinger tilgjengelig på sin jobb side.

Hvis dette ikke er typen jobb du leter etter, sørg for å sjekke ut vår side på Facebook. Vi legger nye muligheter der hele tiden.

Hvilken type sesongbaserte jobber trenger UPS meg å gjøre?

Jobbene varierer.

Men en populær er driverens hjelper. I utgangspunktet vil du kjøre sammen med drivere og hjelpe deg med litt tung løfting.

Og du vil ikke bare levere pakker; du er også "å levere glede og muntre i hele ferien," ifølge jobben.

Enda bedre, jobben er fleksibel: "Den er perfekt for studenter som kommer hjem (eller forblir på campus) i vinterferien. Det er en flott mulighet for et opphold hjemme hos foreldre som ser etter alvorlige penger som feriesesongen nærmer seg.

Andre stillinger inkluderer drivere, mekanikere, pakkehåndterere og mekanikere.

Hva skjer når sesongen er over?

Du kan gå tilbake til livet ditt.

Eller du kan - og kanskje bør - vurdere en heltidsjobb med UPS.

"I løpet av de siste tre årene ble 35 prosent av menneskene UPS ansatt for sesongmessige pakkehåndteringsjobber senere ansatt i permanent stilling da ferien var over, sier UPSs pressemelding.

Med det vil du få solid lønn og fordeler. Disse inkluderer en konkurransedyktig lønn; medisinsk, tann- og synsforsikring; en diskontert aksjekjøpsplan; en 401 (k); og undervisningsassistanse.

Hvordan kan jeg komme inn på UPS Hiring Spree?

Gå videre til UPSs jobbside og søk "sesongmessig". Du kan begrense søket ditt ved å se i byen din.

Hvis det ikke er en jobb i nærheten av deg, må du registrere deg for en jobbvarsel. Du kan skrive inn ditt område av interesse og plassering, og du får en jobb levert til innboksen din.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar