Penger

Spis StarKist tunfisk? Få $ 25 Kontanter eller $ 50 Tunaverdi fra en klasse-Action Settlement

Spis StarKist tunfisk? Få $ 25 Kontanter eller $ 50 Tunaverdi fra en klasse-Action Settlement

Mange av oss stole på tunfisk som en billig sandwich eller salatklammer.

Men en kunnskapsrik forbruker la merke til at StarKist kan forkorte sine kunder, og Nå har tunfiskfansere muligheten til å få $ 25 i kontanter - eller $ 50 i bilag for å kjøpe mer tunfisk.

For noen år siden oppdaget en mann at StarKist underfyllte sin tunfiskburk "med noen tiendedeler av en unse", rapporterer forbrukeren. en A-klasse-søksmål fulgte, og nå Hendricks v. StarKist Co har blitt løst til fordel for tunfisk elskere overalt.

Slik ble bosetningen ned: StarKist innrømmet ikke feil, og retten regjerte ikke til fordel for en av partene. I stedet, StarKist ble enige om å levere enten $ 25 kontant eller $ 50 i tunfisk til forbrukere som kjøpte en av fire StarKist-produkter mellom 19. februar 2009 og 31. oktober 2014.

Slik krever du kontanter eller tunfisk

For å få din $ 25 kontant eller $ 50 i tunfisk, besøk TunaLawsuit.com. Nettstedet definerer hvem som er kvalifisert til å delta i klasseprosjektet:

Du er et klassemedlem hvis du er bosatt i USA, som kjøpte fra 19. februar 2009 til 31. oktober 2014:

1. en eller flere 5 oz. kan av Chunk Light Tunfisk i vann,

2. en eller flere 5 oz. kan av Chunk Light Tunfisk i olje,

3. en eller flere 5 oz. kan med fast hvit tunfisk i vann, eller

4. en eller flere 5 oz. kan av solid hvit tunfisk i olje (samlet "starkist-produkter")

Hvis du er kvalifisert, send inn kravet ditt direkte gjennom TunaLawsuit.com senest 20. november 2015.

Trenger du bevis på kjøp?

Noen av dere har kanskje allerede mottatt informasjon som indikerer at du er kvalifisert for dette SunKist oppgjørstilbudet. Selv om du ikke har mottatt offisiell informasjon, kan du likevel sende inn et krav om å få din $ 25 kontant eller $ 50 i tunfisk. Fra TunaLawsuit.com varsel:

Du trenger ikke kvittering eller annet bevis på kjøp for å sende inn et krav. Du vil imidlertid bli pålagt å sende inn et kravskjema som bekrefter at du har påkrevet et bestemt StarKist-produkt (er) som du kjøpte, og (ii) at kjøpet eller kjøpene ble foretatt i oppgjørsklasseperioden.

Et annet ord med advarsel: TunaLawsuit.com sier at "Disse kravsbeløpene kan være gjenstand for pro rata fortynning hvis det totale antall krav overstiger de tilgjengelige oppgjørsmidlene." Vi håper dere alle tunfiskelskere får hele ditt fordringsbeløp.

Vil du lære mer? Les hele historien hos Consumerist.

Din sving: Har du kjøpt StarKist tunfisk i den angitte tidsperioden? Skal du kreve dine oppgjørspenger, og skal du velge $ 25 eller tunfisk?
Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar